Prezes_Karol Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja proponuję wtorek wieczorem... Czekam na wahacz. I bez wahacza wygląda ładnie, bo taka sama jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja mogę w niedzielę i we wtorek. A moja i tak ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To prawda, ale przede wszystkim masz dobry wahacz. To ustawiamy sie na niedziele godzina 21 na cargo. Ja będę na pewno jak ktoś ma ochotę się spotkac zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To ustawiamy sie na niedziele godzina 21 na cargo. Ja będę na pewno jak ktoś ma ochotę się spotkac zapraszam bede nudny ,nie zapomnijcie aparatu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 proponuję po spotkaniu na cargo udać się na tor kartingowy na Okęcie. jest otwarty do 23ej więc spokojnie się pościgamy w warunkach do tego stworzonych. Ja tam chodzę czasami i jest bardzo fajnie. Jak macie własne kaski to weźcie, będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dobry pomysł. Devi jaki czas tam trzaskasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dobry pomysł. Devi jaki czas tam trzaskasz ? ostatnio jak byłem to nowe ustawienie trasy było ale ja zamiast robić dobre czasy to drifting uprawiałem i mi wyszło 1.07 więc w sumie nie wiem. przed zmianą miałem zwykle w okolicach 1.04 o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Te gokarty kuszą. O ile nie zmarnuję dzisiejszego wieczoru to postaram się być Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Prezes_Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_RS Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 nikt mojego 'superextrawozu' nie objedzie, bo nie macie żadnych szans lepiej wlewajcie do pełna bak i przybywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imp Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Aloha! Dawno nie zaglądałem na forum i z radością widzę że coś drgnęło w stolnicy Właśnie odzimowałem zetkę i jeśli przed świętami jest jakiś plan na spocik (nie jestem pewien czy w ostatnich postach mowa była o tej niedzieli czy o 24-tym), to ja chętnie. Potwierdźcie por favor. Pozdro! Imp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_RS Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj, tj. 17.04 o godz. 21 na cargo spotykamy się Zetkami (oprócz setek samochodów marki Polo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Niech ktoś mi wyśle do siebie numer kom na priv, bo mogę się nie wyrobić na 21:00 i jak nie zdążę zanim się zerwiecie z cargo to będę w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Masz moj na privie. Przy okazji potwierdzam swoja obecnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 szkoda, że nie pojechaliście na gokarty z nami. Było fajnie i można było się dowiedzieć, ze się nic nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To takie filozoficzne podejście do motoryzacji: "Wiem, że nic nie umiem...". No niestety w moim przypadku prawdziwe. Jedno jest pewne po 12minutach kręcenia się w kółko, człowiekowi odchodzi ochota do jakichkolwiek ulicznych wyścigów. Ogólnie uważam, że to bardzo dobry pomysł na spotkania Zetkowiczów. Może wprowadzimy jakieś cykliczne spotkania na gokartach? dlaczego przeszła ochota do ulicznych wyścigów ? a poza tym uliczne wyścigi to marny pomysł. Pełno niedzielnych kierowców, remontów, dziur i kolein... Niedziela w nocy to nie jest dobry termin bo rano w poniedziałek musi człowiek wstać. Chyba że wcześniej będziemy jeździć, np o 20ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie miałem na myśli wyścigów tylko "wyścigów" w sensie szybkich startów od świateł do świateł. Sens był taki, że gokarty łagodzą obyczaje na drodze. na długiej prostej to nie ma problemu większego, to nawet zabawne jest bo zetka jest w tym dość dobra, gorzej jak zakręt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 szkoda, że nie pojechaliście na gokarty z nami. Było fajnie i można było się dowiedzieć, ze się nic nie umie Ale za to pogadaliśmy sobie o nauce driftu i konkluzja jest taka żebyśmy wybrali sie ktoregoś pięknego dnia na Ułęż i poćwiczyli pod czujnym okiem AndyOna który już jest zaprawiony w stawianiu Zetek bokiem. Dajcie znać kto jest zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ale za to pogadaliśmy sobie o nauce driftu i konkluzja jest taka żebyśmy wybrali sie ktoregoś pięknego dnia na Ułęż i poćwiczyli pod czujnym okiem AndyOna który już jest zaprawiony w stawianiu Zetek bokiem. Dajcie znać kto jest zainteresowany. ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Może dziś ktoś ma ochotę pojeździć troche po wawie będe miał kamere przyczepianą do samochodu to można jakieś fajne ujęcia skręcic np: rondo czy wiadukt będę czekał na cargo od 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Będę wracał z treningu z Ursynowa to do ciebie wpadnę Nie pośmigam po mieście bo kiepsko z czasem ale spotkać się zawsze można choćby na chwilę No i się spotkalismy. Dołączył do nas Devi z wybranką swego serca oraz kolega z 370z Ale było ludu. Pierwszy raz widziałem na cargo taki spęd. Widać ze długi weekend jest hehe. Niedługo potwrórka tyle ze spotkanie bedzie wzbogacone w grilla i kiełbaski TO juz postanownione! Zostaje tylko jedna niewiadoma: kiedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Niedługo potwrórka tyle ze spotkanie bedzie wzbogacone w grilla i kiełbaski TO juz postanownione! Zostaje tylko jedna niewiadoma: kiedy! We dwóch się umówimy to i reszta dołączy. A jeżeli chodzi o ściganie to u mnie też śmierdzi (palonym sprzęgłem, oponami i klockami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja moim zapasionym autem to mogę tylko wąchać wasze spaliny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja moim zapasionym autem to mogę tylko wąchać wasze spaliny :/ bo nie do tego służy Twój wus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) też prawda. Przypominając mi to poprawiłeś mi humor na resztę dnia Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też prawda. Przypominaj?c mi to poprawiłe? mi humor na resztę dnia pomnij te słowa zim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi