BossNY Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jesteś ZK to się wpisz na listę 3-5 czerwca devi tsuiso.pl BossNY 10-12 czerwca devi worm utaszo BossNY 17-19 tsuiso.pl worm BossNY 24-25 czerwca devi worm utaszo BossNY 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo BossNY ok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Athens Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 3-5 czerwca devi tsuiso.pl BossNY Athens 10-12 czerwca devi worm utaszo BossNY 17-19 tsuiso.pl worm BossNY 24-25 czerwca devi worm utaszo BossNY 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo BossNY ok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a moglibyście zachęcić kilku swoich znajomych, którzy mają samochody sportowe Infinity/Nissan ? Jeżeli będzie nas 10 sztuk to już będzie zlot. Na razie najwięcej chętnych jest na lipiec ale poczekam na wpisy jeszcze kilka tygodni. Potem się zarezerwuje spanie i tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a moglibyście zachęcić kilku swoich znajomych, którzy mają samochody sportowe Infinity/Nissan ? Jeżeli będzie nas 10 sztuk to już będzie zlot. Na razie najwięcej chętnych jest na lipiec ale poczekam na wpisy jeszcze kilka tygodni. Potem się zarezerwuje spanie i tor. pytałem znajomego, jak na razie wszystkie daty mu pasują, ale jest zapracowany i może mu wypaść jakiś wyjazd... także jak się ustali datę to będę go atakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 3-5 czerwca devi tsuiso.pl BossNY Athens Prezes_Karol 10-12 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 17-19 tsuiso.pl worm BossNY Prezes_Karol 24-25 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo BossNY Prezes_Karol Tak to wstępnie pasują mi wszystkie terminy, ale im później tym lepiej dla mnie Bo teraz muszę trochę uporządkować swoje życie, a wyjazdy na tory na motocyklach/samochodach mi w tym za bardzo nie pomogą. Ale nie potrafię sobie tego odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 pytanie zasadnicze - co do znajomych wpuścimy Pontiaca GTO ewentualnie Mazdę RX-8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Tak to wstępnie pasują mi wszystkie terminy, ale im później tym lepiej dla mnie Bo teraz muszę trochę uporządkować swoje życie, a wyjazdy na tory na motocyklach/samochodach mi w tym za bardzo nie pomogą. Ale nie potrafię sobie tego odmówić. Prezes próbujemy ustawić naprawdę fajną imprezę więc to bardzo pomaga w życiu. Zadowolenie z życia wpływa na porządkowanie życia, że tak pojadę filozoficznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 pytanie zasadnicze - co do znajomych wpuścimy Pontiaca GTO ewentualnie Mazdę RX-8? to GTO nie ma przypadkiem silniczka 6.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 pytanie zasadnicze - co do znajomych wpuścimy Pontiaca GTO ewentualnie Mazdę RX-8? no generalnie znajomi królika mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Prezes próbujemy ustawić naprawdę fajną imprezę więc to bardzo pomaga w życiu. Zadowolenie z życia wpływa na porządkowanie życia, że tak pojadę filozoficznie Głos rozsądku mówi co innego, ale.. wszystko inne mówi mi dokładnie to co Ty napisałeś prawo masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Głos rozsądku mówi co innego, ale.. wszystko inne mówi mi dokładnie to co Ty napisałeś prawo masy Mężczyzna bez pasji jest jak ... kula bez karabinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 to GTO nie ma przypadkiem silniczka 6.0? ano ma... przy czym to jest i będzie dłubane 6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ano ma... przy czym to jest i będzie dłubane 6.0 to chętnie zobaczę i posłucham jak to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) to chętnie zobaczę i posłucham jak to chodzi ja tam wolę nie oglądać, bo będę musiał podpalić swoje samochody albo zrzucić do rzeki odświeżam listę potencjalnych terminów zlotu i chętnych. proszę się wpisywać. Entuzjastów i fanów Zetek też zapraszamy 3-5 czerwca devi tsuiso.pl BossNY Athens Prezes_Karol 10-12 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 17-19 tsuiso.pl worm BossNY Prezes_Karol 24-25 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo BossNY Prezes_Karol Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez Strider Jako, że tsuiso.pl zaginął w tajemniczych okolicznościach, pozwoliłem sobie go wykreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) odświeżam listę potencjalnych terminów zlotu i chętnych. proszę się wpisywać. Entuzjastów i fanów Zetek też zapraszamy 3-5 czerwca devi tsuiso.pl BossNY Athens Prezes_Karol 10-12 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 17-19 tsuiso.pl worm BossNY Prezes_Karol 24-25 czerwca devi worm utaszo BossNY Prezes_Karol 1-3 lipca devi tsuiso.pl worm utaszo BossNY Prezes_Karol na początek lipca są już zaplanowane wyścigi skuterów na torze na 25 czerwca też już jest rezerwacja http://www.moto-park.koszalin.superhost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=186&Itemid=225 Edytowane 17 Marca 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 na początek lipca są już zaplanowane wyścigi skuterów na torze na 25 czerwca też już jest rezerwacja http://www.moto-park.koszalin.superhost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=186&Itemid=225 na razie ustalamy terminy najlepsze dla jak największej ilości osób. W najgorszym razie zmienimy lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Gdybym ja miał niecałe 4 km do jakiegoś toru to bym z niego praktycznie nie zjeżdżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) 6 samochodów to trochę za mało żeby robić zlot ogólnokrajowy daleko od szosy... musi być minimum 30 aut, żeby się opłacało i było fajnie. Trzeba znaleźć sposób na skompletowanie 30 Nissanów/Infinity Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dopisywac sie koledzy dopisywać Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowalkris Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ja tez sie dopisuje, zetka bedzie:)raczej kazdy termin po 10 czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCFC Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Warszawa i okolice mi pasują więc się dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 6 samochodów to trochę za mało żeby robić zlot ogólnokrajowy daleko od szosy... musi być minimum 30 aut, żeby się opłacało i było fajnie. Trzeba znaleźć sposób na skompletowanie 30 Nissanów/Infinity jest juz 10 cos tak bedzie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dopisywac sie koledzy dopisywać Pzdr koleżanki też mogą? ja się chętnie wybiorę po 19 czerwca, tylko muszę wiedzieć min 2 tyg wcześniej co, gdzie i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 koleżanki też mogą? ja się chętnie wybiorę po 19 czerwca, tylko muszę wiedzieć min 2 tyg wcześniej co, gdzie i jak... no ba ,super zapraszamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 koleżanki też mogą? ja się chętnie wybiorę po 19 czerwca, tylko muszę wiedzieć min 2 tyg wcześniej co, gdzie i jak... jesteś pierwsza więc wpisy robiliśmy tylko szowinistyczne Koleżanki zapraszane są szczególnie gorąco. Strider, bo doniosę żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi