Gość arturr Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, ja wybrałem czarny, a właściwie to nie miałem wyboru - albo brałem taki, albo miałem czekać do maja (samochód zamawiałem w lutym, po tym jak ukradli mi inne autko). Pozdrawiam, ArturR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, ja wybrałem czarny, a właściwie to nie miałem wyboru - albo brałem taki, albo miałem czekać do maja (samochód zamawiałem w lutym, po tym jak ukradli mi inne autko). Pozdrawiam, ArturR A jak wrażenia po przesiadce z Outlander-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arturr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A jak wrażenia po przesiadce z Outlander-a? Samochód jest mniejszy, mniej "wyrazisty" - Outlander bardziej mi się podobał. Qashqai jest cichy i to jego chyba jedyna przewaga nad Outlanderem (No jeszcze cena dużo niższa). Ogólnie nie jest źle. Pozdrawiam, ArturR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Samochód jest mniejszy, mniej "wyrazisty" - Outlander bardziej mi się podobał. Qashqai jest cichy i to jego chyba jedyna przewaga nad Outlanderem (No jeszcze cena dużo niższa). Ogólnie nie jest źle. Pozdrawiam, ArturR Myślę, że "mniej wyrazisty" oznacza też mniej chodliwy? No i serwis mimo wszystko też chyba trochę tańszy niż Mitsubishi... Przyjemnego użytkowania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arturr Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Myślę, że "mniej wyrazisty" oznacza też mniej chodliwy? No i serwis mimo wszystko też chyba trochę tańszy niż Mitsubishi... Przyjemnego użytkowania życzę. Tego to nie wiem, tak na to nie patrzyłem Mam nadzieję, że ten samochodzik zostanie na dłużej Pozdrawiam, ArturR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi