devi Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 słyszałem że ludzie się ścigają na jeszcze nie otworzonym kawałku trasy równoległej do toruńskiej koło m1 ale jeszcze tam nie byłem podobno lotnisko 4 pasy wyłączone z ruchu są jakieś niechlujnie postawione barierki ale wszyscy je objeźdżają co do czwartku to może umówimy się na cargo a potem możecie zjechać na karty? faktyczcnie widziałem ten odcinek. Piękna nowa trasa i barierki źle ustawione. Tuż za nimi motocykliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 faktyczcnie widziałem ten odcinek. Piękna nowa trasa i barierki źle ustawione. Tuż za nimi motocykliści o właśnie o to chodzi można odwiedzić i sprawdzić słyszałem że jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 o właśnie o to chodzi można odwiedzić i sprawdzić słyszałem że jest fajnie fajnie może i jest, ale co na to przepisy i policja ? Generalnie z tego co wiem to odcinek musi być wyłączony z ruchu. Ale kto o tym decyduje czy jest wyłączony z ruchu czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dziś wtorkowe spotkanie gokartowe zgodnie z planem. w tym tygodniu rady nie dam ale postaram sie w przyszly wtorek podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 fajnie może i jest, ale co na to przepisy i policja ? Generalnie z tego co wiem to odcinek musi być wyłączony z ruchu. Ale kto o tym decyduje czy jest wyłączony z ruchu czy nie ? wydaje mi się że ten odcinek nie jest jeszcze oddany do ruchu, w takim przypadku nie jest częścią strefy poruszania się w zasadzie chyba jest wyłączony z ruchu pojedzie sie to sie sprawdzi To co widzimy się dziś na cargo koło 21:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) nie było hasła to odpuściłem Edytowane 19 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi