yasiorr Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 se x10 mini pro tez działa bez problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 HTC One bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 działa bez problemu z Samsung Galaxy S advance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość farules Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, Samsung galaxy S4 - da się połaczyć z radiem ale po około minucie radio sie restartuje. Tak kilka razy i radio przechodzi w tryb blokady (trzeba wpisać PIN). Ksiązki też nie daję sie skopiować. Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, Samsung galaxy S4 - da się połaczyć z radiem ale po około minucie radio sie restartuje. Tak kilka razy i radio przechodzi w tryb blokady (trzeba wpisać PIN). Ksiązki też nie daję sie skopiować. Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam wyrzuć telefon z NC oraz z komórki NC; i zrestartuj komórkę lub zrób na tel update softa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość farules Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Niestety nie pomaga Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez farules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boos Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) MAm galaxy S4 sparowany z conectem. Dziala bez zajakniecia. Nigdy nie bylo problemu ani z parowaniem ani z polaczeniami. Dziala rowniez jakoserwer mediow mp3, wma przez blututha. Jesli ci sie wykrzacz usun wszystkie sparowane telefony, lub przywroc do usyawien fabryvznych conecta. pozniej na nowo sparoj telefon, pozwol na pobranie ksiazki telefonicznej-kontaktow. MUSI DZIALAC!. No chyba ze majstrowales cos w romie Galaxy S4. Jesli masz jakis modowany rom to prawdopodbnie cos nie pasi mu z radio romemem i dlatego sie resetuje. wroc do romu ostatniego XEO na polske to zacznie dzialac. Jesli chodzi o ksiazke telefoniczna-kontakty to import do connecta trwa dosyc dlugo, w zaleznosci od kaprysu connecta..Podczas importu nie rob nic tylko cierpliwie czekaj az uaktywni sie funkcja kontakty w conekcie. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez boos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numiz Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Możecie dopisać Sony Xperia T też działa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red1980 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Sprawdzał ktoś jak działa Huawei Ascend P6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 HTC ONE SV HTC Desire Z HTC Desire X HTC HD 2HTC MagicHTC One XiPhone 3iPhone 4iPhone 4S iPhone 5 LG 990i viewtyLG GT540LG KP500LG KU250MDA Compact IVMotorola DefyMotorola K1Motorola MilestoneNokia C3-00Nokia C6-00Nokia E51Nokia E52Nokia E65Nokia E66Nokia E72Nokia E95Nokia N8 Nokia Lumia 520Nokia Lumia 800Samsung AvilaSamsung C3050Samsung Galaxy SSamsung Galaxy S IISamsung Galaxy S III (S3 mini też) Samsung Galaxy S IV ( S4 mini też) Samsung Galaxy Xcover 2 (GT-S7710) Samsung Galaxy Note IISamsung I5700 SpicaSamsung Solid B2100Samsung Wave ISamsung Wave S8500Sony Ericsson NeoSony Ericsson Neo VSony Ericsson Xperia MiniProSony Xperia PSony Xperia SSony Xperia J Sony Xperia miro Sony Xperia T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Niedawno sparowałem bez problemu nokie lumię 625. Po pewnym czasie przestało działać usb. Wprowadziłem ustawienia fabryczne w NC - usb działa, natomiast telefonu już sparować się nie da. Na ekranie NC wyskakuje jakiś bląd sparowania czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 restart telefonu i ponowne parowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Koledzy mam podobny problem, Sony Xperia L(C2105), nie chce się łączyć. ZGŁOS SIE DO ASO NICH CI DADZA LISTE TELEFONÓW KOMPATYBILNCH Z CONECTEM NIE WSZYSTKIE DZIAŁAJ TAK JAK POWINNYnie krzycz Na Wilanowskiej we Wrocławiu nie mają takiej listy bo pytałem! Mam pytanie(moja Xperia nie łączy się z NC)- czy ktoś używa Samsung Galaxy S4? Czy sczytuję książkę i działa bez problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 czy ktoś używa Samsung Galaxy S4? Czy sczytuję książkę i działa bez problemów? tak s4 działa perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio_ Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 HTC ONE SV HTC Desire Z HTC Desire X HTC HD 2HTC MagicHTC One XiPhone 3iPhone 4iPhone 4S iPhone 5 LG 990i viewtyLG GT540LG KP500LG KU250MDA Compact IVMotorola DefyMotorola K1Motorola MilestoneNokia C3-00Nokia C6-00Nokia E51Nokia E52Nokia E65Nokia E66Nokia E72Nokia E95Nokia N8 Nokia Lumia 520Nokia Lumia 800Samsung AvilaSamsung C3050Samsung Galaxy SSamsung Galaxy S IISamsung Galaxy S III (S3 mini też) Samsung Galaxy S IV ( S4 mini też) Samsung Galaxy Xcover 2 (GT-S7710) Samsung Galaxy Note IISamsung I5700 SpicaSamsung Solid B2100Samsung Wave ISamsung Wave S8500Sony Ericsson NeoSony Ericsson Neo VSony Ericsson Xperia MiniProSony Xperia PSony Xperia SSony Xperia J Sony Xperia miro Sony Xperia T Sony Xperia Z dodałem Sony Xperia z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wtk Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam, Samsung galaxy S4 - da się połaczyć z radiem ale po około minucie radio sie restartuje. Tak kilka razy i radio przechodzi w tryb blokady (trzeba wpisać PIN). Ksiązki też nie daję sie skopiować. Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam też tak miałem i w końcu po 6 miesiącach odkryłem co jest nie tak trzeba wejść w kontakty, potem w ustawienia, potem w ustawienia udostępniania kontaktów i wybrać "Wyśl. konkretne wizytówki". i już wszystko ładnie za***rdala ...albo to, że wywaliłem z telefonu ok 100 kontaktów (przeniosłem je do książki google) i zostawiłem w pamięci telefonu "tylko" 110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powolniak Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nokia Lumia 920 działa bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qleec Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 tak s4 działa perfekt Witam HTC Desire 500 Łączy się. Kontakty się kopiują. Ale ich nie widzę. Naciskam zieloną ikonkę telefonu (lub ikonkę telefonu na kierownicy) i pojawia się klawiatura.... Czy robię coś źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtbogus64 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich. Mam problem: auto Qashqai (z 2007 r.) z Holandii, bez instrukcji obsługi w j. polskim. Przy parowaniu telefonu Sony Xperia ST21i z BT nie działał dobrze - buczenie w głośnikach. Potem coś pogrzebałem i w ogóle teraz nie ma BT w samochodzie. Jak włączyć BT w samochodzie. Nie podświetla mi na ekranie: Bluetooth - verbindung. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukent Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nokia Lumia 920 działa bez najmniejszych problemów. Witam, Nokia Lumia 925 oraz ZTE V970 działają poprawnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Xperia Z1 działa z Nissan Connect 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Czy Nokia E6 spasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 większość telefonów będzie działać - lepiej lub gorzej ale najczęściej winą będzie system operacyjny telefonu a wówczas aktualizacja telefonu i powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtbogus64 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Czy Sony Xperia ST 21i można sparować z BL w roczniku 2007? Jeśli tak, to co mam zmienić w telefonie? Bo teraz to tylko buczenie w głośnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adczy Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 witam ja mam problem z aplikacja nissan connect otoz nie moge sie polaczyc i wyswietlic aplikacje takie ja chodzby google facebook itp choc polaczyc to moze tak nie do konca bo muze z telefonu bez problemu tel to iphone 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi