Tomek.85 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak, mój... niedawno go kupiłem Teraz go ogarniam (najważniejsze już zrobione, zaczął jeździć tak jak powinien bo w momencie zakupu to odpychał się na 200KM). P.S. Mało brakowało i bym go nie kupił bo właściciel rozmyślił się ze sprzedaży. Ostatecznie jednak zdecydował się sprzedać no i jest (jednak sprzedał Z bo doszedł do wniosku, że przesiądzie się na Corvette). Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Tomek.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) ewa tu widac felgi: Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Więcej fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 już gdzieś pisałem odnośnie airduck`a z rury kanalizacyjnej;) okropny ogólnie podoba mi się może oprócz maski (widzialbym tu maske po lifcie) a powiedz jak z stanem auta bo było dosyc tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Air Duct wygląda jak rura kanalizacyjna tylko na zdjęciach, na żywo jest ok. Ważne, że spełnia swoją rolę, bo montaż stożka bez doprowadzenia zimnego powietrza mija się z celem (w tym samochodzie). Wg mnie maska robi robotę Planuję okleić lusterka i lotkę folią imitującą karbon i wtedy powinno się wszystko ładnie komponować z maską i felgami. Był tani bo nie jechał. Kupując go nie wiedziałem do końca co jest tego przyczyną (miałem podejrzenia). Najpierw został wymieniony czujnik spalania stukowego, który niestety nie rozwiązał problemów w 100%. Ostatecznie, okazało się, że jeden z kabli we wiązce ECU jest przetarty Teraz samochód śmiga tak jak powinien. Mogło się okazać, że przyczyną niskiej mocy jest kończący się silnik, na szczęście okazało się inaczej, co mnie bardzo cieszy. Mogę więc stwierdzić, że udało się kupić naprawdę niezłe auto w bardzo atrakcyjnej cenie. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Tomek.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tomek, A nie kupiłeś go w Nowym Mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Planuję okleić lusterka i lotkę folią imitującą karbon i wtedy powinno się wszystko ładnie komponować z maską i felgami. zrob hydrografiką bedzie lepiej to wygladalo masz namiar do znajomego co zrobi ci w dobrym $ http://www.mia-carstyling.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tomek, A nie kupiłeś go w Nowym Mieście? W Zielonce pod Warszawą. zrob hydrografiką bedzie lepiej to wygladalo masz namiar do znajomego co zrobi ci w dobrym $ http://www.mia-carstyling.pl/ Dzięki za namiary. Ostatecznie zastosuję hydrografikę ale najpierw chciałem zrobić przymiarki (okleić mogę sam a na hydrografikę muszę zdemontować elementy i zawieźć, ewentualnie zostawić samochód). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 wyslac pocztą...max 7dni operacji tu masz foty jak wyszedł u mnie tunel środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Widziałem już ten Twój tunel Wyszło super. Ile policzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 miałem w promocji, ale jak coś to dzwoń i powiedz ze jestes z PTP od hot_rider`a a bedziesz mial znizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mi sie podoba kolor tych felg hot_rider`a. to chyba braz polaczony ze zlotym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kolor jest z palety duplicolor i ściągany był z USA, bo w PL nie ma miał odzwierciedlać ten kolor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tylko widze ze tutaj mamy lepsiejsza felge : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie nabijając się: to chyba nie dokładnie udało się prezentowany efekt uzyskać, chociaż może to tylko światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 światło..ten kolor na volkach tez na zywo jest inny... nie mowie, że mam volki ;p tylko kolor z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja sobie porównałam kolor ze zdjęciami użytkowników Volków, nie ze zdjęciem producenta wyciągniętym na kompie i uważam, że wyszedł kolor bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ostatnio zakladałem dolot JWT dzwiek zrobil sie bardziej agresywny : http://youtu.be/feiBRbFntro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzwięk super! Jak chcesz to wrzuce na ftpa ten film z ostatniego spotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 aktualnie tak się prezentuje moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 co to za wydech?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) co to za wydech?? ExoticSpeed R1-T PWR (jak w podpisie) Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 BossNY, przerobiłeś cały wydech? tzn katy, emu na lambdy i tłumiki? wszystko z Exoticca? jakiś remap po zmianach robiłeś? dolot zaostawiłeś firmowy? (zmieniłem swójdolot na dedyjowany K&N, dźwięk był fajny ale po shamowaniu wyszło, że moc trochę spadła, temperatura na dolocie w słoneczne dni była do 75 stopni, na firmowym nisana poniżej 70)... może wymienię tylko filtry w puszkach na sportowe ale nie wiem, przyrost mocy o ile będzie to minimalny.... Ale nad odetkaniem wylotu mocno się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Cały wydech razem z Y-pipe'm jest od ES, caty to Berk HFC, a dolot JWT Pop Charger nic więcej nie było robione, tylko wymiana powyższego. Jedyny problem to wywalanie CE przez HFC, chociaż różnie z tym bywa bo kolega Młynarz nie tak dawno wymienił caty na identyczne i nie ma problemów z błędami.. Teraz chwilowo mam oryginalne caty, muszę coś nagrać bo też nieźle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi