andrzej6411 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Zdjęcia trochę mało artystyczne ale co tam.. Przedostatnie to jeszcze z Zetką Worna w starym image. Natomiast ostatnie to wyścigi z nowym kaszlakiem żony ,chociaż kogoś pokonałem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zdjęcia trochę mało artystyczne ale co tam.. Przedostatnie to jeszcze z Zetką Worna w starym image. Natomiast ostatnie to wyścigi z nowym kaszlakiem żony ,chociaż kogoś pokonałem J Andrzej az sie lezka w oku kreci ładne ładne to twoje złotko p.s. Kijanka zony tez Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Też coś wkleję, nie będę gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 nie ma to jak orzeźwiające zdjęcie na śniegu w ten piękny lipcowy poranek ja swojego nie wrzucam żeby wam tu bałaganu nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 nie ma to jak orzeźwiające zdjęcie na śniegu w ten piękny lipcowy poranek ja swojego nie wrzucam żeby wam tu bałaganu nie robić wrzucaj moze inni sie przestana wstydzić heheh Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 wstydzę sie. bo taki gruby jest i zapasiony w porównaniu do Zetosława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgodnie z obietnicą z mojego posta: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/78625-felgi-opony-w-350z/page__view__findpost__p__823243 ....i z okazji mojego 100 wpisu na tym forum,postanowiłem zamienić Zetkę na coś naprawdę amerykańskiego,i zostać przy okazji Murzynem. Podziwiajcie ! : Te osoby które właśnie dostały zawału na myśl że można wywinąć taki numer ukochanemu modelowi auta,spieszę zapewnić że słowo "zamienić" było żartem .Zetka zostaje,Hummer jest formą podziękowania od firmy z którą współpracuję,i mam go do dyspozycji na miesiąc,wraz z limitem paliwowym na ...tyś pln. Wolałbym VIpera czy Corvette,ale nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Zgodnie z obietnicą z mojego posta: ....i z okazji mojego 100 wpisu na tym forum,postanowiłem zamienić Zetkę na coś naprawdę amerykańskiego,i zostać przy okazji Murzynem. Podziwiajcie ! Wolałbym VIpera czy Corvette,ale nie mają Nie wybrzydzaj Hummer jest fajny Zdecydowanie bardziej niż zet pasowałby mi pod względem przestrzeni w środku - jest gdzie położyć torebkę Dodatkowo pasuje Ci kolorystycznie, także cud miód malina ;P Dobrze, że nie zapomnieli o zapasie paliwa do tego smoka ;D Edytowane 3 Listopada 2011 przez ewa_hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zdecydowanie bardziej niż zet pasowałby mi pod względem przestrzeni w środku - jest gdzie położyć torebkę może kup przyczepkę do Zetki choć wg homologacji nie można mieć haka, to w instrukcji mam opisane ciąganie przyczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 może kup przyczepkę do Zetki choć wg homologacji nie można mieć haka, to w instrukcji mam opisane ciąganie przyczep Jak jeżdżę sama (czyli 80% czasu) to nie ma problemu, więc dam radę bez przyczepek Chociaż może bagażnik dachowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 przecież Zetka ma spory bagażnik jak na sportowy samochód.. nawet dwie torby z kijami do golfa wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Chociaż może bagażnik dachowy :D nie można dachowego można tylko taki na tylną klapę w USA kupić. a bagażnik jest pojemny wchodzą dwie opony przednie do zetki albo wiele rzeczy, których nikt się w zetce nie spodziewa EDIT: a tak to wygląda: Edytowane 3 Listopada 2011 przez mks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie można dachowego można tylko taki na tylną klapę w USA kupić. a bagażnik jest pojemny wchodzą dwie opony przednie do zetki albo wiele rzeczy, których nikt się w zetce nie spodziewa o dobrze wiedzieć że dwie opony wejdą jak dotąd najciekawszy dachowy bagażnik widziałem na Murcielago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie można dachowego można tylko taki na tylną klapę w USA kupić. Nie no...wiem, że nie można ;P Oponę wsadziłam jedną.. Więcej mi nie było trzeba bo podwoziłam tacie , ale jak Ty tam upchnąłeś dwie? Chyba jedna była w przedniej części, na wpół w pionie? A ten na Lambo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie no...wiem, że nie można ;P ale jak Ty tam upchnąłeś dwie? bo ja zdolny jestem jedna była z tyłu druga za siedzeniami przed belką nie takie rzeczy się w samochodach upychało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 EDIT: a tak to wygląda: o na rower, niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Dobrze, że nie zapomnieli o zapasie paliwa do tego smoka ;D Masz rację....jak przydepnę,to w pierwszych momentach rozpędzania komputer pokazuje spalanie na poziomie 97 litrów Potem gdy się toczy potrafi zejść do 10. Pojemność 6 litrów,gulgocze ładnie choć cichutko. Za komplement kolorystyczny dziękuję-mam japońskie auto więc mogę być Zółtkiem ,ba...nawet moje inicjały (Z.K.) fonetycznie brzmią jak nazwa naszej wspólnej ulubienicy...ZETKA Dzięki też kol.Boberkowi za fotkę (ha...w czasie spotkania 4 moje felgi pożyczone wcześniej koledze i dziś odbierane,weszły do bagażnika i zostało miejsca na jeszcze cztery ),ale w związku z tym że krytykowałem p.Murzyna-fotografa,zaś sam zamieściłem niewyraźną z mojego iPhona, to teraz żeby wszystko było widać czytelnie i ostro,pozwolę sobie jeszcze jedną-tym razem autorstwa działu marketingu firmy która mi zrobiła prezent. Ciekawe odczucia po pierwszym dniu użytkowania,auto budzi respekt innych użytkowników drogi ,widok zza kierownicy jak z ciężarówki,zaś kluczyk ma jak od Micry Edytowane 3 Listopada 2011 przez ZdzPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kiedy testujesz go na torze ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) jako ze mało sie tu dzieje to małe foto story zrobie co zmodziłem ostatnio krótka antena carbon no i felgi Edytowane 28 Grudnia 2011 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tak zajawkowo gdyby ktoś chciał zobaczyć jak wpasowały się u mnie Recaro Sportster CS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fajnie wyglądają Też ostatnio myślałam o zmianie, ale stwierdziłam, że sobie tego nie zrobię bo zbyt często jeżdżę zetem A jak tam z mocowaniami wyszło? Dużo rzeźby czy nie? Patrzyłeś może ile waży seryjny fotel? Teraz tylko szelek brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 @Kaniowy: no no robi się ciekawie @Ewa: Pod linkiem interesujący temat z wagą różnych części, w śród nich również fotel niestety trzeba sobie przeliczać na kg.. http://my350z.com/forum/exterior-and-interior/416242-z-part-weights-with-pictures.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ewa te kubły montowane są obecnie seryjnie w Focusie RS, Megance RS CUP, Clio RS i w Miniaczu JCW tak więc gwarantuję że są mega wygodne i nadają się na codzienną jazdę sam użytkuje ciąglę mój samochud więc przetestuję Jeśli chodzi o mocowania to musiałem kupić ori siedzenia z manualką bo szkoda mi było pruć tych skórzanych z elektryką wole je sprzedać i wykorzystałem ori szyny. Trochę mieli chłopaki u mnie rzeźby z tym ale po dwóch dniach wyszło profi. Co do wagi nie mam pojęcia u mnie zadecydował kształt fotela który jest jak dla mnie obłędny i potrafi też kosztować obłędne pieniądze. Myślę nad szelkami Takata ale po pierwszę muszę podrążyć temat jak to jest z milicją w naszym kraju bo słyszałem o przypadkach że dawali mandaty jak by ktoś nie miał zapiętych pasów jak ktoś jechał w szelkach. Wiem że się rozchodzi o homologację szelek to nie jest problem w przypadku Takata ale też chodzi o montaż owych szelek bo tam musi być jakiś odpowiedni kont którego w Z pewnie nie da się osiągnąć. A poza tym nie wiem czy mnie klatka puści na takie bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) da sie osiagnac takie kąty w Z, dodatkowo mozesz kupic harness bar i bedzie po sprawie, aczkolwiek nie polecam szelek(miałem TAKATA) do jazdy na codzien bo: 1.są cieżkie 2.nie wygodne Ps. fotele są swietne Ps 2. co tam jeszcze modzisz ze taka rozebrana? Edytowane 15 Lutego 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja też myślę, że się da, szczególnie że do tych foteli to raczej 4pkt pasy.. Co do szelek, to my na co dzień jeździmy w kubłach i szelkach w drugim aucie i dopóki się tylko wsiada na początku i wysiada na końcu trasy i nie trzeba sięgnąć czegoś ze schowka/podłogi to jest ok, ale jak się gdzieś jedzie i ma się do załatwienia kilka rzeczy, niedaleko siebie to się to robi upierdliwe po prostu Z drugiej strony to byliśmy w Chorwacji w szelkach i kubłach i d*py nie bolały Policja też nas złapała ze dwa razy i do szelek się nie czepiali Zresztą w poprzednim aucie parę lat temu też nie było problemów, także chyba nie ma się czego 'bać'.. tym bardziej, że kubły bez szelek to dla mnie trochę lipa pod kątem wizualnym... no kubły i zwykłe pasy...? Gryzie mi się to Czy Cie klatka puści? Rozwiń bo nie wiem czy dobrze myślę Dzięki Paweł za link Kiedyś to nawet widziałam, ale nie zjechałam w dół i myślałam, że foteli nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi