luc123456 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 a co powiecie na taka ramke To już duuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 a co powiecie na taka ramke Powiem ,że mnie się bardzo podoba ...szczególnie "oświeciłoby " mój kolor - cień nocy ! A gdzie takie "cudo" kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nie kupilem ,zastanawiam sie.a zobaczylem na alegro,tez mam czarna perle http://allegro.pl/chrom-grill-ramka-obwodka-nissan-qashqai-unikat-i1834010982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nowy2011 - Na awatarku widzę że masz QQ po lifcie, a te ramki które pokazał pipasssek, to są do QQ z przed liftu. A do Twojego, jeśli chcesz "oświecić " swój kolor, to by Ci pasowały z tego linka - jeśli Cię interesują; 1.sza - i 2- ga pozycja od góry, ale niestety są drogie. Pytałem nawet u polskich producentów chromowanych ramek , ale jeszcze takich nie mieli. Wysłałem im nawet fotki - aby w końcu te też zaczęli produkować. http://www.ebay.it/s...1.c0.m270.l1313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nowy2011 - Na awatarku widzę że masz QQ po lifcie, a te ramki które pokazał pipasssek, to są do QQ z przed liftu. A do Twojego, jeśli chcesz "oświecić " swój kolor, to by Ci pasowały z tego linka - jeśli Cię interesują; 1.sza - i 2- ga pozycja od góry, ale niestety są drogie. Pytałem nawet u polskich producentów chromowanych ramek , ale jeszcze takich nie mieli. Wysłałem im nawet fotki - aby w końcu te też zaczęli produkować. http://www.ebay.it/s...1.c0.m270.l1313 Dzięki Castoro! ... przez takich jak Ty "lubię" to forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Jest OK - po to jesteśmy na forum aby sobie pomagać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 czy ktos by sie zdecydowal na cos takiego http://www.ebay.com/itm/New-LED-Tail-Car-Badge-Light-Rear-Auto-Logo-Light-NISSAN-Qashqai-Blue-/250897927939?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6aae8f03#ht_1982wt_1344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Chętnie bym zobaczył jak to wygląda u kogoś, a u siebie to tylko na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nowy2011 - Na awatarku widzę że masz QQ po lifcie, a te ramki które pokazał pipasssek, to są do QQ z przed liftu. A do Twojego, jeśli chcesz "oświecić " swój kolor, to by Ci pasowały z tego linka - jeśli Cię interesują; 1.sza - i 2- ga pozycja od góry, ale niestety są drogie. Pytałem nawet u polskich producentów chromowanych ramek , ale jeszcze takich nie mieli. Wysłałem im nawet fotki - aby w końcu te też zaczęli produkować. http://www.ebay.it/s...1.c0.m270.l1313 ..."będąc na temacie świateł dziennych " zobaczyłem ,że zamontowałeś listwy na grila.Czy są to listwy które "nie polecałeś" mi ze względu na cenę ... czy to już Twój "wynalazek" ? Powiem ,że ładnie się prezentują ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nie , nie- to jest taki mój wymysł - w oczekiwaniu aż może ktoś w Polsce wyprodukuje takie jak w załączonym linku, bo za tą cenę na ebay -u to nie wezmę. Napewno nie prezentują się jak te oryginalne, ale zawsze trochę "pyszczek" QQ rozweseliły. Jakbyś kiedyś koło mnie przejeżdzał , to Ci takie sprezentuje. Pozdr........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Czy dokonywał może ktoś tuningu wpływającego na podniesienie osiągów silnika 2.0 benz. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wątpię... bo właściwie jak...? Może nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) kolega Fiko ma 270 HP (i to z 1.6!), ale jakimś dziwnym trafem do dziś się nie pochwalił wyczynem http://forum.nissank...ser/46974-fiko/ Edytowane 25 Października 2011 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Nie , nie- to jest taki mój wymysł - w oczekiwaniu aż może ktoś w Polsce wyprodukuje takie jak w załączonym linku, bo za tą cenę na ebay -u to nie wezmę. Napewno nie prezentują się jak te oryginalne, ale zawsze trochę "pyszczek" QQ rozweseliły. Jakbyś kiedyś koło mnie przejeżdzał , to Ci takie sprezentuje. Pozdr........... Dzięki ... będę pamiętał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Czy dokonywał może ktoś tuningu wpływającego na podniesienie osiągów silnika 2.0 benz. ? pryskanie nitro odpada, dolot z kolektorem wydechowym opłaca się tylko ze strojeniem - tylko jaki komputer ? a jak jakiś megasqirt to jeszcze kto to wystroi i po co może będzie ze 160 KM jak masz jazdę na przyspieszenia to najłatwiej będzie zmieszać jego masę, poliwęglan zamiast szyb, demontaż napędu 4x4 siedzenia lekkie koła mniejsze karbony hehe QQ ma być do wożenia 4liter i tyle zamiast wsadzać w nierozwojowy silnik i samochód kasę lepiej go sprzedać i kpić x5 mnie ten typ myślenia zawiódł do wersji 1,6 i daję radę LoL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jeśli to prawda (...) tja... ja mam w swoim z 2.0 benzyny zrobione 1000 KM, i nawet mam przycisk w miejscu alarmu, który odrywa koła od ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 kolega Fiko ma 270 HP (i to z 1.6!), ale jakimś dziwnym trafem do dziś się nie pochwalił wyczynem http://forum.nissank...ser/46974-fiko/ No ja też czekam z utęsknieniem na te cuda techniki... Pisałem nawet na PW, niestety bez odzewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 tja... mam przycisk w miejscu alarmu, który odrywa koła od ziemi Niezapomnij rozłożyć skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Siatka montuje się od dołu, wymiar: 66x20cm. Powodzenia. Nigdzie nie mogę znaleźć w sprzedaży takich siatek do modelu po FL. Ma ktoś może namiary na sprzedawców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nigdzie nie mogę znaleźć w sprzedaży takich siatek do modelu po FL. Ma ktoś może namiary na sprzedawców ? oczywiście nikt nie broni Ci jej dociąć http://allegro.pl/siatka-tuningowa-aluminiowa-czarna-lakierowana-i1894737166.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nigdzie nie mogę znaleźć w sprzedaży takich siatek do modelu po FL. Ma ktoś może namiary na sprzedawców ? Nie ma siatek dedykowanych do danego modelu. Kupujemy na Allegro i docinamy sami. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie co myślicie na temat tych felg? Chciałem kupić 18 calowe, ale się zastanawiam czy jest sens. http://allegro.pl/nowe-felgi-17-5x114-3-nissan-altima-qashqai-juke-i1915141750.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino55 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie co myślicie na temat tych felg? Chciałem kupić 18 calowe, ale się zastanawiam czy jest sens. http://allegro.pl/no...1915141750.html Jeden z forumowiczów kupił takie same o 100PLN taniej: Użytkownik ktoś dnia 13 listopad 2011, 16:53 napisał Kupiłem w końcu takie alusie -> http://allegro.pl/sh...item=1909127818 - szerokość 7" czyli 0,5" więcej mam nadzieję, że będą OK :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) widziałem ładnego QQ po tuningu biały z czarnymi felgami i ładnie oklejonym czarnym dachem (chyba oklejonym, wersja na pewno nie I-Way bo bez relingów) orurowanie boczne pomalowane na biało - plastikowe stopki zostawione na czarno, pozbawiony chromu bo znaczek na grillu też zrobiony na czarno. Jak będę miał więcej czasu to poszukam właściciela i jak się zgodzi to zrobię zdjęcie bo głupio tak fotografować bez pytania chyba, że właściciel tego już tu jest to niech się pochwali jak może bo naprawdę fajny - aż sam się zainspirowałem i może zrobię w podobnym stylu tylko czarno - tytanowego QQ choć to daleka wizja Edytowane 15 Listopada 2011 przez pavelsti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 widziałem ładnego QQ po tuningu biały z czarnymi felgami i ładnie oklejonym czarnym dachem (chyba oklejonym, wersja na pewno nie I-Way bo bez relingów) ja nie mam i-Way, nie mam relingów a mam szklany dach, Jest to w opcji, można mieć niekoniecznie w wersji z relingami,wiec obstawiam raczej szklany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi