tomoakatomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ja tez nie jestem zwolennikiem tego frontlipa- dokładki a ponieważ masz srebrne auto to bym chociaż na grafitowy kolor przemalował. Czarny mnie osobiście kuje w oko mówiąc wprost - widać, że dołożony plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jak chcesz się pozbyć dokładki to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Całe autko bardzo fajne. Zdjalbym naklejki z lusterek i z przedniej dokładki. Spojler i naklejka na nim są fajne. Na progach i masce tez jest ok. Całość na plus czekamy na mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dokładka z przodu bardzo mi się podoba, bardziej myslalem o zmianie dokładki tylnej. Widziałe jakiś czas temu, niedawno na Allegro albo na OLX dyfuzora w kolorze czarnym, ale teraz jakos zniknął. A spoiler tez trochę dla mnie za masywny, podoba mi się taki Carbonowy delikatny, ale jak na razie za 5tys tylko znalazłem. A mody, musze z Coobciem pogadać :-), chyba ze ktoś jeszcze ogarnia Turbo w Zetce... Muslalem o gwincie, ale nie chce chyba za nisko, mam kilka takich zjazdów ze już dokładka dotykam... Macie jakiś pomysł na wydech, bo w serii jest strasznie cichy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 No w serii to jest zdecydowanie za cichy. Najlepiej jakbyś zrobił pełen przelot wtedy chodzi fajnie. Mi bardziej niz od zmiany samego wydechu dźwięk zmienil się po wypalenie katów i zmianie kolektorów - dopiero wtedy stał się meski Turbo w zetce tylko Coobcio. Sam się do niego wybieram w tej kwestii dokładnie za rok. Musze pozbierać kasę na graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tylko pytanie co zrobić z rezonansem przy przelocie pełnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tylko pytanie co zrobić z rezonansem przy przelocie pełnymZamiast katów wstawić tłumiczki.Efektu poloneza nie pozbędziemy się w 100% tak własnie jest w wolnossacych V6 ale zawsze sporo pomoże Ja tak mam i dzwięk jest zbliżony do GT-Ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tlumik rezonansowy ale gdzie taki kupić w Polsce? Dawid a oprócz tych dwóch małych masz jeszcze jakieś tłumiki? Bo już nie pamiętam chociaż mi kiedyś opisywales swój układ wydechowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wszystko wyglada podobnie jak w serii Czyli zamiast katów tłumiczki później stodkowy i końcowy wszędzie przelot 2.5" Wydech był spawany na samochodzie a wszystkie tłumiki produkują na miejscu firma RM motors z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wszystkie tlumiki przelotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wszystkie w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dawid, powiedz jakie to koszty tych z Olsztyna? Czy od razu kolektory tez robiłeś, czy w ogóle wymieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kolo 3 tys będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kolektory mam seryjne co do kosztów to ja mialem inna sytuacje i zapłaciłem polowe. Wycenili mi ten wydech w całości na ok 3500 teraz moze byc drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) No mi z RM Motors krzyknęli 2200 za takie dosłownie cos: A wogóle powiedz jak zrobić sobie taka sytuacje, żeby zapłacić na polowe :-) Edytowane 19 Listopada 2015 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) To chyba moje Nie wiem ile kosztują te chinole ale ten wydech jest wart swojej ceny zero problemów extra brzmienie polowe zaplacilem bo odkupilem nagrode od kogos kto jej nie potrzebowal Edytowane 19 Listopada 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ale tu masz cały z kwasa nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No tak ale pisales ze masz az do kolektorów chyba całość, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Calosc do dolektorów które zostaly stare zdjecie to tylko fragmęt wydechu z kwasowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Witajcie. Od jakiegoś czasu poszukuje niedrogiego auta z zacięciem sportowym, fajne by było kabrio. Zaczynałem szukać od MG TF, potem Mercedes SLK R170, ale od zawsze mi się podobał 350Z aż tu nagle znalazłem w Wawie złotą Zetke w kabrio z 2004 roku, wersja US. Czytałem troche na forum na ten temat i generalnie wiem że lepiej wyposażone są wersje EU, ale z racji że nie jestem zbytnio kasiasty myślę o zakupie tego auta. I teraz pytanko do Was, czy ktoś kojarzy złote kabrio z Warszawy? Możecie coś o nim napisać? Podobno jest w PL od 2008 roku, człowiek zarzeka się że ściągnął je dla swojej żony i na 100% nie było bite ani w US ani u nas : http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-cabrio-polecam-CID5-IDcq5hX.html#7eedbdd1cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Ciekawe jakim cudem znalazło tam się 300km;) Pojedz z nim na hamownie do coobcia i zaoferuj rabat 200zł za kazdego utraconego rumaka Dobrze na tym wyjdziesz☺ Glownie różnica polega na braku brembo które mozesz dokupic reszta to pierdoły a no jeszcze xenony Edytowane 26 Listopada 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) nie no, wiem że 300hp nie ma, nie ten silnik, ale ciekawi mnie czy facet prawdę mówi o tym że auto żony, może syn go prosił żeby mu fure sprzedał, bo facet koło 50tki jest. Xenony podobno ma, tak jak i podgrzewane fotele i jeszcze jakieś pierdoły elektroniczne. Głównie chodzi mi o stan techniczny silnika, skrzyni itp. Edytowane 26 Listopada 2015 przez Wojti83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To poczytaj jeszcze raz forum i zadaj sobie pytanie czy za 26 tys kupisz dobrego nissana...to jakis strup poobijany a z przodu to mial zajebistego dzwona z tego co widze. Albo szukuj 40 kola, albo czekaj na okazje za 30pare tysiecy (ale te okazje trafiaja sie rzadko) albo sobie odpusc to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piszesz tak bo znasz to auto? Czy wnioskujesz po cenie i krzywej rejestracji? Właśnie szukam tej okazji, myślałem że ktoś mi pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie chce mi sie rozwijac wiec napisze krotko - to nie jest ani dobre auto a tym badziej okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi