sirtrojan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 jak ci zrobią i sobei nawet łapek nie pobrudzisz to pewnie będzie dobrze. Koszyk może ma redukować jakies drgania ale w sumie dlaczego jest tylko z jednej strony? nieważne. dobrze by było zrobili tak żeby nie wywalało ci checka z katów bo ci może zmulić silnik albo wciągać dodatkową wahę. przedluzki są i pewnie dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 dobrze by było zrobili tak żeby nie wywalało ci checka z katów bo ci może zmulić silnik albo wciągać dodatkową wahę. przedluzki są i pewnie dadzą radę no dokładnie ten temat juz mam zgłębiony zresztą znają ten motor robili juz nascie ,w dodatku mam ich pod nosem hehe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Worm, WTF... co się stało z tym Twoim pięknym avatarem?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Worm, WTF... co się stało z tym Twoim pięknym avatarem?!? heheh a ten co nie ładny Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 no to ale mnie zaskoczyłaś kobiety takich rzeczy nie wiedzą Pzdr wyjątek potwierdza regułę, niektórym zdarza się wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wyjątek potwierdza regułę, niektórym zdarza się wiedzieć albo wujek google, a jak nie to czekam tylko kiedy przyznasz się do zmiany płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Eeee tam... cheatowałaś! Ktoś musiał Ci pomagać. zbieg okoliczności ~2,5tyg. temu oglądaliśmy wydechy do zetek, a fujitsubo to taki charakterystyczny raczej i zapamiętałam... ale czy to naprawdę takie przestępstwo jak się nie jest facetem? Wszystkiego nie wiem, pewnie mniej niż wielu z Was i więcej niż niektórzy, ale nie dam się zmieszać z tłumem kobiet nie potrafiących rozróżnić cabrio od coupe i nie wiedzących co to jest np. hydrauliczny ręczny albo wujek google, a jak nie to czekam tylko kiedy przyznasz się do zmiany płci lol... póki co jestem 100% kobietą i za dobrze mi z tym, żeby coś zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wchodzę w ten temat, szukam tych "zetek w kadrze", może ktoś coś ciekawego wyskrobał, a tu schodzimy na tematy zmiany płci. To może założyć nowy temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wchodzę w ten temat, szukam tych "zetek w kadrze", może ktoś coś ciekawego wyskrobał, a tu schodzimy na tematy zmiany płci. To może założyć nowy temat . Gucio a to może Twoja zetka stała pod SGH jakieś dwa dni temu? Srebrna na LU..coś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) a ja pociągnę temat z fotami tyle ze bez Z-tki i kolejne tyle że trochę starsze Edytowane 14 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 zbieg okoliczności ~2,5tyg. temu oglądaliśmy wydechy do zetek, a fujitsubo to taki charakterystyczny raczej i zapamiętałam... ale czy to naprawdę takie przestępstwo jak się nie jest facetem? Wszystkiego nie wiem, pewnie mniej niż wielu z Was i więcej niż niektórzy, ale nie dam się zmieszać z tłumem kobiet nie potrafiących rozróżnić cabrio od coupe i nie wiedzących co to jest np. hydrauliczny ręczny lol... póki co jestem 100% kobietą i za dobrze mi z tym, żeby coś zmieniać. jak dla mnie to możesz napisać nawet, że jesteś cesarzową chińską. to tak samo prawda jak to, że jesteś kobietą. a jak masz inne zdanie na ten temat to zapraszamy na gokarty, na które i tak nigdy nie przyjdziesz EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) devi nie bądź niemiły dla koleżanki FUJITSUBO przecież to tak łatwo zapamiętać. Edytowane 15 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dzisiaj koło 14 wychodząc z domu usłyszałem dźwięk wkręcających się silników, przypomniało mi się tym samym, że przecież na Torze Poznań odbywa się track day. Cóż, jak widać zdążyłem przed końcem imprezy, następna taka impreza 12 czerwca. Koszt za cały dzień jazdy z instruktorami i wyżywieniem: 500 zł. Spełniło się część marzenia związanego z pewnym samochodem: Zdjęcia z kuzynem "Zetki": Impreza bardzo fajna, dużo Prosiaków, kilka S2000, generalnie trudno było dowiedzieć się, kto przyjechał oglądać, a kto jeździł, ponieważ wstęp był wolny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Dzisiaj koło 14 wychodząc z domu usłyszałem dźwięk wkręcających się silników, przypomniało mi się tym samym, że przecież na Torze Poznań odbywa się track day. Cóż, jak widać zdążyłem przed końcem imprezy, następna taka impreza 12 czerwca. Koszt za cały dzień jazdy z instruktorami i wyżywieniem: 500 zł. Impreza bardzo fajna, dużo Prosiaków, kilka S2000, generalnie trudno było dowiedzieć się, kto przyjechał oglądać, a kto jeździł, ponieważ wstęp był wolny?! świeży GT-R już z ledami przednimi ------------- To teraz coś ode mnie Edytowane 15 Maja 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Poprzedni wzór fel GTRa bardziej mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 sirtrojan, dobry pomysł na zdjęcia szkoda, że nie miałeś pod ręką jakiegoś datsuna i jakiejś lepszej miejscówki a teraz pierdoły.... jak dla mnie to możesz napisać nawet, że jesteś cesarzową chińską. to tak samo prawda jak to, że jesteś kobietą. w takim razie powinieneś do mnie mówić per "cesarzowo" :D Po pierwsze..jak bym nie była kobietą to nie podałabym dwóm osobom z forum swojego nr tel. A po drugie: Kiedy te gokarty? Umówię się ze swoimi znajomymi, którzy nie mają problemu z tym, że nie jestem facetem. Jak przyjedziesz to się przekonasz, jak nie to nie podważaj więcej moich słów. Napisze później o której będę. I EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) BossNY ,ten tyłeczek ]:> kurcze hehe ładnie ,ładnie p.s. 1-0 dla Bulls <piwo> Pozdro Edytowane 16 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Boberek-czy GT-R już ma pakiet Switzera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie spytałem nawet, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 takie tam Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 tutaj dają stare zetki http://www.topgear.com/uk/photos/nissan-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 tutaj dają stare zetki http://www.topgear.com/uk/photos/nissan-z a to widzieliście? http://www.youtube.com/watch?v=GCOAABRR0BI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) a to widzieliście? http://www.youtube.com/watch?v=GCOAABRR0BI dobre:) elegancko :D fajna ta folia ...tylko nie mam pomysłu co tu jeszcze okleić od 3M ciekawie wygląda jeszcze folia imitująca szczotkowane aluminium jakby kogoś interesowało moge juz cos napisac po paru gorących dniach na powierzchniach gdzie została fajnie naciągnięta jest naprawdę OK natomiast gdzie było trzeba wyciąć otwory lubi sie odkształcić :/ chyba pójdę w pokrycie carbonem bądz hydro jak kolega gato BossNY jak to wygląda u ciebie ? Pzdr Edytowane 21 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 moge juz cos napisac po paru gorących dniach na powierzchniach gdzie została fajnie naciągnięta jest naprawdę OK natomiast gdzie było trzeba wyciąć otwory lubi sie odkształcić :/ chyba pójdę w pokrycie carbonem bądz hydro jak kolega gato BossNY jak to wygląda u ciebie ? Pzdr Worm, na przełączniki wycinałeś w całości otwory? bo ja nacinałem po przekątnych i chowałem to pod spód, jak na razie trzyma się wszystko jedynie na progu od strony pasażera w miejscu w którym walczyłem z wyprofilowaniem foli pomarszczyła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 wypad na myjkę hehe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi