Gość agnieszka200333 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Jest perełka No świetnie się prezentuje...zazdroszcze Jeszcze dodaj fotki jak w środku się prezentuje. To pewnie dzisiaj zrobisz sobie długą wycieczkę....hihi Hej ewelineczka Wstawię fotki . Mój nie jest dodatkowo upiększony . Ale podoba mi się taki jaki jest. U mnie w mieście już razem z moim jest 5 Juke (czarne i białe). A z największych moich przyjemności od 6 m-cy to myjka samoobsługowa-chyba wszystkie w okolicy zwiedziłam. Pozdrawiam Aga Edytowane 30 Lipca 2013 przez agnieszka200333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Super . wstawiajcie i chwalcie się Przynajmniej oczy nacieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Hej ewelineczka Wstawię fotki . Mój nie jest dodatkowo upiększony . Ale podoba mi się taki jaki jest. U mnie w mieście już razem z moim jest 5 Juke (czarne i białe). A z najwiękdzych moich przyjemności od 6 m-cy to myjka samoobsługowa-chyba wszystkie w okolicy zwiedziłam. Pozdrawiam Aga Moj tez nie ma tam jakis upiekszen dodatkowych tyle ze ja mam wersje Tekna te naj po nismo. Ladny a to masz zwykly bialy. Białe żądzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 No i co taka cisza na froncie. Mieliście się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Czekamy z niecierpliwością na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Oj...;( ja juka raczej się nie doczekam...;( Edytowane 30 Lipca 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Oj...;( ja juka raczej się nie doczekam...;( Witam Wszystkich, W osobnym wątku zamieściłem fotki z ostatecznym wyglądem moich nowych pokrowców, z uwzględnieniem wszystkich poprawek, jakie planowałem zrobić.... efekt końcowy przyjemnie mnie zaskoczył mam nadzieję, że Wam także się spodoba (załączyłem nowe fotki) zapraszam do lektury testu na wątku "Wnętrze JUK'a " Pozdrawiam Designer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Chcecie to macie 3 pierwsze przed wytarciem 2 ostatnie efekt końcowy (szampon Moje auto ) no i jak widzicie wyszło pięknie błyszczy sie tylko sie boje żeby kogoś nie oślepiło (pięknem) Ps: Jaki jestem zły chwale się Designer wrzuć że coś żebym nie byl sam a i sorka troszke mi sie zdjęcia rozmyły bo komary chciały mnie zeżreć ech bez słoneczka tak sie nie błyszczy jak na poprzednich fotkach bo perełka potrzebuje słońca żeby rozkwitac ech bez słoneczka tak sie nie błyszczy jak na poprzednich fotkach bo perełka potrzebuje słońca żeby rozkwitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jak byś założył ramki halogenów to bym pomyślał ze to mój żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Śliczna jest ta perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Rafioninio, Bardzo ładne fotki.... może jak będę miał więcej czasu to wrzucę też swoje, ale przed tem też muszę umyć swoją gablotę..... jak będziesz miał czas możesz luknąć na podsumowanie testu moich pokrowców, tam są także interesujące (najnowsze) fotki z wnętrza mojego JUKE'a.... Wątek "Wnętrze JUKA [...]" Ciekawy jestem Twojej opinii na temat efektu końcowego po testach. Pozdr. Designer. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) moja perła Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez agnieszka200333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No ladny ladny biale zadza looknij na mojego a to chyba bialy zwykly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) No ladny ladny biale zadza looknij na mojego a to chyba bialy zwykly ? Tak "zwykły" biały . Ale brudny nie był nigdy. Swojego ręcznie polerujesz...zazdroszczę! . Ja nie mogę 160 wzrostu. Ładny... Ładny... Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez agnieszka200333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tak "zwykły" biały . Ale brudny nie był nigdy. Swojego ręcznie polerujesz...zazdroszczę! . Ja nie mogę 160 wzrostu. Ładny... Ładny... Bardzo fajne zdjęcia... kolejny biały żuczek... gratuluję... Mój ma kolor machine brown.... co do tematu nadmiernej czystości.... to powiem Wam ciekawostkę... mianowicie pojawiły się w sprzedaży spraye imitujące błoto... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Taki typowy seryjniak, jak na razie moich rodziców wczoraj odebrany 200 km na blacie Do roku będą przeciwmgłowe z przodu i spojler nad tylną szybą. Genialny samochód. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Kincu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No no graty dla cb bardzo ladna maszynka no a halogeny wiadomo sie przydadza no mialem racje Acenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Czekoladka tez fajna Szkoda ze robione pod słoneczko Agi to mój ulubiony kolor co masz w środeczku? Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tak to jest ta Acenta jednak Szkoda tylko że to najsłabszy silnik 94 konie no niestety mam takich rodziców że im na tym nie zależy a pewnie trochę tańszy był silnik 94km a i tak więcej jak 130/140 tym nie pojadą Ale jak to jest kwestia chipu to może w przyszłości jak ja będę tym jeździć to dokupię. Chodź z drugiej strony z tego co na necie znalazłem to 94km maksymalnie się rozpędza do 168 a 117km do 178 i tylko 1 sec do 100 szybciej czyli chyba dość blisko porównywalne wyniki W środku aż takiego szału nie ma porównywając do wersji innych użytkowników na tym forum elektryczne szyby, lusterka i wspomaganie, radio, klimatyzacja manualna (a/c cokolwiek to znaczy) esp, abs blokada skrzyni, centralny zamek, komputer i chyba tyle teraz nie jestem w stanie wszystkiego wymienić, ogólnie są jeszcze te pierdoły co są w podstawie (mam namyśli np. z pozycji kierowcy sterowanie wszystkimi szybami itd.), no i wszystkie poduszki jakie były to chyba tyle ale i tak jest to nasz pierwszy samochód z takim wyposażeniem więc nam wystarcza, żadnych czujników, kamer itd. nie potrzebujemy nawet ojciec chciał na stalówkach z kołpakami jeździć dobrze że jednak są te 16 aluminiowe na polskie drogi 16 chyba wystarczą Co do zdjęć właśnie mi trochę nie wyszły głównie przez słońce, kolor dodam że właśnie głównie kobieta u nas wybierała ja byłem za jakimś czerwonym, białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak tam się sprawują wasze żuczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak tam się sprawują wasze żuczki ? :icecream: :) :D :thumbsup: :0recourse: :0dance4: x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tak to jest ta Acenta jednak Szkoda tylko że to najsłabszy silnik 94 konie no niestety mam takich rodziców że im na tym nie zależy a pewnie trochę tańszy był silnik 94km a i tak więcej jak 130/140 tym nie pojadą Ale jak to jest kwestia chipu to może w przyszłości jak ja będę tym jeździć to dokupię. Chodź z drugiej strony z tego co na necie znalazłem to 94km maksymalnie się rozpędza do 168 a 117km do 178 i tylko 1 sec do 100 szybciej czyli chyba dość blisko porównywalne wyniki to raczej jest VISIA PLUS - bo tylko w tej wersji silnik 1.6 ma 94KM a w std są alufelgi 16" , klamki i lusterka w kolorze nadwozia i brak halogenów oraz sterowania radiem z koła kierownicy oraz brak bluetootha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Do Rafioninio, Ewelineczki i Pozostałych Starych i Nowych Przyjaciół Klubowych..... Poniżej zamieszczam obiecaną wcześniej, kolejną serię trochę słoneczynych (miejscami naweet trochę za bardzo) zdjęć swojego JUKE'a mam nadzieję, że wrażenia artystyczne nacieszą Wasze oczy, a zdjęcia przypadną Wam do gustu. Jednocześnie mam prośbę do Wszystkich Sympatyków JUKE'a, którzy jeszcze nie zagłosowali na zdjęcie jedynie słusznego modelu nissana, w konkursie fotograficznym na naszym forum "Lato 2013" o poparcie mojej fotki (jeśli zdjęcie się spodoba, na stronie konkursowej klikamy zielony guzik przy poście z fotką konkursową) zależy mi, aby JUKE'i wypadły jak najlepiej w konkursie i powalczyły o dobre miejsce. Zachęcam Wszystkich JUKE'owców do udziału w konkursie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Wszystkim tym, którzy na moją fotkę już zagłosowali.... Pozdrawiam Designer... Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A czy ty masz takie matowe lusterka czy to tylko na fotce tak wyszło ? Fajny żuczek Ale kolorystyka nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi