Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

może jakiś wieczorny cruzik po wawie?

AAS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.04.2011 o 10:36, Strider napisał:

To prawda, ale przede wszystkim masz dobry wahacz. :D

To ustawiamy sie na niedziele godzina 21 na cargo. Ja będę na pewno jak ktoś ma ochotę się spotkac zapraszam

W dniu 15.04.2011 o 14:34, AAS napisał:

To ustawiamy sie na niedziele godzina 21 na cargo. Ja będę na pewno jak ktoś ma ochotę się spotkac zapraszam

bede nudny ,nie zapomnijcie aparatu ;):devil::P

pzdr

proponuję po spotkaniu na cargo udać się na tor kartingowy na Okęcie. jest otwarty do 23ej więc spokojnie się pościgamy w warunkach do tego stworzonych. Ja tam chodzę czasami i jest bardzo fajnie. Jak macie własne kaski to weźcie, będzie taniej.

W dniu 16.04.2011 o 09:11, AndyOne napisał:

Dobry pomysł.

Devi jaki czas tam trzaskasz ?

ostatnio jak byłem to nowe ustawienie trasy było ale ja zamiast robić dobre czasy to drifting uprawiałem i mi wyszło 1.07

więc w sumie nie wiem.

przed zmianą miałem zwykle w okolicach 1.04 o ile dobrze pamiętam.

Aloha!

Dawno nie zaglądałem na forum i z radością widzę że coś drgnęło w stolnicy :)

Właśnie odzimowałem zetkę i jeśli przed świętami jest jakiś plan na spocik (nie jestem pewien czy w ostatnich postach mowa była o tej niedzieli czy o 24-tym), to ja chętnie. Potwierdźcie por favor.

Pozdro!

Imp

W dniu 18.04.2011 o 08:54, Strider napisał:

To takie filozoficzne podejście do motoryzacji: "Wiem, że nic nie umiem...". No niestety w moim przypadku prawdziwe. :D Jedno jest pewne po 12minutach kręcenia się w kółko, człowiekowi odchodzi ochota do jakichkolwiek ulicznych wyścigów.

Ogólnie uważam, że to bardzo dobry pomysł na spotkania Zetkowiczów. Może wprowadzimy jakieś cykliczne spotkania na gokartach?

dlaczego przeszła ochota do ulicznych wyścigów ? a poza tym uliczne wyścigi to marny pomysł. Pełno niedzielnych kierowców, remontów, dziur i kolein...

Niedziela w nocy to nie jest dobry termin bo rano w poniedziałek musi człowiek wstać. Chyba że wcześniej będziemy jeździć, np o 20ej.

W dniu 18.04.2011 o 10:21, Strider napisał:

Nie miałem na myśli wyścigów tylko "wyścigów" w sensie szybkich startów od świateł do świateł. Sens był taki, że gokarty łagodzą obyczaje na drodze. :)

na długiej prostej to nie ma problemu większego, to nawet zabawne jest bo zetka jest w tym dość dobra, gorzej jak zakręt jest :devil:

W dniu 18.04.2011 o 08:37, devi napisał:

szkoda, że nie pojechaliście na gokarty z nami. Było fajnie i można było się dowiedzieć, ze się nic nie umie ;)

Ale za to pogadaliśmy sobie o nauce driftu i konkluzja jest taka żebyśmy wybrali sie ktoregoś pięknego dnia na Ułęż i poćwiczyli pod czujnym okiem AndyOna który już jest zaprawiony w stawianiu Zetek bokiem. Dajcie znać kto jest zainteresowany.

W dniu 18.04.2011 o 10:35, AAS napisał:

Ale za to pogadaliśmy sobie o nauce driftu i konkluzja jest taka żebyśmy wybrali sie ktoregoś pięknego dnia na Ułęż i poćwiczyli pod czujnym okiem AndyOna który już jest zaprawiony w stawianiu Zetek bokiem. Dajcie znać kto jest zainteresowany.

ja :devil:

• 2 tygodnie później...

Może dziś ktoś ma ochotę pojeździć troche po wawie będe miał kamere przyczepianą do samochodu to można jakieś fajne ujęcia skręcic np: rondo czy wiadukt będę czekał na cargo od 21:30

Będę wracał z treningu z Ursynowa to do ciebie wpadnę :)

Nie pośmigam po mieście bo kiepsko z czasem ale spotkać się zawsze można choćby na chwilę :)

No i się spotkalismy. Dołączył do nas Devi z wybranką swego serca oraz kolega z 370z :)

Ale było ludu. Pierwszy raz widziałem na cargo taki spęd. Widać ze długi weekend jest hehe.

Niedługo potwrórka tyle ze spotkanie bedzie wzbogacone w grilla i kiełbaski :) TO juz postanownione! Zostaje tylko jedna niewiadoma: kiedy!

W dniu 28.04.2011 o 21:11, sirtrojan napisał:

Niedługo potwrórka tyle ze spotkanie bedzie wzbogacone w grilla i kiełbaski :) TO juz postanownione! Zostaje tylko jedna niewiadoma: kiedy!

We dwóch się umówimy to i reszta dołączy. A jeżeli chodzi o ściganie to u mnie też śmierdzi (palonym sprzęgłem, oponami i klockami) ;)