worm#21 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 15 osób to byłoby nieźle. Doszliby jeszcze sympatycy, infinity i będzie grało moze spróbować wstępną listę chętnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 moze spróbować wstępną listę chętnych ? a skąd wiesz, że 15 osób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja też byłbym chętny tylko oczywiście zalezy kiedy i gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja też byłbym chętny tylko oczywiście zalezy kiedy i gdzie... no to fajnie ,a widze ze kolega z krk to moze jakis spot sie wcześniej zorganizuję oczywiście jeśli by sie pare osób jeszcze znalazło z okolicy bo do wawy mamy daleko:/ .. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Widzę, że jest pierdzielenie jak wszędzie o tym, że temu za daleko, a tamtemu to już w ogóle. Panowie - pobudka! To nie jest forum dyskusyjne Radia Maryja. To jest forum dyskusyjne samochodów dość prestiżowych, a także ich sympatyków. To nie jest forum dla dziadków leśnych Z mojego punktu widzenia wygląda to tak : Co do lokalizacji: 1. Koszalin... Bo to tor pełnym ryjkiem by nie rzec że pełną gębą i można naprawdę fajnie coś podłubać, zrobić dla Was fajne szkolenia, zabawy z torem wyścigowym i przede wszystkim! można dla Was najnormalniej na świecie przygotować wygodny nocleg w tolerancyjnym dla pijanych nie tylko benzyną i emocjami ludzi . Do tego to jest naprawdę o splunięcie od polskiego Bałtyku - można przejechać się nad morze i zrobić fajną sesję zdjęciową i odrobinę się polansować . Poza tym Koszalin to miejsce naprawdę przyjazne tego typu imprezom. Można też bez trudu zorganizować dyżur wulkanizacyjny - tam jest po prostu faza i jak będzie realna potrzeba mam mobilną montażownicę co mi to za kłopot wrzucić ją na pakę busa, którym i tak i tak bym się wlókł na spot. 2. Warszawa i okolice - wszystko pięknie ładnie, niektóre postrosyjskie lotniska mają świetne nawierzchnie, ale to zawsze pozostają tylko lotniska... i to zawsze pozostaje trochę wirtualna jazda po torze wytyczonym farbą, czy tam oponami. A poza tym ilu z Was mieszka w okolicach Stolicy - taki letni spot ma sens, gdy to jest faktycznie powiazane z oderwaniem się od rzeczywistości, a nie takie udawanie dziczy w środku Central Parku. Poza tym - kiepsko z infrastrukturą - nie wyobrażam sobie maratonu przez pół Warszawy do hotelu, tudzież przez pięć wiosek do agroturystyki. Nie wiem jak Wy, ale wychodzę z założenia, że facet po trzydziestce robi się za stary trochę na spanie po szałasach. Kiepsko widzę infrastrukturę - a niestety nie widzę możliwości by generatorem zasilać montażownicę. 3. Wyrazów - pod Częstochową - tor stworzony raczej dla drifterów, więc nie wiem czy bierzecie pod uwagę. Infrastruktury bezpośrednio tam nie ma, ale niedaleko jest tartak, z którym idzie się dogadać - prąd już żeśmy u nich rwali za flachę . Tor jest kręty, proste nie dają możliwości rozpędu ogólnie prosty obiekt szkoleniowy - jeśli chcecie można byłoby zorganizować po prostu fajny event dla wszystkich pod kątem panowania nad autem tylnonapędowym. Przez bliskość Częstochowy odpadają nam problemy z noclegiem 2. Co do osób, które mogą czuć się zaproszone - to przede wszystkim mile widziani są Zetkowicze i mam nadzieję S-kowicze a także wszyscy sympatycy tych pojazdów, którzy przyjadą popatrzeć, pogadać, pojeździć swoimi innymi samochodami. Chodzi przede wszystkim o to by za niewielkie koszta zrobić coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) najchętniej śmigał bym do Koszalina co prawda mam tam najdalej 600km ,ale liczę na dobrą zabawę ogólnie dawno nie byłem nad morzem Edytowane 10 Marca 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 najchętniej śmigał bym do Koszalina co prawda mam tam najdalej 600km ,ale liczę na dobrą zabawę ogólnie dawno nie byłem nad morzem no właśnie, czekam na komentarze która lokalizacja, jakieś pomysły, pytania, ale bez pier..enia, że źle i pod górkę ja też mam wszędzie za daleko, nawet do sracza czasami jest za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 najchętniej śmigał bym do Koszalina co prawda mam tam najdalej 600km ,ale liczę na dobrą zabawę ogólnie dawno nie byłem nad morzem to jest nas juz dwóch chętnych na słoneczny Koszalin. Może jednak zróbmy wstępną liste?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 UWAGA TO WSTĘPNA LISTA LOKALIZACJI! Koszalin : Worm#21 utaszo tsuiso.pl Warszawa : - Wyrazów : - Gdzieś indziej (tylko piszcie GDZIE): - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 UWAGA TO WSTĘPNA LISTA LOKALIZACJI! Koszalin : Worm#21 utaszo tsuiso.pl devi - chciałem zaproponować coś innego, ale obejrzałem filmiki z Koszalina i co prawda mały ten torek ale kameralnie, sympatycznie, nikt nam się nie będzie wpier...ał. No i to zawsze tor a nie lotnisko. No i morze.. uwielbiam morze Warszawa : - Wyrazów : - Gdzieś indziej (tylko piszcie GDZIE): - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 UWAGA TO WSTĘPNA LISTA LOKALIZACJI! Koszalin : Worm#21 utaszo tsuiso.pl devi BossNY Warszawa : - Wyrazów : - Gdzieś indziej (tylko piszcie GDZIE): - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 UWAGA TO WSTĘPNA LISTA LOKALIZACJI! Koszalin : Worm#21 utaszo tsuiso.pl devi BossNY Prezes_Karol Warszawa : Prezes_Karol Wyrazów : Prezes_Karol Gdzieś indziej (tylko piszcie GDZIE): - ps. oczywiscie zaleznie od terminu, ale jak zostalo napisane na samym poczatku.. jest to "wstepna" lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jest propozycja aby to był czerwiec ponieważ wtedy jest już ciepło a jeszcze nie jest szczyt sezonu urlopowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) no to fajnie ,a widze ze kolega z krk to moze jakis spot sie wcześniej zorganizuję oczywiście jeśli by sie pare osób jeszcze znalazło z okolicy bo do wawy mamy daleko:/ .. Dokładnie do wawy troszkę daleko, ja chętnie się spotkam w krak, ale tylko weekendy wchodzą w gre. Mój kuzyn też ma 350z więc pewnie też będzie chętny na spota Edytowane 11 Marca 2011 przez KlaXoN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dokładnie do wawy troszkę daleko, ja chętnie się spotkam w krak, ale tylko weekendy wchodzą w gre. Mój kuzyn też ma 350z więc pewnie też będzie chętny na spota To się dopiszcie do listy, a nie trujcie jak stara baba nad jajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dokładnie do wawy troszkę daleko, ja chętnie się spotkam w krak, ale tylko weekendy wchodzą w gre. Mój kuzyn też ma 350z więc pewnie też będzie chętny na spota napisz więc posta o spocie w Krakowie, tutaj jesteś off-topic, bo organizujemy zlot ogólnopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 jest propozycja aby to był czerwiec ponieważ wtedy jest już ciepło a jeszcze nie jest szczyt sezonu urlopowego dokładnie ,moze byc jak dla mnie dostosuje sie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Niech się każdy zdeklaruje wstępnie, które terminu mu pasują : 4-6 czerwca devi 11-13 czerwca devi 18-20 czerwca devi 26-27 czerwca devi 1-3 lipca devi Edytowane 14 Marca 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Niech się każdy zdeklaruje wstępnie, które terminu mu pasują : 4-6 czerwca devi tsuiso.pl 11-13 czerwca devi 18-20 czerwca devi tsuiso.pl 26-27 czerwca devi 1-3 lipca devi tsuiso.pl W pozostałe terminy mam zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Niech się każdy zdeklaruje wstępnie, które terminu mu pasują na zlot ogólnopolski sportowych Nissanów i Infinity (zmieniłem daty bo chyba były bez sensu i nie z tego miesiąca ) 3-5 czerwca devi tsuiso.pl 10-12 czerwca devi 17-19 czerwca - uwaga: czy tutaj nie ma końca szkoły czasem ? co oznacza tłok na drogach, a niektórzy mają dzieci devi tsuiso.pl 24-25 czerwca devi 1-3 lipca devi tsuiso.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Niech się każdy zdeklaruje wstępnie, które terminu mu pasują na zlot ogólnopolski sportowych Nissanów i Infinity (zmieniłem daty bo chyba były bez sensu i nie z tego miesiąca ) 17-19 czerwca - uwaga: czy tutaj nie ma końca szkoły czasem ? co oznacza tłok na drogach, a niektórzy mają dzieci devi 3-5 czerwca devi tsuiso.pl 10-12 czerwca devi worm 17-19 tsuiso.pl worm 24-25 czerwca devi worm 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm dopisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 3-5 czerwca devi tsuiso.pl 10-12 czerwca devi worm utaszo 17-19 tsuiso.pl worm 24-25 czerwca devi worm utaszo 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 150 osób na forum deklaruje że ma 350z a wpisało się kilka... jest jakiś sposób na rozesłanie propozycji zlotu automatycznie do wszystkich ? wiele osób odwiedza forum sporadycznie i mogą przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 150 osób na forum deklaruje że ma 350z a wpisało się kilka... jest jakiś sposób na rozesłanie propozycji zlotu automatycznie do wszystkich ? wiele osób odwiedza forum sporadycznie i mogą przeoczyć. raczej jest tylko możliwość rozesłania przez PW, wtedy dostaną maile, o ile nie wyłączyli tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 raczej jest tylko możliwość rozesłania przez PW, wtedy dostaną maile, o ile nie wyłączyli tej opcji jesteś ZK to się wpisz na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi