Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tu się witamy.

Strider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez nie jestem zwolennikiem tego frontlipa- dokładki a ponieważ masz srebrne auto to bym chociaż na grafitowy kolor przemalował. Czarny mnie osobiście kuje w oko

mówiąc wprost - widać, że dołożony plastik

:)

Całe autko bardzo fajne. Zdjalbym naklejki z lusterek i z przedniej dokładki. Spojler i naklejka na nim są fajne. Na progach i masce tez jest ok. Całość na plus czekamy na mody :)

Dokładka z przodu bardzo mi się podoba, bardziej myslalem o zmianie dokładki tylnej. Widziałe jakiś czas temu, niedawno na Allegro  albo na OLX dyfuzora w kolorze czarnym, ale teraz jakos zniknął.

A spoiler tez trochę dla mnie za masywny, podoba mi się taki Carbonowy delikatny, ale jak na razie za 5tys tylko znalazłem.

A mody, musze z Coobciem pogadać :-), chyba ze ktoś jeszcze ogarnia Turbo w Zetce...

Muslalem o gwincie, ale nie chce chyba za nisko, mam kilka takich zjazdów ze już dokładka dotykam...

Macie jakiś pomysł na wydech, bo w serii jest strasznie cichy...

No w serii to jest zdecydowanie za cichy. Najlepiej jakbyś zrobił pełen przelot wtedy chodzi fajnie. Mi bardziej niz od zmiany samego wydechu dźwięk zmienil się po wypalenie katów i zmianie kolektorów - dopiero wtedy stał się meski

Turbo w zetce tylko Coobcio. Sam się do niego wybieram w tej kwestii dokładnie za rok. Musze pozbierać kasę na graty

Tylko pytanie co zrobić z rezonansem przy przelocie pełnym

Zamiast katów wstawić tłumiczki.

Efektu poloneza nie pozbędziemy się w 100% tak własnie jest w wolnossacych V6 ale zawsze sporo pomoże

Ja tak mam i dzwięk jest zbliżony do GT-Ra

Tlumik rezonansowy ale gdzie taki kupić w Polsce? Dawid a oprócz tych dwóch małych masz jeszcze jakieś tłumiki? Bo już nie pamiętam chociaż mi kiedyś opisywales swój układ wydechowy

Wszystko wyglada podobnie jak w serii

Czyli zamiast katów tłumiczki później stodkowy i końcowy wszędzie przelot 2.5"

Wydech był spawany na samochodzie a wszystkie tłumiki produkują na miejscu firma RM motors z Olsztyna

Kolektory mam seryjne co do kosztów to ja mialem inna sytuacje i zapłaciłem polowe. Wycenili mi ten wydech w całości na ok 3500 teraz moze byc drożej

No mi z RM Motors krzyknęli 2200 za takie dosłownie cos: 

A wogóle powiedz jak zrobić sobie taka sytuacje, żeby zapłacić na polowe :-)

post-95317-0-78106600-1447940687_thumb.jpg

Edytowane przez kaktuss_ML

To chyba moje

Nie wiem ile kosztują te chinole ale ten wydech jest wart swojej ceny zero problemów extra brzmienie polowe zaplacilem bo odkupilem nagrode od kogos kto jej nie potrzebowal

Edytowane przez 35zdawid1

Witajcie.

Od jakiegoś czasu poszukuje niedrogiego auta z zacięciem sportowym, fajne by było kabrio. Zaczynałem szukać od MG TF, potem Mercedes SLK R170, ale od zawsze mi się podobał 350Z aż tu nagle znalazłem w Wawie złotą Zetke w kabrio z 2004 roku, wersja US. Czytałem troche na forum na ten temat i generalnie wiem że lepiej wyposażone są wersje EU, ale z racji że nie jestem zbytnio kasiasty myślę o zakupie tego auta.

I teraz pytanko do Was, czy ktoś kojarzy złote kabrio z Warszawy? Możecie coś o nim napisać? Podobno jest w PL od 2008 roku, człowiek zarzeka się że ściągnął je dla swojej żony i na 100% nie było bite ani w US ani u nas :

http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-cabrio-polecam-CID5-IDcq5hX.html#7eedbdd1cd

Ciekawe jakim cudem znalazło tam się 300km;)

Pojedz z nim na hamownie do coobcia i zaoferuj rabat 200zł za kazdego utraconego rumaka

Dobrze na tym wyjdziesz

Glownie różnica polega na braku brembo które mozesz dokupic reszta to pierdoły a no jeszcze xenony

Edytowane przez 35zdawid1

nie no, wiem że 300hp nie ma, nie ten silnik, ale ciekawi mnie czy facet prawdę mówi o tym  że auto żony, może syn go prosił żeby mu fure sprzedał, bo facet koło 50tki jest. 

Xenony podobno ma, tak jak i podgrzewane fotele i jeszcze jakieś pierdoły elektroniczne.

Głównie chodzi mi o stan techniczny silnika, skrzyni itp.

Edytowane przez Wojti83

To poczytaj jeszcze raz forum i zadaj sobie pytanie czy za 26 tys kupisz dobrego nissana...to jakis strup poobijany a z przodu to mial zajebistego dzwona z tego co widze. Albo szukuj 40 kola, albo czekaj na okazje za 30pare tysiecy (ale te okazje trafiaja sie rzadko) albo sobie odpusc to auto.