matoos Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Być może głupie pytanie, ale... - czy moga być sprarowane dwa telefony w NC? Sytuacja gdy mam dwa telefony ze sobą Czy tak da radę czy tylko jeden może być aktywny? Stawiam, że jeden M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak we wszystkich urządzeniach sparować możesz kilka tel. , ale aktywny w danym momencie tylko jeden tel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslavus Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jakie aplikacji można zainstalować z poziomu androida w Nissan Connect 2 oprócz wyszukiwarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adczy Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 witam a jak tam polaczenie z iphonem 5 ios8.1.3 bo mam problem z podlczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dodam nieco egzotyki. Działa elegancko również smartfon Lenovo A850+, z którego korzystam. Egzotyka, bo o ile inny sprzęt Lenovo jest oferowany na rynku polskim, to ich telefony oficjalnie niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 adczy zeby działał iphone z nissan connect musisz połączyć telefon z samochodem przez kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awas Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Galaxy Note I - działa bezproblemowo, szkoda tylko, że możliwości NC są dosyć skromne Galaxy Xcover3 - nie da się sparować Galaxy Note 4 i Galaxy S5 - dają się sparować i rozmawiać - nie działa wybieranie głosowe (bez względu na apkę - S Voice, Google, CVC itp.) - telefon nie potrafi skorzystać z mikrofonu/głośnika NC przed nawiązaniem połączenia telefonicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ostatnio korzystałem z QQ2 n-tec 2015 i w nim S5-neo działa jak trzeba. Łącznie z przesyłem muzyki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 LG G3 paruje sie bez problemu, streaming przez BT dziala wzorowo. Problem powstaje jesli sparowany jest dodatkowy telefon, wtedy NCII gubi LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor44 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Alcatel one touch POP C2 - walczę z podłączeniem aplikacji. Telefon paruję się bezproblemowo z urządzeniem natomiast aplikacja prawdopodobnie nie łączy się z systemem Nissan Connect 2. Czy Tethering w telefonie trzeba ustawić przez bluetooth. Może ktoś już walczył wcześniej z tym problemem ? Nokia Lumia 920 działa bez najmniejszych problemów. Z jakim systemem masz swoja nokię? Normalnie instalowany jest Win 8. Jak zainstalowałeś na niej aplikację Nissan Connect? Edytowane 10 Maja 2016 przez Gregor44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiusz93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nissan Qashqai 2.0dci z 2007 roku , radio oryginał z wersja bluetooth z zmieniarka płyt CD Czy w takim modelu idzie przesyłać muzykę MP3 z telefonu do autka ? rozmowy telefoniczne działają super, ale jak wysłać muzę, w aucie nie ma wejścia AUX wiec poza CD - które już znikają z rynku nie ma jak odtwarzać piosenek. POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) po sparowaniu z BT wciśnij kilka razy AUX (o ile masz taki). U mnie przełącza AUX->USB->BT Edytowane 11 Czerwca 2016 przez maniujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiusz93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 po sparowaniu z BT wciśnikilka razy AUX (o ile masz taki). U mnie przełącza AUX->USB->BT Sprawdziłem nie mam takiego przycisku, wrzucam zdjęcie radia, P.S Sprawdzałem na androidzie przesyłanie pliku muzycznego i tylko na wyświetlaczu telefonu pokazał sie napis że piosenka nie może zostać otworzna poprzez ,,MY CAR'' , teraz mam iphone, jest jakiś sposób żeby z IP wrzucić muzę do auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 obawiam się, że radia starszego typu nie mają odtwarzania muzyki przez BT... zostaje Ci ewentualnie transmiter FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi