Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Otrzymałem już filmik - wrzuciłem do niego trochę dźwięku - no i przekazuję dalej. Filmik i fotki oprawię potem w tekst i wrzucę do siebie na stronkę - a niech ludziska wiedzą. Tylko cały czas nie mogę uwierzyć, że Infiniti zostało objechane przez Fokę... Masakra http://www.youtube.com/watch?v=WX97uBPnITQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Szkoda że nie widziałem tego tematu wcześniej bo też bym wpadł. Tsuiso od jakiegoś czasu monitoruje twój sajt i szczerze mówiąc bardzo mi się podoba. Czytając go widać że autor jest pozytywnie zakręcony na punkcie driftu ( podobnie jak ja ). Skąd odbierasz S15 bo chętnie bym zobaczył te auto live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Szkoda że nie widziałem tego tematu wcześniej bo też bym wpadł. Tsuiso od jakiegoś czasu monitoruje twój sajt i szczerze mówiąc bardzo mi się podoba. Czytając go widać że autor jest pozytywnie zakręcony na punkcie driftu ( podobnie jak ja ). Skąd odbierasz S15 bo chętnie bym zobaczył te auto live. z tego odbioru S15 robi nam się powoli spocik, połączony ze startem z kreski z RSem swoją drogą jestem cokolwiek zdziwiony, że samochód jest odbierany z lotniska. samochody transportują samolotami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 z tego odbioru S15 robi nam się powoli spocik, połączony ze startem z kreski z RSem swoją drogą jestem cokolwiek zdziwiony, że samochód jest odbierany z lotniska. samochody transportują samolotami ? Tylko te najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie, ale tam mam zapłacić za całość frachtu, a firma, która mi organizowała transport ma siedzibę przy cargo i tam mi po prostu wystawią auto poza tym zadecydowała też sprawa ekonomiczna - 300 euro drożej kosztowałby mnie transport auta do mnie do domu, niż do Warszawy - wolę za tych 300 euro wziąć hotel, dobrze wypić, podjechać do Warszawy i się fajnie pobawić a i spotkać z Wami, niż dawać tym paskudnym krwiopijcom. Co do transportu lotniczego - absolutnie nie ma on sensu ABSOLUTNIE! Za paczkę kilkukilogramową bez gabarytu z Japonii płaci się około 2k PLN... Auta należy raczej wieźć drogą morską, albo kolejową... Choć były spore trudności organizacyjne z transportem kolejowym, więc wybrana została opcja statku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Athens Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Devi ja mieszkam w Ząbkach dlatego prawie odstawiliśmy się pod dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 http://tsuiso.pl/05/i-spot-nissan-klub-polska/ Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 http://tsuiso.pl/05/i-spot-nissan-klub-polska/ Zapraszam bjutiful press coverage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 bjutiful press coverage Się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 najlepsza fura na pierwszym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 najlepsza fura na pierwszym planie zaprezentuję swoją to zadrży twe serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 zaprezentuję swoją to zadrży twe serce A potem zza zakrętu wyłoni się S15 i uciekniesz zawstydzony z płaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A potem zza zakrętu wyłoni się S15 i uciekniesz zawstydzony z płaczem eee, ale o ile rozumiem to na razie jest prawie seria niedłubana, bez naklejek i biedna, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 eee, ale o ile rozumiem to na razie jest prawie seria niedłubana, bez naklejek i biedna, tak ? Bez naklejek, prawie seria - nie do końca biedna już jest w drodze do Polski na kołach... TIRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dobra to ogarniamy coś w weekend ?? Mi pasuje piątek, sob, niedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 NO WŁAŚNIE łezka w oku mi się kręci... Jutro odbieram moją sunię... moje cacuszko... Nissana Silvię S15 Trzeba zrobić spot - proponuję 21.30 tam gdzie ostatnio... a potem jeśli cargo będzie mocno obstawione Panowie, to kreseczka w wersji lekki hardcore... No i rzecz jasna jak ktoś lubi i umie - zapraszam na boki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tylko nie Cargo, Tsuiso na Cargo to zjeżdża się cała wieś i starymi bejcami palą laka dodatkowo często psy tam się pojawiają. Mi 21.30 pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tylko nie Cargo, Tsuiso na Cargo to zjeżdża się cała wieś i starymi bejcami palą laka dodatkowo często psy tam się pojawiają. Mi 21.30 pasuje. Może nie być cargo, ale zawsze to dobre miejsce na to żeby zatrzymać samochód. Ewentualnie tak jak ostatnio spotkamy się w Galerii Mokotów na motylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Co to jest motyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Co to jest motyl? poziom parkingu oznaczony niebieskim motylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Które piętro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dobra... To może troszkę inaczej...Panowie proponuję drobną zabawę geolokalizacyjną - macie google, macie nawigacje - miejsce spotkania proponowane przeze mnie podam w postaci współrzędnych - żaden parking piętrowy, zwykłe miejsce ogólnodostępne... Spod którego ruszymy sobie w cruz... Mam prośbę - Ci, którzy rozkodują współrzędne niech po prostu napiszą WIEM, a niech nie psują innym zabawy 52.235194, 21.081346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dobra... To może troszkę inaczej...Panowie proponuję drobną zabawę geolokalizacyjną - macie google, macie nawigacje - miejsce spotkania proponowane przeze mnie podam w postaci współrzędnych - żaden parking piętrowy, zwykłe miejsce ogólnodostępne... Spod którego ruszymy sobie w cruz... Mam prośbę - Ci, którzy rozkodują współrzędne niech po prostu napiszą WIEM, a niech nie psują innym zabawy 52.235194, 21.081346 WIEM, z tym że mam do tego punktu 441km fajnie macie... tylko tym razem więcej zdjęć porobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Zabieram lustrzankę cyfrową [wraz z operatorką ] kamerę HD i kamerę na magnesie z zasilaniem z zapalniczki - więc będzie czym rejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Lokalizacje mamy a godzina 21:30 zostaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi