sirtrojan Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) hehe nie chodzi o mnie. Ja tam mogę być i na 21 poza tym mieszkam na Mokotowie Chodzi mi o kufelmana który pracuje do 21 i jak sam napisał dojedzie coś po 22. Więc z czystej przyzwoitości powinniśmy na niego zaczekać - od 21.30. to tylko 30 minut nawet na lekkim mrozie do wytrzymania Ale dobrze żeby nie siać fermentu niech stanie na 21.00. a telefonami mozemy sie wymienić na PW. Edytowane 10 Marca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 hehe nie chodzi o mnie. Ja tam mogę być i na 21 poza tym mieszkam na Mokotowie Chodzi mi o kufelmana który pracuje do 21 i jak sam napisał dojedzie coś po 22. Więc z czystej przyzwoitości powinniśmy na niego zaczekać - od 21.30. to tylko 30 minut nawet na lekkim mrozie do wytrzymania Ale dobrze żeby nie siać fermentu niech stanie na 21.00. zrobimy po polsku : jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Może dojedzie do nas jeszcze jedno G35 sedan i FX35 oba nie potwierdzone w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ale kicha, z serwisu mi nie zwrócili samochodu dzisiaj i mają fajrant, przyjadę innym :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 RS? taaa, tak więc jak zobaczycie zielonego RSa to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Devi bierz aparat ze sobą i rób zdjęcia dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) byłem wróciłem... frekwencja jak na pierwsze takie spotkanie całkiem niezła. 2 zetki, 2 g35, RS, X-trial, FX35 , BMW było małe ściganko i oto wyniki <wytłuszczony zwycięzca pary> RS G35 G35 350z G35 Athens G35 luki FX35 G35 Athens - nie rozegrany mimo dwóch podejść /stróże prawa czuwali więc nie rozegraliśmy więcej pojedynków/. Generalnie mimo chłodu ciepłe i miłe spotkanie. Zabawne, że pod maską siedzi identyczny silnik a autka G35/Z są tak do siebie niepodobne. Dla mnie jako fana Infiniti - zaskoczył fakt ze fotele w Zkach są z niebo lepszego materiału niż w Infi a mimo, że są twardsze są wygodniejsze. Dziękuje wszystkim za spotkanie i do następnego. ps. jak wracałem to jechałem za dwoma renaultami Traficami które ścigały się na puławskiej. I w sumie nie było by to nic dziwnego gdyby nie to że jeden należał do Policji (drugi pewnie też ) Edytowane 11 Marca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) no spocik udany i owszem. myślę już nad następnymi atrakcjami. szczególnie zlocik całoweekendowy, ale może także gdzieś w wawie lub okolicy jakieś próby sprawnościowe plus kiełbaska w bardziej dogodnych warunkach niebawem dam ogłoszenie. W końcu sezon się zbliża Edytowane 12 Marca 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Miło było poznać Także czekamy na poprawiny, z pachołkami, grillem i kiełbachą ps. Jak ktoś robił foty to niech nie wstydzi się wrzucić. Edytowane 12 Marca 2011 przez Prezes_Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Miło było poznać Także czekamy na poprawiny, z pachołkami, grillem i kiełbachą ps. Jak ktoś robił foty to niech nie wstydzi się wrzucić. wrzucać wrzucać ,pozazdroscic udanego spota w takim zacnym gronie <piwo> Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Athens Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Bardzo miło było poznać! Urzekł mnie RS i nie odmówię sobie następnym razem na kreseczce stanąć Sezon się zbliża to i spotów pewnie więcej będzie , więc piszcie info o tym. Dzięki i do następnego! PS. Na spocie była mowa o modyfikacjach. Człowiek od nitro, turbo itp. to Kamil, tel. 509 013 277. Można powołać się na kontakt od Arka z Infiniti i wszystko będzie jasne. Edytowane 12 Marca 2011 przez Athens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Jak ktoś robił foty to niech nie wstydzi się wrzucić. polać mu dobrze prawi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Ja mam tylko uwiecznione zwycięstwo RS'a nad Infiniti. Mogę przesłać jeśli ktoś ma ochotę. wrzucaj,wrzucaj myśle że devi sie nie obrazi p.s. tylko tak co by zona nie widziała że pożyczył ;) hehe Pzdr Edytowane 12 Marca 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Próbowałem, ale coś mi forum odrzuca ten filmik... myślałem ze foto :/ spoko moze koledzy cos mają Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) nie chce was martwić ale ... nikt nie robił zdjęć. Wziąlem nawet ze sobą aparacik ale się zagadałem "następną razą" będzie lepiej. Edytowane 12 Marca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 No to się nie popisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 hehehe racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Żałuję, że mnie nie było, ale następnym razem na pewno się zamelduję. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja mam tylko uwiecznione zwycięstwo RS'a nad Infiniti. Mogę przesłać jeśli ktoś ma ochotę. Wyślij do mnie na maila - obrobię i wrzucę na YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 zrobiłem jedną fotkę http://img12.imageshack.us/i/20110311344.jpg Athens - wygląda na to, że masz rzut beretem do nas bo rozjechaliśmy się na dwie strony prawie pod domem. zastanawiam się czy przyjeżdżać na zloty 350-tką skoro RS się bardzo podoba Nie no żartowałem - 350z już zrobione, gotowe żeby się spocić i zlocić Ja mam tylko uwiecznione zwycięstwo RS'a nad Infiniti. Mogę przesłać jeśli ktoś ma ochotę. znowu wygrałem ? Urzekł mnie RS i nie odmówię sobie następnym razem na kreseczce stanąć Sezon się zbliża to i spotów pewnie więcej będzie , więc piszcie info o tym. tylko pamiętaj: obiecałeś sobie nic nie grzebać w swoim autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 devi mogę do siebie na stronkę wrzucić tą fotkę? Niech ludzie wiedzą co się dzieje w tylnonapędowej Polsce BTW.: co to ma znaczyć, że Ty mówisz, że znowu wygrałeś w ten piątek jestem w Warszawie po auto! Panowie - proszę serdecznie się zebrać ponownie totalnie seryjne S15 będzie kopało d*pę RS-owi No dobra, nie umiem kłamać nie takie totalnie seryjnie ma zaspawany dyfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 devi mogę do siebie na stronkę wrzucić tą fotkę? Niech ludzie wiedzą co się dzieje w tylnonapędowej Polsce BTW.: co to ma znaczyć, że Ty mówisz, że znowu wygrałeś w ten piątek jestem w Warszawie po auto! Panowie - proszę serdecznie się zebrać ponownie totalnie seryjne S15 będzie kopało d*pę RS-owi No dobra, nie umiem kłamać nie takie totalnie seryjnie ma zaspawany dyfer możesz wrzucać , na fotce nie widać prawie nic, ani numerów rej. ani twarzy piszę, ze znowu wygrałem, że sprowokować jak masz zespawany dyfer to jazda będzie widowiskowa ale niekoniecznie szybka na ciasnych zakrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 możesz wrzucać , na fotce nie widać prawie nic, ani numerów rej. ani twarzy piszę, ze znowu wygrałem, że sprowokować jak masz zespawany dyfer to jazda będzie widowiskowa ale niekoniecznie szybka na ciasnych zakrętach na prostej nadrobię efektywnością późniejszą efektywność rzucam Ci wyzwanie - trzask rękawicą w twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Bardzo miło było poznać! Urzekł mnie RS i nie odmówię sobie następnym razem na kreseczce stanąć Sezon się zbliża to i spotów pewnie więcej będzie , więc piszcie info o tym. Dzięki i do następnego! PS. Na spocie była mowa o modyfikacjach. Człowiek od nitro, turbo itp. to Kamil, tel. 509 013 277. Można powołać się na kontakt od Arka z Infiniti i wszystko będzie jasne. Wielkie dzięki za namiar na nitro Wczoraj wyskoczyłem wieczorem po fajki i tak zupełnie przypadkiem znalazłem sie pod cargo to chyba z 500 osób było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Wielkie dzięki za namiar na nitro Wczoraj wyskoczyłem wieczorem po fajki i tak zupełnie przypadkiem znalazłem sie pod cargo to chyba z 500 osób było a co te 500 osób tam robiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi