Gość ukcio86 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 fotki piekne moja ulubiona to 6 od konca wydech to masz kompletny czy tylko koncowki od katalizatorow?? Ja mam identyczny wydzior+ kolektory DC i przyznaje ze na niskich obrotach troche za glosna jest a jak u ciebie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 podoba mi się tylni spojler i progi to laminat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 fotki piekne moja ulubiona to 6 od konca wydech to masz kompletny czy tylko koncowki od katalizatorow?? Ja mam identyczny wydzior+ kolektory DC i przyznaje ze na niskich obrotach troche za glosna jest a jak u ciebie ???? Obecnie jest od katów do końca ale w chacie leżą downpipe, które zastąpią katy. Kolektor także będzie zmieniony. Wszystko będzie na częściach Turboworks (muszę im przyznać, że za małe pieniądze dają bardzo dobrą jakość). Co do głośności to wg mnie jest bardzo głośno. W CLK mam dedykowany wydech Eisenmann i w stosunku do Z to w CLK jest baaaardzo cicho W Z powyżej 5 tyś praktycznie nie da się rozmawiać z pasażerem. Na niskich obrotach (gdy silnik obciążony - przyspieszanie np 6 bieg 80-100km/h) bardzo basowo i aż za głośno. Na początku strasznie przeszkadzało ale już się przyzwyczaiłem. Zresztą przez to, że jest taki głośny to w trasie jeżdżę spokojnie, żeby nie być umęczonym podoba mi się tylni spojler i progi to laminat?? Tak ale nie wiem z jakich włókien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Obecnie jest od katów do końca ale w chacie leżą downpipe, które zastąpią katy. Kolektor także będzie zmieniony. Wszystko będzie na częściach Turboworks (muszę im przyznać, że za małe pieniądze dają bardzo dobrą jakość). Co do głośności to wg mnie jest bardzo głośno. W CLK mam dedykowany wydech Eisenmann i w stosunku do Z to w CLK jest baaaardzo cicho W Z powyżej 5 tyś praktycznie nie da się rozmawiać z pasażerem. Na niskich obrotach (gdy silnik obciążony - przyspieszanie np 6 bieg 80-100km/h) bardzo basowo i aż za głośno. Na początku strasznie przeszkadzało ale już się przyzwyczaiłem. Zresztą przez to, że jest taki głośny to w trasie jeżdżę spokojnie, żeby nie być umęczonym Czy można prosić o film z zewnątrz na luzie, pod obciażeniem i ze środka pod obciążeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ok, nagram i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Tomwk.85 coś ten wydech masz kiepsko spasowany. U mnie jedna rura troszkę nie pasowała (jakiś centymetr co mnie drażniło) to naciąłem fleksem, ustawilem tak jak ma być i koleś pospawał mi zwykla spawarka tylko specjalną elektrodą do nierdzewki. U Ciebie trzeba by dwie rury poprawić. Zobacz na fotce jak wyszedł efekt końcowy w moim aucie. Jeszcze jedno. Odradzam firmę Turboworks. Koleś zamówił u nich wydech i był tak super pospawany że nie pasował. Odesłał im i na szczęście oddali pieniądze. Te części są tanie ale za to bardzo niskiej jakości. Edytowane 12 Maja 2012 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tak, masz rację, u mnie lekko jest przesunięty. Da się to poprawić przeginając wieszaki ale jeszcze nie miałem czasu żeby to zrobić. Co do Turbo Works to mam odmienne zdanie. Oglądałem ten mój wydech i jest pospawany super. Kolega kupił kolektor wydechowy tej firmy i też jest pospawany super. Nawet spawacz się wypowiadał (który będzie ten kolektor przerabiał pod G35 bo jest od 350z), że spawy są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hola! chłopaki... to wątek fotograficzny a tu same literki! W poniedziałek wywalam na zawsze to, co jest teraz niewidoczne. Filon, DSM, Tomek85 - prośba o nie zbaczanie z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 BossNY foty jak zawsze prfi zresztą Zeta zawsze dobrze wychodzi ,wrzuciłbym swojego kanciaka ale Ewa mnie wywali ups znowu literki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 worm, Ciebie? w życiu nigdy! dawaj potworka! :> literki niech będą - w końcu jakoś trzeba zdjęcia skomentować - byle na temat, a nie o tym kto ma bliżej do Poznania albo kto zna czyj samochód lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) No i znowu zaśmiecacie. To nie ten temat do pogaduszek Edytowane 2 Czerwca 2012 przez ewa_hb Tego nie wykasuje, bo to w stylu poprzednich postów - nie wykasuje, żeby każdy widział, że nic te posty nie wnosiły do wątku ze zdjęciami i komentarzami do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No i do tego Nismo Sam składałeś? Tak serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 worm, Ciebie? w życiu nigdy! dawaj potworka! :> hehe Dla tych którzy nie wierzyli, że posiadam Zetkę! Trochę mało się nią ostatnio bawiłem więc się trochę zakurzyła... No bardzo ładna Strider ale moja ładniejsza i tez seria Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 hehe I'm in love Ależ parka! Tylko się utwierdziłam w przekonaniu, że wiesz co za***iste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Z przybliżyła się troszkę do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 hot_rider nie myślałeś o jakimś spojlerze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 no wlasnie tak i nie....wyglada czysto i to mi sie nawet podoba... jak wpadnie pelne ospojlerowanie z pakietu NISMO to wtedy i moze spoiler tego typu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ja mam taką samą rozterkę , oryginał wyglada bardzo dobrze, ale z takim spoilerem bardziej agresywnie i sam nie wiem , musiał bym na żywo taką Z zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mi podoba się z tym małym co mam bo bez spojlera to taki goły jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mi podoba się z tym małym co mam bo bez spojlera to taki goły jest +1 @hot_rider fajne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. Passo Stelvio 46.531591, 10.456412 2. Zjazd z Passo Stelvio 46.519669, 10.408681 3. Okolice Davos 46.744195, 9.982875 4. Przełęcz San Bernardino 46.495756, 9.170397 5. Port w Monaco 43.734767, 7.423292 6. Port w St. Tropez 43.271943, 6.639091 7. Zetka Cabrio spotkana po drodze do kanionu Verdon 43.775880, 6.245558 8. Kanion Verdon 43.734875, 6.363640 9. Kanion Verdon 43.734875, 6.363640 Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 BossNy a Tobie ktos zrobił zdjęcie, czy tylko Zetce trzaskałes foty? Bardzo ladne widoczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 BossNy a Tobie ktos zrobił zdjęcie, czy tylko Zetce trzaskałes foty? Bardzo ladne widoczki. a no jakieś kilka mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi