devi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jestem z wami chłopaki @devi daj znać co i jak z tym poznaniem To jakaś kilkudniowa impreza, dużo samochodów i dużo zawodów gdzie możemy być widzami. Na koniec jest możliwość jeżdżenia cały dzień po torze. Jak nie pada to jest to zabawa w sam raz dla zetek. Chociaż tam asfalt ma zupełnie inne właściwości niż na Kielcach i jak bardzo lało to zetką zrobiłem też całkiem znośne czasy rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To jakaś kilkudniowa impreza, dużo samochodów i dużo zawodów gdzie możemy być widzami. Na koniec jest możliwość jeżdżenia cały dzień po torze. Jak nie pada to jest to zabawa w sam raz dla zetek. Chociaż tam asfalt ma zupełnie inne właściwości niż na Kielcach i jak bardzo lało to zetką zrobiłem też całkiem znośne czasy rok temu. brzmi nieźle nie masz może jakiegoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 brzmi nieźle nie masz może jakiegoś linka? 10go września jest to: http://www.sss.org.pl/event.php?view=100911 a 11go września jest ALT: http://www.sss.org.pl/altresults.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 co myslicie ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/76925-track-day-na-torze-poznan/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Worm, czytasz w moich myślach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć, Jako iz temat trochę przycichł, i w związku iz jestem nowy może warto by coś zorganizować? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scottie Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja na pewno jestem chętny:) Chciałbym zobaczyć ludzi którzy tu piszą a nie tak tylko po avatarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja na pewno jestem chętny:) Chciałbym zobaczyć ludzi którzy tu piszą a nie tak tylko po avatarach. No to jest nas 2, jesli chodzi o lokalizacje to ja moge się dostosować Widziałem linka do poznań track day co byłoby świetną opcją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 możemy zorganizować w warszawie zlot ja jestem zawsze chętny, niekoniecznie ludzie Scottie pisz do mnie na priva bo widzę ze jesteś z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 W sumie też mógłbym się przejechać, Warszawa by mi pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I ja jestem dostępny w Warszawie ,gdzieś dalej również tyle że już weekendowo i z wcześniejszym uprzedzeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Lokalizacja wyglada ze wypadla na srodku czyli jak zazwyczaj Warszawa No to teraz została nam data. Ja się dostosuje do propozycji o ile to nie jest nastepny Weekend ani majówka.... _______________________________________________________________________________________________________________________________ Miejsce: Warszawa Liczba Zetek: 6 (pomorze - 1 | stolica - 4 | Poznan - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Wczoraj bardzo fajny zlocik był, było trochę zetek, Infów, nawet nowy Q50 i przyznam szczerze że daje to radę, G35 bez problemu objeżdża nawet dłubaną na + 30KM, tylko strasznie wpiepsza baterie, dwa starty spod świateł i już brak mocy... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 kolejny weekend nie może być, bo jest orlen warsaw marathon 13.04 Panowie, co powiecie, aby zlot był: -20.04 (niedziela) pod stadionem, pkp stadion, stacja kolejowa warszawa stadion, godzina 12:00 ? <-wielkonoc, więc pewnie nie -27.04 (niedziela) pod stadionem, pkp stadion, stacja kolejowa warszawa stadion, godzina 12:00 ? <-nie wielkanoc, nie majówka zostaje chyba tylko przyklepać przez wszystkich 27.04 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 27 mialem rozpocząć urlop ale, czy moze byc cos fajniejszego niż rozpoczęcie urlopu w towarzystwie fajnych aut ? Jestem za 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na dzień dzisiejszy może być .Czy poleci ktoś jeszcze z mojej okolicy lub A2 po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jakub350 wczoraj w Łodzi zostawiłem karteczkę za wycieraczką jednemu w cabrio, może ludzie z Łodzi poza Poznaniem dołączą bo ich trochę jest jak czasem bywam i obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzis O 14:00 zbieramy sie u mnie pod Garażem (ul. Górczewska 179 wjazd od myjni Car Wasch) zetkami i walimy na slub ziomka porobić trochę halasu tak wiec wszyscy milie widziani Bedzie zetka na kompresorze, będe ja, bedzie tomek z cabrbon maska Dla pierwszych 5ciu zetkowiczów, slubny obiadek gratis oraz flaszka na droge Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na dzień dzisiejszy może być .Czy poleci ktoś jeszcze z mojej okolicy lub A2 po drodze? ahhh 27 nie mogę, ale gdyby coś się zmieniło z datą to może faktycznie bym się wybrał na taki większy Zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 raczej się nie zmieni, bo większość osób może, a w inne weekendy nakłada się z imprezami, majówką itp poza tym rozpoczęcie sezonu, zlot, to się nie zaczyna w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czy poleci ktoś jeszcze z mojej okolicy lub A2 po drodze? Najprawdopodobniej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To dorze bo samemu będzie mi nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To dorze bo samemu będzie mi nudno. W najbliższy wtorek będę w poznaniu, planuję spotkać się ze znajomym to będą 2 Zetki, jakby ktoś jeszcze chciał to można skręcić jakiś mini spot ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi