kaktuss_ML Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kupujesz gotową płukankę, dolewasz do silnika ze starym olejem, puszczasz go na 10min na wolnych obrotach i dopiero wtedy zlewasz olej i uzupełniasz nowym wraz z wymianą filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki a ile się tego liquid moly leje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Całą puszkę, to jest na gotowo wymierzone. Edytowane 10 Marca 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Puszka na 5 litrów oleju jest więc do zetki idzie 1. Lejesz do oleju na zagrzanym aucie, czekasz 10minut i zlewasz stary olej. Ja co wymianę ją stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Do kupienia w zwykłym sklepie z olejami czy trzeba zamawiać gdzieś przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Intercars ma na pewno, nie wiem jak te mniejsze sklepy ale pewnie też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki przetestuje przy najbliższej wymianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek370 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam Panowie ! Mam na imię Czarek i mieszkam w Warszwie. Od niespełna 2 miesięcy jestem posiadaczem Nissana 370Z. Poprzednio jeździłem BMW Z4 3.0Si. Nissan ma dopiero nieco ponad 3 tyś km przebiegu więc jeszcze tak super go nie poznałem, ale jak dotąd jestem bardzo zadowolony! Początkowo jeżdżąc bardzo spokojnie (docieranie, które trwa i właściwie będzie trwało do ok. 5 tyś km) stwierdziłem, że trochę ten Nissan jest zbyt uładzony, zbyt cichy i cywilizowany. Ostatnio jednak pozwoliłem go sobie trochę przycisnąć i pokazał swoje drugie oblicze . No i to jak lubi wychodzić boczkiem… poezja. Btw. Powiedzcie proszę czy jest jakieś spotkanie na rozpoczęcie sezonu w Warszawie ? Pytam tutaj bo nie mogę znaleźć odpowiedniego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam. Co do zlotu bo to sorry ale jest temat jak byk podpięty tutaj o zlocie ogólnopolskim więc nie wierzę że nie możesz go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1 godzina na forum wiec pewnie ciężko jeszcze z szukaniem. Wejdz w serie nx sx zx z i po otworzeniu tego wątku 3 od góry będzie temat o zlocie ogólnopolskim 2016. Tam możesz się zapisać na zlot i na latanie po torze PS śliczna zetka i fajne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek370 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jeśli chodzi o zlot ogólnopolski to sprawa jest jasna Może nie dość jasno się wyraziłem, ale chodziło mi o zlot wiosenny na rozpoczęcie sezonu w Warszawie (okolicach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nic większego nie jest organizowane w tym czasie. Możesz spytać Tomka (tomoakatomi) - być może ma jakąś wiedzę o mniejszych weekendowych spotach. A impreza z pompa planowana na początek czerwca ew przedostatni weekend maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatherJoe93 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam Wszystkich!Nie wiem czy to odpowiedni temat ale nigdzie nie znalazłem czegoś w stylu żeby się pochwalić tym co modzimy w swoich autkach. Więc wrzucam tutaj , jeśli coś nie tak to proszę o usunięcie i obiecuje poprawę No więc na dniach skończyłem montaż tabletu w miejsce schowka a także założyłem letnie felgi oraz przyciemniłem szyby + lampy. Na razie tak to wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jest dział projekty i prezentacje. Tam możesz zaprezentować swoje auto Fajne masz dekiel na felach. Były w komplecie z felgami czy kupione oddzielnie? Jak 9ddzielnie to daj jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatherJoe93 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jest dział projekty i prezentacje. Tam możesz zaprezentować swoje auto Fajne masz dekiel na felach. Były w komplecie z felgami czy kupione oddzielnie? Jak 9ddzielnie to daj jakiś namiar A przepraszam nie zauważyłem , następnym razem już tam coś będę wrzucał Diekielki robione na zamówienie , własny wzór. Koszt 8zł za sztukę więc bajka a robi robote. sklep@odjazdowenaklejki.pl - Bardzo polecam , Pan Przemek bardzo ogarnięty w temacie , szybko , sprawnie i na temat. Wystarczy napisać co chcemy lub wysłać gotowy wzór/ projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Tez mam carbonowe ale nie z logo Z. Dzięki za namiar pewnie skorzystam On wysyła całe dekielki czy są to naklejki które się przyjęcia na swoje? Przylepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatherJoe93 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tez mam carbonowe ale nie z logo Z. Dzięki za namiar pewnie skorzystam On wysyła całe dekielki czy są to naklejki które się przyjęcia na swoje? Przylepia Jestem pewny ,że nie będziesz rozczarowany. Super kontakt i jakość produktu. To są naklejki ale bardzo trwałe i z bardzo mocnym klejem więc nie ma obaw że coś odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czesc ! Nie wiem czy ale chyba jestem pierwszą dziewczyną na tym forum ale moze się mylę posiadam 350Z z 2004 roku wersje US kupiłam ją 3 lata temu moje poprzednie autko to Alfa Romeo GT 3.2 Busso moj ex facet zarazil mnie duzymi silnikami hehhe kooocham moje autko i mam nadzieje ze jeszcze dlugo bedzie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Pierwsza nie ale napewno jedna z niewielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Po chwili nieobecności wracam i teraz już jako pełnoprawny właściciel Zetki . A oto jak prezentuje się moja Laleczka: Przy okazji witam jeszcze raz WSZYSTKICH oraz dziękuję tym, którzy mi doradzali, w szczególności Kubie za konsultacje telefoniczne .Jak tylko ogarnę trochę czasu, to założę temat w dziale prezentacje. Edytowane 24 Marca 2016 przez Sp1N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No i pięknie. Gratulacje nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Omawiana była niedawno na forum. Szybciutko znalazła właściciela. Dbaj o nią bo prezentuje się świetnie. Dzisiaj też pojawiła się srebrna z czarnymi akcentami. Prawdopodobnie wersja USA ale za to z HR'em pod maską: http://allegro.pl/nissan-350z-lift-silnikhr-313kmdoloty-nismo-dodatk-i6078296576.html Regularnie jest ogłaszana już od jakiegoś czasu. Pozdrawiam. Edytowane 24 Marca 2016 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzisiaj też pojawiła się srebrna z czarnymi akcentami. Prawdopodobnie wersja USA ale za to z HR'em pod maską: http://allegro.pl/nissan-350z-lift-silnikhr-313kmdoloty-nismo-dodatk-i6078296576.html Regularnie jest ogłaszana już od jakiegoś czasu. Ona jest wystawiana odkąd pamiętam, nawet pod groźbami że to ostatni raz i jak się nie sprzeda to zostaje, lol. Ktoś tutaj z forum się pofatygował ją sprawdzić kiedyś i opisał, w skrócie że można odpuścić bo szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jak olej regularnie był w6mieniany i był to synetetyk to nie ma sensu lac plukanki... Ps. do skrzyni jak ktos nie upala auta na torze mega polecam olej 75w80 gl4 no miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi