milordess Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Nie znam egzemplarza, ale była ogólnie akcja serwisowa dla pierwszych niektórych modeli 370z, wymiana blokady kolumny kierowniczej bo samoistnie sie mogła zablokować i tyle. Nie wiem po co o tym posze i sie chwali jakby to była jakaś zaleta i plus. Normalna rzecz. Jak chesz pewną dobrze doinwestowaną Zetke jedyną w sumie taką w PL to kup moją. Cena jest do negocjacji https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-ID6z4nDs.html Więcej zdjęć i filmy na moim Instagram: Milordess Edytowane 4 Września 2017 przez milordess 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianH Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie znam egzemplarza, ale była ogólnie akcja serwisowa dla pierwszych niektórych modeli 370z, wymiana blokady kolumny kierowniczej bo samoistnie sie mogła zablokować i tyle. Nie wiem po co o tym posze i sie chwali jakby to była jakaś zaleta i plus. Normalna rzecz. Jak chesz pewną dobrze doinwestowaną Zetke jedyną w sumie taką w PL to kup moją. Cena jest do negocjacji https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-ID6z4nDs.html Więcej zdjęć i filmy na moim Instagram: Milordess Przepiękne auto, ale podejrzewam że nie aż to takich negocjacji by się zmieścić w mój budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Dla roczników 2009/10 nie jestem pewien czy początek 11 ogłoszono akcje serwisową wymiany elektronicznej blokady kierownicy. Usterka polegała na niemożliwości odpalenia samochodu,("nie widział kluczyka") oczywiście przy zablokowanej kierownicy. Dość kosztowna naprawa. Jak dobrze pamiętam , ktoś na forum miał taki problem. Podobno wina leży po stronie fabryki, olej robi spięcie na płycie elektronicznej. A kolumnę zwrotniczą to chyba wymieniał jak przy... w krawężnik? Żadnej akcji serwisowej na to nie było. Pack 2 miał inne koła,19" Zetke jedyną w sumie taką w PL to kup moją. Cena jest do negocjacji https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-ID6z4nDs.htmlWięcej zdjęć i filmy na moim Instagram: Milordess To jest samochód zakupiony z Nissan Polody Kalisz ,Przemizierowo? Edytowane 4 Września 2017 przez andrzej6411 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Dla roczników 2009/10 nie jestem pewien czy początek 11 ogłoszono akcje serwisową wymiany elektronicznej blokady kierownicy. Usterka polegała na niemożliwości odpalenia samochodu,("nie widział kluczyka") oczywiście przy zablokowanej kierownicy. Dość kosztowna naprawa. Jak dobrze pamiętam , ktoś na forum miał taki problem. Podobno wina leży po stronie fabryki, olej robi spięcie na płycie elektronicznej. A kolumnę zwrotniczą to chyba wymieniał jak przy... w krawężnik? Żadnej akcji serwisowej na to nie było. Pack 2 miał inne koła,19" To jest samochód zakupiony z Nissan Polody Kalisz ,Przemizierowo? Tak, dokładnie z tego salonu Przeźmierowo Nissan Polody Edytowane 4 Września 2017 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Tak, dokładnie z tego salonu Przeźmierowo Nissan Polody Dla roczników 2009/10 nie jestem pewien czy początek 11 ogłoszono akcje serwisową wymiany elektronicznej blokady kierownicy. Usterka polegała na niemożliwości odpalenia samochodu,("nie widział kluczyka") oczywiście przy zablokowanej kierownicy. Dość kosztowna naprawa. Jak dobrze pamiętam , ktoś na forum miał taki problem. Podobno wina leży po stronie fabryki, olej robi spięcie na płycie elektronicznej. A kolumnę zwrotniczą to chyba wymieniał jak przy... w krawężnik? Żadnej akcji serwisowej na to nie było. Pack 2 miał inne koła,19" To jest samochód zakupiony z Nissan Polody Kalisz ,Przemizierowo? Wymieniali tylko tą elektroniczną blokadę, sam byłem wzywany, kolumny nikt nie ruszał, to była jedyna akcja gdzie auta 2009/10 się łapały. Pack 2 powinien mieć Raysy 19". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianH Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wymieniali tylko tą elektroniczną blokadę, sam byłem wzywany, kolumny nikt nie ruszał, to była jedyna akcja gdzie auta 2009/10 się łapały. Pack 2 powinien mieć Raysy 19". Ok, dziękuje wszystkim za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-ID6z4nDs.html jak dla mnie to cena kosmos, 8 letnie auto w cenie 110tysi, tyle moze kosztowac 2013-14 rok , SZALEŃSTWO !!! ostatnio byłem u dilera w usa i chciał oddać 2017 nismo tech przelatane 2000mil. za 35tys $. , synowi sie podobał, ma 15 lat to moze niedługo juz jeździć na permicie, akurat dobre do nauki zanim wsiądzie do jakiegoś auta dla dorosłych typu V8 chodź moja zona definitywnie mówi nie i uśmiecha sie w kierunku 911 , mi to obojętnie ja tym jezdzil nie będę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) To wydawanie 200 tys za 17 letniego skylina czym będzie :]? Nie ma co porównywać cen aut w usa a w europie - bo między nowymi samochodami cenowo jest przepaść ta niebieska jest mega piękna Edytowane 4 Września 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) jak dla mnie to cena kosmos, 8 letnie auto w cenie 110tysi, tyle moze kosztowac 2013-14 rok , SZALEŃSTWO !!! ostatnio byłem u dilera w usa i chciał oddać 2017 nismo tech przelatane 2000mil. za 35tys $. , synowi sie podobał, ma 15 lat to moze niedługo juz jeździć na permicie, akurat dobre do nauki zanim wsiądzie do jakiegoś auta dla dorosłych typu V8 chodź moja zona definitywnie mówi nie i uśmiecha sie w kierunku 911 , mi to obojętnie ja tym jezdzil nie będę .... Jak już to 106 do negocjacji. Auto krajowe bezwypadkowe z polskiego salonu w stanie idealnym w fabrycznym kolorze niebieskim, nie spotkasz drugiego takiego, do tego wiele dodatków drogich i mały przebieg, czemu mam zaniżać ceny i sprzedawać za darmo? To wszystko co jest w tym aucie i samo to jak z fabryki wyszło czyni je wyjątkowym i wiedziałem to jak je kupowałem i gdy delikatnie ulepszałem co kosztowało też troche pieniędzy(tak wiem że sie tych pieniędzy nigdy nie odzyska i nawet na to nie licze) wiele osób mi to mówi że już sam kolor robi taką robote na żywo, ciągle sie ktoś ogląda robią ludzie zdjęcia itp. Zobacz jakie są ceny w Eu, a nie rób porównania z Usa bo to bez sensu. Tam jest inny rynek i inne ceny. Do tej kwoty 35 tyś dolicz koszty sprowadzenia i wszystkie opłaty.. rzeczywiście cena super 370z z usa nie warto ściągać bo potem każdy będzie bał sie kupić, bo z usa..Ja sprzedaje tylko dlatego bo kupiłem ponad miesiąc temu Nissana 350z Nismo 08 rok w USA z przebiegiem 38tyś mil i już za pare dni w końcu będe miał go pod domem Jak wiadomo 350z Nismo wychodziły tylko na usa i japonie dlatego akurat ten egzemplarz uważam że warto kupić choć wcale nie jest tani i innego wyjścia nie ma jak chce sie być w jego posiadaniu. Auta jakimi jeżdże są zawsze nietuzinkowe, wyjątkowe i warte swojej ceny. A cena 106tyś jest do dobrej negocjacji dla kogoś zdecydowanego. Prosze koledzy z forum nie sprzedawajcie swoich zetek za grosze bo według kolegi tyle są wszystkie warte patrząc na rocznik.. Edytowane 4 Września 2017 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 szaleństwem jest płaceni takiej kasy za stare auto. przewartościowujecie to strasznie. Normalne 3 letnie zadbane auto traci na wartości ok. 45%. Normalne 8 letnie auto ile jest warte 30% nowego, zobaczcie nowe Murano kosztuje tyle samo co Z370, dokładnie 30-45tyś $, 8 letnie to koszt 50-60tyś, niech zadbana, doinwestowana zetka będzie droższa o 10-20tyś, ok. ale nie + 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 350z tak jak i 370z nie tracą tak na wartości jak inne auta, co Ty wgl porównujesz? szaleństwem jest płaceni takiej kasy za stare auto. przewartościowujecie to strasznie. Normalne 3 letnie zadbane auto traci na wartości ok. 45%. Normalne 8 letnie auto ile jest warte 30% nowego, zobaczcie nowe Murano kosztuje tyle samo co Z370, dokładnie 30-45tyś $, 8 letnie to koszt 50-60tyś, niech zadbana, doinwestowana zetka będzie droższa o 10-20tyś, ok. ale nie + 100%. Czyli wychodzi na to z Twoich kalkulacji i wyliczeń że np. moja zetka jest warta 50-60tyś? Prosze Cie Kazik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 ja nie twierdze ze twoja zeta jest zła, nie warta jakis moze duzych pieniedzy, to ladne auto, po prostu twierdze, ze takie auto w pewnym wieku kosztuje pewny procent i juz. i pisanie ze nie da sie kupic dobrej zetki z np. 2003 roku za 30tys jest bzdura, bo to max, ile ta zetka powinna kosztowac. Moze ja zyje w innych realiach cenowo-nabywczych, nie wiem, moze w Polsce jest inaczej, juz dlugo mnie nie bylo w kraju. A za ie mozna było najtaniej kupic nowa zetke w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 ja nie twierdze ze twoja zeta jest zła, nie warta jakis moze duzych pieniedzy, to ladne auto, po prostu twierdze, ze takie auto w pewnym wieku kosztuje pewny procent i juz. i pisanie ze nie da sie kupic dobrej zetki z np. 2003 roku za 30tys jest bzdura, bo to max, ile ta zetka powinna kosztowac. Moze ja zyje w innych realiach cenowo-nabywczych, nie wiem, moze w Polsce jest inaczej, juz dlugo mnie nie bylo w kraju. A za ie mozna było najtaniej kupic nowa zetke w PL ? Nie mam więcej pytań. Dobrej nocy Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 u mnie jeszcze dzień, ale Dobrej Nocy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cenę samochodu kształtuje rynek. Jak będzie ktoś chętny zapłacić 106tys. za taki samochód to dlaczeog nie. Każdy szuka czegoś innego. Fakt ceny Zetek są jak dla mnie chore. Ja kupiłem 4 letni samochód, jeżdże nim już 3,5 roku a nie sądzę że straciłbym na nim więcej niż 25-30%. Trudno znaleźć inny samochód, który tak mało traci na wartości. Jak ktoś jeszcze ma "igłę" to dlaczego ma nie przywalić ceny jak ktoś inny za to zapłaci?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 szaleństwem jest płaceni takiej kasy za stare auto. przewartościowujecie to strasznie. Normalne 3 letnie zadbane auto traci na wartości ok. 45%. Normalne 8 letnie auto ile jest warte 30% nowego, zobaczcie nowe Murano kosztuje tyle samo co Z370, dokładnie 30-45tyś $, 8 letnie to koszt 50-60tyś, niech zadbana, doinwestowana zetka będzie droższa o 10-20tyś, ok. ale nie + 100%. Jeśli jest tak jak piszesz, to załatw mi F40 za jakieś 5000$, bo więcej to chyba nie warto dać za takiego starego szrota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 ja nie twierdze ze twoja zeta jest zła, nie warta jakis moze duzych pieniedzy, to ladne auto, po prostu twierdze, ze takie auto w pewnym wieku kosztuje pewny procent i juz. i pisanie ze nie da sie kupic dobrej zetki z np. 2003 roku za 30tys jest bzdura, bo to max, ile ta zetka powinna kosztowac. Moze ja zyje w innych realiach cenowo-nabywczych, nie wiem, moze w Polsce jest inaczej, juz dlugo mnie nie bylo w kraju. A za ie mozna było najtaniej kupic nowa zetke w PL ? moze i powinna kosztowac 30, tak samo jak supra powinna ksoztowac max 50, a kosztuje ponad 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Auta sportowe rządzą się innymi prawami, jest też teraz bańka na rynku aut, która kiedyś musi pęknąć... ale zastanowiłbym się czy szukając 370Z ze 100k na ręku interesowałbym się pierwszym rocznikiem, nawet pomimo tego, że ma kilka fajnych tuningowych fantów. Uważam, że 370Z jest obecnie mega dobrym zakupem jak się kupuje auto 3-5 letnie (wtedy traci najwięcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 No i najważneijsze w tym jest to że technologicznie absolutnie nie ma żadnej różnicy czy mamy 370z z 2009 roku czy z 2017, jedyna różnica to na nic nie wplywajace detale/wygląd no a w cenie jest spora różnica A no i modele 2018 ze sprzegłem takim jakie montowane było w 350-tkach w latach 2003-2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianH Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Ktoś kojarzy auto? Może coś więcej powiedzieć? http://allegro.pl/show_item.php?item=6984090991#e33f001fa6 Edytowane 5 Października 2017 przez AdrianH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seagal Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Witam, Uderzenie po raz drugi..... teraz trochę podniosłem kwotę za jaką chcę kupić Ztkę i w związku z tym chciałem zapytać czy ktoś zna te auta? http://allegro.pl/show_item.php?item=6984090991#e33f001fa6%C2%A0%C2%A0 lub bardziej się skłaniam na to : http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-370-z-polski-salon-22610939.html#1ca736a09b3a47a7,1 Edytowane 8 Października 2017 przez Seagal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Też uderzenpo raz drugi Zachęcam do kupna mojej Niebieskiej, cena spadła, aktualnie za 89900zł wystawiona, w międzyczasie zakupiłem 2x 350z Nismo i już naprawde nie mam miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seagal Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Hej, Milordess sprzedałeś już Swoją Z? bo znikło z ogłoszeń. Ja w niedziele będę w Krakowie i chętnie bym podjechał zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dla roczników 2009/10 nie jestem pewien czy początek 11 ogłoszono akcje serwisową wymiany elektronicznej blokady kierownicy. Usterka polegała na niemożliwości odpalenia samochodu,("nie widział kluczyka") oczywiście przy zablokowanej kierownicy. Dość kosztowna naprawa. Jak dobrze pamiętam , ktoś na forum miał taki problem. Podobno wina leży po stronie fabryki, olej robi spięcie na płycie elektronicznej. A kolumnę zwrotniczą to chyba wymieniał jak przy... w krawężnik? Żadnej akcji serwisowej na to nie było. Pack 2 miał inne koła,19" To jest samochód zakupiony z Nissan Polody Kalisz ,Przemizierowo? Moja Merry tak ma. Pytanie trochę poza tematem - czy mogę udać się na akcję serwisową do naszego polskiego salonu (mam US wersję)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Moja Merry tak ma. Pytanie trochę poza tematem - czy mogę udać się na akcję serwisową do naszego polskiego salonu (mam US wersję)? Jak ostatnio byłem w ASO Nissana to powiedzieli, że akcje serwisowe są na poszczególne rynki i z autem z USA trzeba udać się do salonu w USA. Nie wiem ile w tym prawdy, a ile zbywania klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi