Gość Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 zrobić da się na pewno, ja nie próbuję nic poprawiać bo męczy mnie wydech ale początki były zaskakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Kamyczki to pal licho, chociarz po zimie to strzela jak z karabinu. Jak jest mokro to dopiero szumi. Moja rada to głośniej muzyka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W roczniku 2015 ma byc poprawine wyciszenie tylnych nadkoli. Detali nie znam.Wykończenie tyłu /plastiki/ do doopy , chyba najgorszy element wykonania samochodu.Z drugiej strony mało jest samochodów z bagażnikiem w środku/brak oddzielenia bagażnika/. Pozostają standardowe metody maty wygłuszające.Ciekawe jak to zrobili w roczniku w 2015, może coś dodali zewnątrz/wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 w 350z w deszczowy dzień tez się hałas robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 350Z ogolnie nie jest autem szczegolnie cichym...przy 140km/h wedlug mnie jest glosno ale ja jestem przyzwyczajony do Mercedesowego komfortu wiec...moja opinia sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 350Z ogolnie nie jest autem szczegolnie cichym...przy 140km/h wedlug mnie jest glosno ale ja jestem przyzwyczajony do Mercedesowego komfortu wiec...moja opinia sie nie liczy Co tu dużo dyskutować, nasze auta to zabawki, głośno musi być. Mi to nie preszkadza, w końcu kupiłem auto sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 sportowe nie znaczy tandetne, głośny wydech, dobra głośna muzyka ok - to mój wybór ale wytłumienie spodu auta za 150k mogłoby być wykonane lepiej nie muszę słyszeć, że pada deszcz, to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Właśnie tak. Głośny to ma być ryk silnika, dudniący i bulgoczący wydech i ewentualnie jakaś ostra nuta, a nie kamyczki w nadkolach :/ Pomyślę, czy da się coś wykombinować żeby to wytłumić. Może jakaś krótka seria nadkoli, albo maty od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ale wy marudzicie kupcie se jakiegos np. mercedesa albo bmw na drugie auto i d*pa z tymi kamyczkami w nadkolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 http://allegro.pl/nissan-370z-tylko-30tys-km-salon-polska-i5117748799.html był wałkowany już temat tego auta ? troche chyba już stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuno Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 I jeszcze ten http://allegro.pl/show_item.php?item=5122221115 Oba poniżej 90 k , dobre oferty dobrze schodzą, a te stoją już jakiś czas, pytanie co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ale wy marudzicie kupcie se jakiegos np. mercedesa albo bmw na drugie auto i d*pa z tymi kamyczkami w nadkolach nie musimy kupować, mamy, co nie zmienia faktu, że to w Zecie jest do d*py zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 http://allegro.pl/nissan-370z-tylko-30tys-km-salon-polska-i5117748799.html był wałkowany już temat tego auta ? troche chyba już stoi... Dziwne, nie widziałem wcześniej przycisku do wyłączania airbaga. No i fotele wentylowane (przynajmniej tak wynika z panelu środkowego). Ale jakby był tam jeszcze po środku przycisk do otwierania dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jakie jest realne spalanie w 370z? Bo 350tka jak na swoja pojemnosc pali smiesznie malo i jestem ciekawy jak sie sprawa ma w jego mlodszym bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jakie jest realne spalanie w 370z? Bo 350tka jak na swoja pojemnosc pali smiesznie malo i jestem ciekawy jak sie sprawa ma w jego mlodszym bracie U mnie 12,5 w cyklu mieszanym. Z tym, że ja dosyć delikatnie jeżdżę jak na to auto. 350z paliła mi nieco mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To jeszcze pytanie czy w 370tce tez da rade poprawic lekko fakbryke(osiagi) tak jak w 350tce bez montazu turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Planujesz zmianę fury Bydle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Zmianę badz dokupienie drugiego bo moja kobieta nie pozwala mi sprzedać Z'tki i powiedziała zebym sobie kupil 370 a jej zostawil 350tke...wiesz z kobietą kłócić się nie wypada tylko po ch*j mi dwa sportowe niepraktyczne auta. Edytowane 12 Marca 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To nic tylko brać następna sztukę albo skya r34 w tej cenie wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) R34 jest za***isty autem ale chyba nie widze siebie w takim wozie. Skonczy sie pewnie na tym ze zawita pod domem 370z a 350tke zamienie na jakiegos oldschool'owego cadillaca w cabrio na niedzielne wozonko. Przez chwile myslalem o Cayman'ie ale moje serce raczej pozostaje z Nissanem bo jestem bardzo zadowolony z obecnego egzemplarza. Jeszcze wracajac do tematu 370z to jestem ciekawy opini tych ktorzy wczesniej posiadali 350z - czy waszym zdaniem jest duzy przeskok miedzy tymi dwoma autami? Jakie sa roznice ktore wam sie podobaja a jakie ktore wam sie nie podobaja bo kiedy ktos mi powiedzial ze 370tka jest juz bardziej taka cywilizowana, mniej agresywna i nie czuc tak predkosci jak w poprzedniku. Edytowane 12 Marca 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 R34 jest za***isty autem ale chyba nie widze siebie w takim wozie. Skonczy sie pewnie na tym ze zawita pod domem 370z a 350tke zamienie na jakiegos oldschool'owego cadillaca w cabrio na niedzielne wozonko. Przez chwile myslalem o Cayman'ie ale moje serce raczej pozostaje z Nissanem bo jestem bardzo zadowolony z obecnego egzemplarza. Jeszcze wracajac do tematu 370z to jestem ciekawy opini tych ktorzy wczesniej posiadali 350z - czy waszym zdaniem jest duzy przeskok miedzy tymi dwoma autami? Jakie sa roznice ktore wam sie podobaja a jakie ktore wam sie nie podobaja bo kiedy ktos mi powiedzial ze 370tka jest juz bardziej taka cywilizowana, mniej agresywna i nie czuc tak predkosci jak w poprzedniku. Porównań do 350-tki nie mam, ale jak dla mnie auto jest agresywne i prędkości kompletnie nie czuć. Młynarz miał 350 więc on ma porównanie. Ja mam wersję z automatem, ale jak pomachasz łopatkami to szarpie mocno. Wcześniej miałem RX8 ale to nie ta bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Co do 370z vs 350z (jeden i drugi manual) na plus: - Wykończenie wnętrza, różnica kolosalna, fotele sporo wygodniejsze, plastiki nie skrzypią i nie rysują się tak łatwo - Wg mnie lepiej zestrojone zawieszenie, dziury czujesz mniej, a w zakrętach trzyma nie gorzej niż 350z - Lepsze hamulce - Lepsze światła - Silnik nie bierze ani grama oleju, w 350z musiałem co jakiś czas dolewać i był to ponoć dosyć powszechny problem - Sporo bajerów których nie miałem w 350z - inteligentny kluczyk, który wystarczy że masz w kieszeni, czujnik deszczu, czujnik zmierzchu, zestaw głośnomówiący, bardziej rozbudowany komputer pokładowy - Automatyczny międzygaz - przy redukcji podbija obroty przez co każda redukcja wchodzi mega płynnie, żadnego szarpnięcia na minus: - Wg mnie 350z sporo lepiej brzmiała - 350z była dla mnie trochę łatwiejsza do opanowania w poślizgu Ogólnie rzecz biorąc jeżeli chodzi o osiągi auta są bardzo zbliżone. 370z faktycznie jest bardziej cywilizowana, mniej surowa niż 350z, ale dla mnie akurat nie jest to minus bo zetką jeżdżę na codzień. Chciaż czasami faktycznie brakuje brzmienia 350z Prędkość faktycznie w 370z czujesz mniej i łatwo się oszukać bo myślisz że jedziesz wolniej. Ja jestem zadowolony ze zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie, A ten był już przez Was oceniany ? http://otomoto.pl/nissan-370-z-C36138686.html Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Była brana pod uwagę kiedy kupowałem swoją zeszlego lata. Zaryzykuje twierdząc ze jest wystawiona od jakiegos roku. Po nr sprawdź na carfaxie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Była brana pod uwagę kiedy kupowałem swoją zeszlego lata. Zaryzykuje twierdząc ze jest wystawiona od jakiegos roku. Po nr sprawdź na carfaxie... Dzięki. Jakby była to okazja, to pewnie by już była sprzedana dodatkowo brak info, że bezwypadkowa... Dziwne, nie widziałem wcześniej przycisku do wyłączania airbaga. No i fotele wentylowane (przynajmniej tak wynika z panelu środkowego). Ale jakby był tam jeszcze po środku przycisk do otwierania dachu... Zapytałem o więcej zdjęc z oferty z pierwszego posta na tej stronie i odpowiedź: " Witam aparat wyjechał na narty ale proszę obejrzeć w salonie nowy nie widac rożnicy ( nawet opony są nowe) pozdr Darek" Odechciewa się interesować dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi