mucka38 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) BartoszN - dzwoniłem do serwisu , dowiadywałem sie - owszem w Q-u istnieją nakładki na pedały i tak jak piszesz dla wrsji I-Way , sa wyposazeniem fabrycznym , ALE - nie istniją w sprzdazy "luznej" , nie ma mozliwosci dokupienia jako oddzielnego produktu , nawet nie istnieja w katalogu na stronie Nissana . Dlatego szukałem innego rozwiązania i prosiłem o pomoc , sprawdziłem sam w Juke , którego kierowca (zupełnie obcy człowiek) był w stanie sciągnąc mi nawet gumowe (zwykłe) nakładki , aby wymiar był jak najbardzuej prawidłowo wziety . Miałem nadzieje ze forum Nissana bedzie najłatwiejszym miejscem do pozyskania takiego info . , myliłem sie . Mam nadzieje ze powoli zblizycie (zblizymy) sie do pozimu forum A3-club - zwycięzcy w zeszłorocznym konkursie na najlepszy samochodowy klub Polski , gdzie byłem moderatorm i praktycznie od poczatku istnienia celem była pomoc , nawet w tak prostych sprawach . BartoszN - Tobie bardzo dziekuje za zainteresowanie i okazana pomoc , xxyy777e - zle trafiłes - nie nabijesz sobie ilosci postów , takie odzywki ignoruje . Edytowane 1 Marca 2012 przez mucka38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 mucka38 Muszę przyznać CI racje:( Nie popisało się niestety nasze forum może taka sytuacja już się nie powtórzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Spokojnie nic strasznego sie nie stało Forum i jego społecznosc jest stosunkowo młoda , jak i auto które posiadacie , trzeba troche czasu aby pewne rzeczy przyswoic . Ja tez zbyt krytycznie oceniłem forum , zbyt szybko - przepraszam . Sprawa zamknieta , nakładki sa za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 po co to cale zamieszanie, wystarczy troche poszukac ... http://www.ebay.co.uk/itm/Sport-Foot-Pedal-Plate-Nissan-Qashqai-2008-2012-/120791829195?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1fc10acb#ht_4634wt_952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 to może lepiej zamówić oryginalne nakładki od QQ z 2011 roku : nakładka na pedał gazu 57 zł nakładka na pedał sprzęgła/hamulca (takie same ) po 22 zł jak będzie potrzeba nr katalogowych daj znać pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Napisałem p.w. do ciebie BartoszN - podeslij mi te numery katalogowe , ja zapytam w serwisie czy moga sprowadzic ewentualnie . Dziekuje panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Czy do mycia "ręcznego" autka, gąbką i wodą jakiś szampon polecacie? Może być z woskiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Napisałem p.w. do ciebie BartoszN - podeslij mi te numery katalogowe , ja zapytam w serwisie czy moga sprowadzic ewentualnie . Dziekuje panowie wysłałem Tobie wiadomość priv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika_white_Juke Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Czy do mycia "ręcznego" autka, gąbką i wodą jakiś szampon polecacie? Może być z woskiem ? hej zoja61 ! Zapytalam moja druga polowke jakiego szamponu uzywa do swojego no i mojego autka:) - Meguiar's NXT Generation Car Wash - mi to nic kompletnie nie mowi ale fakt, po kazdym myciu oba auta wygladaja jak nowe. Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 hej zoja61 ! Zapytalam moja druga polowke jakiego szamponu uzywa do swojego no i mojego autka:) - Meguiar's NXT Generation Car Wash - mi to nic kompletnie nie mowi ale fakt, po kazdym myciu oba auta wygladaja jak nowe. Pozdrawiam, Dominika Dzięki bardzo :) Wczoraj moje autko było w myjni ręcznej. Myśle,ze właśnie z takiej będę korzystała, sama raczej myć nie będę. Żuczek pięknie się błyszczy a to za sprawą nałożenia na koniec cieniutkiej warstwy wosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 JUKE Shiro już w salonach (nie wiem czy u wszystkich dealerów) i jak ktoś się zastanawia to proponuję podjechać i go zobaczyć na żywo - białe perłowe wykończenie konsoli i białe szwy na kierownicy i siedzeniach, na biało podświetlane nakładki progowe , inne felgi itd - wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Zmienialiście już opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Zmienialiście już opony? 2 tygodnie temu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 2 tygodnie temu:D:D O..a ja na zimowych jeszcze śmigam muszę się umówić w tym tygodniu na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luigi85 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mam pewne spostrzeżenie jeżdżąc po Wawie, mianowicie ludzie kupujący Żuczki są pozytywnie zakręceni mijając ich na ulicach czy stojąc w korkach uśmiechają się i wymieniają gesty pozdrowienia, co jest miłym akcentem w pędzie codziennego życia. Pozdrowienia dla wszystkich zakręconych właścicieli Żuczków , a w szczególności dla ciemnowłosej nieznajomej z mijanego dziś białego żuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichałS Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na forum więc odrazu się witam . Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na forum więc odrazu się witam . Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach. Dawaj zdjecia Chwal sie chwal bo masz czym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wszystkim użytkownikom odlotowego autka WESOŁYCH ŚWIĄT i bezpiecznych powrotów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Zoja61 - tobie i wszystkim WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wesolutkkich dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Isobel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dołączam się do życzeń świątecznych - wszystkiego dobrego na co dzień i od święta, dużo słońca, wiosny w sercu i dużo uśmiechów dookoła Was - także dzięki naszym Juke'om!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jest cos nie tak z forum czy wszyscy gdzies wyjechali ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ludzie rozleniwieni po Świętach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juke-R Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ostatnio zatrzymała mnie policja, Pan władza przyczepił się że nie miałem zapalonych świateł w moim żuczku, u góry się paliły, lecz Pan władza się przyczepił że żarówki są za słabe jak na światła do jazdy dziennej. Pomarudził trochę i mnie puścił, mieliście taki przypadek gdy macie włączone tylko u góry. Często się zdarza że mrugają mi nadjeżdżający z przeciwka , że nie mam świateł zapalonych. Nie wiecie jakiej firmy jest nalany fabryczny olej di Żuczka ? , gdzieś przeczytałem że podobno Texaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Te górne to są postojowe, dlatego się przyczepił. Dlatego też CI migają , bo one są słabo widoczne w dzień. Ja jeżdżę na jednych i drugich. Edytowane 3 Maja 2012 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi