Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tu się witamy.

Strider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

Moja przygoda z Japońską motoryzacją zaczęła się od Yamahy YZ 125, później było Suzuki GSXF 600, więc musiał nadejść też czas na Japoński samochód. Długo szukałem Toybaru BR86, a w końcu stała się rzecz niespodziewana i niedawno moje drogi skrzyżowały się z piękną Zetką. Pierwsze spojrzenie i wiedziałem, że nie mogę jej zostawić. I tak już została, śliczna, czarna 370-tka w manualu.

post-100894-0-70583700-1472497278_thumb.jpg

Siemanko,

Moja przygoda z Japońską motoryzacją zaczęła się od Yamahy YZ 125, później było Suzuki GSXF 600, więc musiał nadejść też czas na Japoński samochód. Długo szukałem Toybaru BR86, a w końcu stała się rzecz niespodziewana i niedawno moje drogi skrzyżowały się z piękną Zetką. Pierwsze spojrzenie i wiedziałem, że nie mogę jej zostawić. I tak już została, śliczna, czarna 370-tka w manualu.

Gratulacje samochodu, najlepszy wybór ;) czy to od gościa z Dębicy?

Tak jest Chudy23. Widzę, że je śledzisz :) czy po prostu znasz ten egzemplarz?

Nie znam egzemplarza, ale już kilka osób na forum pytało o ten samochód i cena była dobra :-)

Witam

jestem Adam z Rybnika, od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczem zetki.

Wcześniej przeglądałem forum szukając auta.

Pozdrawiam

Witam

jestem Adam z Rybnika, od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczem zetki.

Wcześniej przeglądałem forum szukając auta.

Pozdrawiam

Cześć, miło że wreszcie w mieście pojawi się jakaś druga Zetka  :wave:

Witamy zaprezentuj swoje autko. Będą jakieś mody?

Witam,

auto kupione w Kielcach, jest do dopieszczenia. Szukałem zetki koło roku i ta jest pierwsza która nie była prostowana po zawinięciu wokół drzewa/składana z co najmniej 2 samochodów. Auto jest stockowe i nie planuję żadnych większych modów (może wydech i remap).

Zdjęcie zrobione na szybko

post-101185-0-06559500-1473368793_thumb.jpg

Cześć, miło że wreszcie w mieście pojawi się jakaś druga Zetka  :wave:

No faktycznie zetek u nas jak na lekarstwo.

Hej :)

Moze powiesz cos na temat swojej Zet, bo domyslam sie ze kupiles srebrna cabrio z Wroclawia, jesli to ta to wygladala bardzo ladnie i w ogole jak dach sie sprawuje itp

Fakt ta z Wrocławia wyglądała ładnie ale na zdjęciach... Na żywo wyglądała zdecydowanie gorzej. A zakup był spontaniczny ale także samochód trafił się we Wrocławiu i też srebrny :) ale już nie cabrio. A chyba niektóre grono forumowiczów będzie kojarzyć ten samochód ze zlotu w Warszawie

Witamy no i Powodzenia! Małopolski ? A tak dokładniej :)

Witam, Piotrek 28lat, szczesliwy posiadacz 350z pack, na codzien mieszkam za granica a pochodze z Malopolski.

pozdro

Edytowane przez mmati9

Cześć, tu Grzesiek, obecnie z Łodzi (ale to się często zmienia ;) ). Obecnie rozglądam się za 350Z, dosyć powoli bo zakup planuję raczej na wiosnę chyba że coś naprawdę fajnego się trafi.

• 4 tygodnie później...

Cześć!

Obiecałem że wrzucę foty, a obietnic dotrzymuje ;)

Zet nabyty w kwietniu od kolegi z forum, po półrocznym poszukiwaniu. Do wymiany poszły wszystkie paski, filtry i oleje. Komplet hamulców na tył. Zawieszenie dostało poliuretan, a dyfer nową poduchę. Założone nowe Dunlopy. Ogniska rdzy w podwoziu, wyczyszczone i zabezpieczone. Plus zrobionych parę pierdół... teraz cieszy wszystkie zmysły ;)

post-94952-0-83882100-1476259267_thumb.jpg

post-94952-0-56271000-1476259269_thumb.jpg

post-94952-0-70680200-1476259304_thumb.jpg

Witam, jestem świeżym posiadczem zetki, nazywam sie Radek i jestem z Stalowej Woli. Po poprzednim pseudo sportowym aucie ( tt) naszła mnie myśl ze trzeba dorosnać i kupić wiekszy mniej palący samochód który przewiezie wygodnie 4/5 osób, wiec pojechałem w PL w poszukiwaniu auta, i wróciłem nissanem 350z z 2003 roku USA, przekonała mnie jego nikła przeszłośc wypadkowa, 1 element malowany powtórnie. Wymaga dopieszczenia, ale część juz zrobiłem. 

Witam, jestem świeżym posiadczem zetki, nazywam sie Radek i jestem z Stalowej Woli. Po poprzednim pseudo sportowym aucie ( tt) naszła mnie myśl ze trzeba dorosnać i kupić wiekszy mniej palący samochód który przewiezie wygodnie 4/5 osób, wiec pojechałem w PL w poszukiwaniu auta, i wróciłem nissanem 350z z 2003 roku USA, przekonała mnie jego nikła przeszłośc wypadkowa, 1 element malowany powtórnie. Wymaga dopieszczenia, ale część juz zrobiłem.

Bezwypadkowy z USA to złoty gral sprawdzałes w carfaxie?

Edytowane przez Cytrus

Sprawdzany i 20 min jezdziłem po nim czujnikiem lakieru na wszystkich elementach było 120/130 nm tylko prawy błotnik i drzwi 220m, lampy orginalne szyby z tego samego roku. A fotki wstawię jak tylko ogarne go troche wizualnie bo technicznie powoli kończę :) 

Przyszło i mi się przywitać jako posiadaczowi zetki, po poszukiwaniach udało się ;) Zetka jest z EU, troszkę bita była ale prosta jest, wrażenia z jazdy są niesamowite, jest kilka rzeczy które muszę w niej zrobić i mam nadzieję że dadzą się ogarnąć (między innymi to że w aucie pow. 4,5 tyś obrotów nie da się siedzieć .. głośno i trzęsie) ale ogólnie po przesiadce z uturbionego i tak już mocnego 260KM saaba jest kosmos ;)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

14680885_10154683235333958_4545086631895

• 4 tygodnie później...

Jak komus za cicho a nie chce wydawac fortuny na wydech ktory nic nie daje to polecam washer mod. Troche ricer ale koszt praktycznie zerowy a efekt jest lepszy niz zadowalajacy. EOT :D