GodISmE Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pewnie, że sie szykuje Jestem gotów na różne pojeżdzawki jak najbardziej. btw. Twój post na racingforum m3 vs 350z przekonał mnie, żeby spróbować zetki No nie wiem jak to się dzieje ... zasiewam ziarenko.... i tylko patrze jak rośnie To napisz tam! Wrzucę też tam jakiegoś apdejta później. Fajnie będzie mieć nowego zawodnika na tor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 0petany Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, widzę że natrafiłem na ciekawe forum o 350z:) Jak narazie jestem posiadaczem a4 b7, lecz mam w planach zakupienie ciekawego egzemplarza 350z, mam nadzieję że czegoś na tym forum się dowiem na ten temat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, widzę że natrafiłem na ciekawe forum o 350z:) Jak narazie jestem posiadaczem a4 b7, lecz mam w planach zakupienie ciekawego egzemplarza 350z, mam nadzieję że czegoś na tym forum się dowiem na ten temat. Pozdro Witamy i życzymy powodzenia w poszukiwaniu Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekszczur Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam wszystkich , jestem nowy na forum . Chciałem się przywitać i ogłosić ze jestem dumnym posiadaczem Nissana 350z cabrio Będę miał kilka pytań odnośnie auta , ale to już w innym dziale opisze o co chodzi Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruger Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Siema fani 4 kółek! Od paru dni jestem w posiadaniu 350Z. Auto kupiłem dość przypadkowo gdyż wygrałem licytacje o 1£ Cena była dość okazyjna choć jest wiele do zrobienia aby auto odzyskało wzorowy wygląd. Pare rzeczy już ogarnąłem ale jeszcze do zrobienia jeszcze sprzęgło z dwumasą, korozja podwozia i nadkola (witamy w UK...) oraz zrobienie przeglądu, który nie jest tutaj taki oczywisty. Na koniec zostanie polerka zmatowiałych elementów po czym zostanie już tylko czerpać przyjemność z jazdy. Na codzień jeżdżę E46 330d wiec Zetka pewnie zostanie do weekendowych przejażdżek. Pozdro ZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witamy i gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Czarna piękność, dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 No ładna sztuka, tyko kierownica po złej stronie xD Witamy w naszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruger Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Tu masz racje, kierownica po zlej stronie. Chwile zajęło zaczym oduczyłem się uderzać drzwi prawa ręka przy zmianie biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Wrzucajcie zdjecia bedzie latwiej sie na miescir rozpoznawać Wiyajcie i pozdrowka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam, jestem Yaak , aktualnie posiadam Corvette C5 ktora chetnie wymienie na 350Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam, jestem Yaak , aktualnie posiadam Corvette C5 ktora chetnie wymienie na 350Z Poka Vette! Zanim kupiłem swoją 350z szukałem Vetty c4 poliftowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 C5 fajna bryka ale moje serce bije do Japonek , kiedys mialem Integre TypeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Fajna, jaką tam skrzynie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Automat niestet , 2004r , ostatni model C5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Yaak na ile ja wyceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 W czerwcu zawita na allegro za 69 do nego, cena jaka mnie interesuje to 6 z przodu kwoty, w rozliczeniu chetnie 350z w manualu, w dobrej kondycji Autko w USA miało takie kuku . Szyby, poduszki, rama i zawieszenie nie byly nigdy uszkodzone. Naprawialem jedynie plastiki, trzeba bylo dokupic lampe i lusterko. Obecnie robie serwis olejowy, kable, swiece, sondy, przeplywka, dwie piasty, termostat i tylne klocki . To wersja Targa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Śliczna Corvette'a. Miałbym ogromny dylemat co wybrać. Kusi ten piekielny gang V8 z rozluźnionym wydechem. Coś pięknego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzieki, no ja tez kocham . Niestety na te chwile musze miec cos nieco tanszego. Wczesniej mialem Mustangi, V6 i V8, Corvette pali zdecydowanie mniej, czesci mechaniczne są tańsze niz do tych Fordow, za to karoseryjne sporo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 jakby nie ten zabytkowy automat to pewnie byłoby propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wiadome, do upalania i na tor lepszy manual. Automat na miasto i trase spoko, starty od zera ze swiatel na automacie wychodza duzo latwiej. Konstrukcja skrzyni ma juz swoje lata ale skrzynia dziala plynniej niz w Mustangach ktore mialem, mimo ze to byly auta nowszej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 do miasta tym bardziej manual, żeby nie usnąć za kółkiem, strzelać ze sprzęgła, robić redukcje z międzygazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaak Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No co kto lubi. Automat daje powtarzalność startow, manulem juz bardziej trzeba sie postarac. Oczywiscie w tych auta bardziej ceni sie manuala . To moj trzeci amerykanski automat , minusem jest czas jaki automat traci na redukowanie, niby chwilka ale jest, brak mozliwosci strzalu ze sprzegla, przyhamowania biegiem no i przegazowki , wchodzi tez wiecej oleju no i jest filtr. Z drugiej strony automat nie jest wcale taki zly, zwlaszcza przy 5.7 L i takiej mocy . Jak kupowalem auto w USA , to na 50 aut z aukcji byly 2 manuale, jeden topielec a drugi po duzym strzale , wiec wolalem piekna targe w automacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam wszystkich. Zaglądam bardzo nieregularnie ale już od ładnych kilku lat. Jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Od bardzo dawna ciągnęło mnie w kierunku Nissanów ze sportowym zacięciem. Zawsze bardzo podobały mi się 200SX oraz 350Z a później jego następca 370Z. Niestety dotąd zawsze były inne priorytety, tzw. ważniejsze sprawy oraz motocykle, którymi jeżdżę od dziecka i z których nie chciałem(i nie zamierzam) rezygnować. W związku z tym "auto-zabawka" musiała poczekać na lepszy czas. Ten czas wreszcie nadszedł i postanowiłem kupić 370Z! Rozważałem jeszcze kilka innych aut ale ostatecznie padło na Z-etkę, która mam nadzieję zagości wkrótce w moim garażu. Dotąd jeździłem głównie niemieckimi autami a z Japońskimi mam skromne i średnio pozytywne doświadczenia. Pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam, Mam na imię Łukasz i pochodzę/mieszkam w Toruniu. Posiadam 350z jakieś 4 lata, zaglądałem na forum ale jakoś nigdy nic nie napisałem. Teraz postaram się to zmienić i czasem coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi