juby8 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Siemanko, Moja przygoda z Japońską motoryzacją zaczęła się od Yamahy YZ 125, później było Suzuki GSXF 600, więc musiał nadejść też czas na Japoński samochód. Długo szukałem Toybaru BR86, a w końcu stała się rzecz niespodziewana i niedawno moje drogi skrzyżowały się z piękną Zetką. Pierwsze spojrzenie i wiedziałem, że nie mogę jej zostawić. I tak już została, śliczna, czarna 370-tka w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Siemanko, Moja przygoda z Japońską motoryzacją zaczęła się od Yamahy YZ 125, później było Suzuki GSXF 600, więc musiał nadejść też czas na Japoński samochód. Długo szukałem Toybaru BR86, a w końcu stała się rzecz niespodziewana i niedawno moje drogi skrzyżowały się z piękną Zetką. Pierwsze spojrzenie i wiedziałem, że nie mogę jej zostawić. I tak już została, śliczna, czarna 370-tka w manualu. Gratulacje samochodu, najlepszy wybór czy to od gościa z Dębicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby8 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak jest Chudy23. Widzę, że je śledzisz czy po prostu znasz ten egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak jest Chudy23. Widzę, że je śledzisz czy po prostu znasz ten egzemplarz?Nie znam egzemplarza, ale już kilka osób na forum pytało o ten samochód i cena była dobra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy102 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam jestem Adam z Rybnika, od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczem zetki. Wcześniej przeglądałem forum szukając auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witamy zaprezentuj swoje autko. Będą jakieś mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam jestem Adam z Rybnika, od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczem zetki. Wcześniej przeglądałem forum szukając auta. Pozdrawiam Cześć, miło że wreszcie w mieście pojawi się jakaś druga Zetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy102 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witamy zaprezentuj swoje autko. Będą jakieś mody? Witam, auto kupione w Kielcach, jest do dopieszczenia. Szukałem zetki koło roku i ta jest pierwsza która nie była prostowana po zawinięciu wokół drzewa/składana z co najmniej 2 samochodów. Auto jest stockowe i nie planuję żadnych większych modów (może wydech i remap). Zdjęcie zrobione na szybko Cześć, miło że wreszcie w mieście pojawi się jakaś druga Zetka No faktycznie zetek u nas jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech31 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam, Piotrek z Wrocławia, prawie od tygodnia posiadacz 350Z A na codzień BMW E61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubut Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Hej Moze powiesz cos na temat swojej Zet, bo domyslam sie ze kupiles srebrna cabrio z Wroclawia, jesli to ta to wygladala bardzo ladnie i w ogole jak dach sie sprawuje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech31 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Fakt ta z Wrocławia wyglądała ładnie ale na zdjęciach... Na żywo wyglądała zdecydowanie gorzej. A zakup był spontaniczny ale także samochód trafił się we Wrocławiu i też srebrny ale już nie cabrio. A chyba niektóre grono forumowiczów będzie kojarzyć ten samochód ze zlotu w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dive_popo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam, Piotrek 28lat, szczesliwy posiadacz 350z pack, na codzien mieszkam za granica a pochodze z Malopolski. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Witamy no i Powodzenia! Małopolski ? A tak dokładniej Witam, Piotrek 28lat, szczesliwy posiadacz 350z pack, na codzien mieszkam za granica a pochodze z Malopolski. pozdro Edytowane 15 Września 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Cześć, tu Grzesiek, obecnie z Łodzi (ale to się często zmienia ). Obecnie rozglądam się za 350Z, dosyć powoli bo zakup planuję raczej na wiosnę chyba że coś naprawdę fajnego się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Cześć!Obiecałem że wrzucę foty, a obietnic dotrzymuje Zet nabyty w kwietniu od kolegi z forum, po półrocznym poszukiwaniu. Do wymiany poszły wszystkie paski, filtry i oleje. Komplet hamulców na tył. Zawieszenie dostało poliuretan, a dyfer nową poduchę. Założone nowe Dunlopy. Ogniska rdzy w podwoziu, wyczyszczone i zabezpieczone. Plus zrobionych parę pierdół... teraz cieszy wszystkie zmysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszek35 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 witam wszystkich jestem tu nowy i w posiadaniu 370z. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam, jestem świeżym posiadczem zetki, nazywam sie Radek i jestem z Stalowej Woli. Po poprzednim pseudo sportowym aucie ( tt) naszła mnie myśl ze trzeba dorosnać i kupić wiekszy mniej palący samochód który przewiezie wygodnie 4/5 osób, wiec pojechałem w PL w poszukiwaniu auta, i wróciłem nissanem 350z z 2003 roku USA, przekonała mnie jego nikła przeszłośc wypadkowa, 1 element malowany powtórnie. Wymaga dopieszczenia, ale część juz zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witamy, zapodaj jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Witam, jestem świeżym posiadczem zetki, nazywam sie Radek i jestem z Stalowej Woli. Po poprzednim pseudo sportowym aucie ( tt) naszła mnie myśl ze trzeba dorosnać i kupić wiekszy mniej palący samochód który przewiezie wygodnie 4/5 osób, wiec pojechałem w PL w poszukiwaniu auta, i wróciłem nissanem 350z z 2003 roku USA, przekonała mnie jego nikła przeszłośc wypadkowa, 1 element malowany powtórnie. Wymaga dopieszczenia, ale część juz zrobiłem. Bezwypadkowy z USA to złoty gral sprawdzałes w carfaxie? Edytowane 21 Października 2016 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Sprawdzany i 20 min jezdziłem po nim czujnikiem lakieru na wszystkich elementach było 120/130 nm tylko prawy błotnik i drzwi 220m, lampy orginalne szyby z tego samego roku. A fotki wstawię jak tylko ogarne go troche wizualnie bo technicznie powoli kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Przyszło i mi się przywitać jako posiadaczowi zetki, po poszukiwaniach udało się Zetka jest z EU, troszkę bita była ale prosta jest, wrażenia z jazdy są niesamowite, jest kilka rzeczy które muszę w niej zrobić i mam nadzieję że dadzą się ogarnąć (między innymi to że w aucie pow. 4,5 tyś obrotów nie da się siedzieć .. głośno i trzęsie) ale ogólnie po przesiadce z uturbionego i tak już mocnego 260KM saaba jest kosmos Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Gratulacje nabytku a do hałasu się przyzwyczaisz i niedługo będzie Ci za cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Gratulacje nabytku a do hałasu się przyzwyczaisz i niedługo będzie Ci za cicho Potwierdzam sam to przerabiałem z czasem sie przywyczaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 To nie hałas a przyjemny dżwięk który uświadamia Ci że masz wymarzoną furmankę A tak BTW, to zapomniałem się przywitać, spóżnione Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak komus za cicho a nie chce wydawac fortuny na wydech ktory nic nie daje to polecam washer mod. Troche ricer ale koszt praktycznie zerowy a efekt jest lepszy niz zadowalajacy. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi