sirtrojan Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Na body to już lepiej hydrografika! Ostatnio zgłębiałem temat bo chciałem ogarnąć nakładki na lusterka ( robiłem sobie customowe z kierunkami ) ale jak dla mnie 150 za stronę (300 kpl) to za dużo. Nie to że nie mam ale przesada po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Folie mozna zawsze ściagnąć i wrócić do orginału, a jak jest z tą hydrografiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Hydrografika jest jak lakier - trzeba spolerować i/albo zamalować. Wrzuca się grafikę a potem utrwala klarem. Edytowane 9 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Czy do pomarańczowej Zetki będą pasować ciemne felgi np: grafit? w 95% przypadków będą, ale najlepiej zrobić tak jak napisał sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ok. To doradźcie jaki kolor by pasował. Może macie warsztat godny polecenia, bo ja myślałem o tym: http://www.renowacjafelg.pl/ tylko mało kolorów mają, ale wiem, że są dobrzy. Edytowane 9 Maja 2011 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) to chyba rodzaj grafitu i rozmawiałem z koleżką który zajmuje się reanimacja aut i powiedział ze czasem lepiej fele pomalować farbą niż zrobić je proszkowo. Na proszku ciężko zrobić jakiekolwiek zaprawki jak coś się zdarzy felgom. Sam będę reanimował fabryczne 20" żeby były piękne na ... zimę Edytowane 9 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Dzięki za wizualizację, ale chyba ten grafit jednak nie bardzo pasuje jak na mój gust Edytowane 9 Maja 2011 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 czarny gloss tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ok. To doradźcie jaki kolor by pasował. Może macie warsztat godny polecenia, bo ja myślałem o tym: http://www.renowacjafelg.pl/ tylko mało kolorów mają, ale wiem, że są dobrzy. a zobacz to, tak na szybko zrobiłem... http://img153.imageshack.us/img153/1267/dsc0137k1.jpg http://img35.imageshack.us/img35/8739/dsc0137k2.jpg wiem że miały być grafitowe ale z ciekawości chciałem zobaczyć jak z takimi wygląda Edytowane 9 Maja 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a zobacz to, tak na szybko zrobiłem... http://img153.imageshack.us/img153/1267/dsc0137k1.jpg http://img35.imageshack.us/img35/8739/dsc0137k2.jpg wiem że miały być grafitowe ale z ciekawości chciałem zobaczyć jak z takimi wygląda Dzięki za poświęcenie czasu. Widzę, że czarny ciągle w modzie Chyba nawet lepiej niż w graficie. Ja się na grafit nie uparłem, ale na Instalatorów 5 w Warszawie nie mają wielkiego wyboru kolorów. Robią proszkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) jeszcze cieplutki nie pytajcie jak... haha stawiam <piwo> temu kto mi napisze co to za cudo Pzdr Edytowane 10 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 jeszcze cieplutki nie pytajcie jak... haha stawiam <piwo> temu kto mi napisze co to za cudo Pzdr nie możecie naprawdę zostawić tych samochodów w spokoju ? takie ładne były jako seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) jeszcze cieplutki nie pytajcie jak... haha stawiam <piwo> temu kto mi napisze co to za cudo Pzdr Worm podnieś stawkę, co to jest jedno piwo... Edytowane 11 Maja 2011 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Worm podnieś stawkę, co to jest jedno piwo... Pozdro hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 nie wygląda mi na żaden ogólnodostępny firmowy tłumik. mam na myśli stillen/hks/invidia greedy ? albo na polską nutę Eltec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) nie wygląda mi na żaden ogólnodostępny firmowy tłumik. mam na myśli stillen/hks/invidia greedy ? albo na polską nutę Eltec? ciepło ,Available by special order from Japan All titanium całość waży 11kg zaledwie ,juz teraz powinieneś znaleźć Pzdr Edytowane 11 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) ciepło ,Available by special order from Japan All titanium całość waży 11kg zaledwie Fujitsubo wydech cacuszko długo czekałeś? Edytowane 11 Maja 2011 przez ewa_hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Fujitsubo wydech cacuszko długo czekałeś? tak dokładnie Fujitsubo Super Ti Titanium ,najgorsze to było wczoraj jak go miałem w domu a nie było gdzie założyć , no dzisiejszy dzień w pracy hehe no to ale mnie zaskoczyłaś kobiety takich rzeczy nie wiedzą Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 gadu gadu a bez filmiku sie nie obędzie Mam u siebie taki sam wydech ( tylko dłuższe końcówki) więc jak by co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 tak dokładnie Fujitsubo Super Ti Titanium ,najgorsze to było wczoraj jak go miałem w domu a nie było gdzie założyć , no dzisiejszy dzień w pracy hehe no to ale mnie zaskoczyłaś kobiety takich rzeczy nie wiedzą Pzdr no bo nie wiedzą ... dawaj filmosa na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 gadu gadu a bez filmiku sie nie obędzie Mam u siebie taki sam wydech ( tylko dłuższe końcówki) więc jak by co .... bedzie bedzie ,czekam jeszcze na reszte wydechu drugą strone robie w MG mam termin na 25 ,juz ponad miesiac czekam w kolejce bo moje katy są..(cos zjadło ) a raczej były Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 bedzie bedzie ,czekam jeszcze na reszte wydechu drugą strone robie w MG mam termin na 25 ,juz ponad miesiac czekam w kolejce bo moje katy są..(cos zjadło ) a raczej były Pzdr a po co ci katy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) a po co ci katy ? teraz będzie cosik takiego Pozdro Edytowane 11 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) a to nie kumam - z jednej strony test pipe a z drugiej to co to za hybryda ( ni to test pipe ni hi flow cat :/) chyba ze ten koszyk to dla ozdoby Edytowane 11 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 a to nie kumam - z jednej strony test pipe a z drugiej to co to za hybryda ( ni to test pipe ni hi flow cat :/) chyba ze ten koszyk to dla ozdoby a wiesz co nie pomyslalem nad tym nawet jakos sie nie zastanawiałem nawet jeszcze mam 2 tyg to uzgodnie co i jak poco i dlaczego ,http://www.mgmotorsport.pl/ na pewno bedzie good Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi