preston81 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 mi tez ta fotka by pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Od kostki, cieńki pojedyńczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a jakiej firmy kupić światła do jazdy dziennej ? Ja preferuje firmę Osram ale nie wiem czy nie lepszy philips ? Proszę o radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 tutaj juz wyzsza polka i z obu bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ok jak będę miał założone to dam foto . Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawand Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 witam, koledzy mam pytanie nie związane z drl, ale tak przy okazji. Na pierwszym zdjęciu widać komorę silnika i na przewodach paliwowych założone jest coś co wygląda jak malutki filtr. Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janekzet Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzisiaj zamontowałem światła Philips LED Day Light 4. Cena 220 PLN. Montaż uchwytów na blachowkrety - pasuje do P 12. Podłączenie przewodów do akumulatora (plus i minus) i do szarego przewodu lampy pozycyjnej lewej. Aby przeciągnąć przewody trzeba zdjąć nerki i wyjąć akumulator. Wygląda nieżle ale jaka wygoda. Długość lampy 120mm , wysokość 23mm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 fotki poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam Panowie. Postanowiłem przyłączyć się do tematu. Ostatnio zamontowałem u siebie światła dzienne Philipsa Led day light Guide. Powiem tylko tyle tanie te lampki nie są, ale jakość wykonania oraz jasność warta była tych kilka złotówek. Na marginesie lampki świecą lepiej niż fabryczne halogeny. Dla zainteresowanych fotki wstawię jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 To prawda że świecą świetnie można nawet w nocy jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Podobno można jeździć. Można też nic nie zapalać, taniej wyjdzie. No i zong nie mogę fotek wkleić na forum. http://chomikuj.pl/Carlos217/Galeria/DSC_0017,2505407222.jpg http://chomikuj.pl/Carlos217/Galeria/DSC_0016,2505407221.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 no fajnie ale po lewej stronie patrzac od przodu zamontowales chyba na wyciaganej kratce bynajmniej mi ja ukradli , plakalbym gdyby ukradli mi jeszcze z ledem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jaka czerwień Ciekawe kiedy zaczniesz w zimie kląć na wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Carlos ile kosztowaly cie dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 tanio nie było. 550 złotówek mi ubyło z portfela. Jaka czerwień Ciekawe kiedy zaczniesz w zimie kląć na wycieraczki? Dlaczego mam klnąc na te wycieraczki, kupiłem valeo. Nie zapychają się śniegiem jak produkty z tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tja - moje też były Valeo do pierwszego sniegu z mrozem na trasie. Jak lód podszedł pod listwę to tylko mazały po szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tja - moje też były Valeo do pierwszego sniegu z mrozem na trasie. Jak lód podszedł pod listwę to tylko mazały po szybie. O właśnie, na przyszłość jak kupujesz wycieraczki Valeo to zwracaj uwagę na oznaczenie producenta. Jeśli są wyprodukowane w naszej ojczyźnie to z tymi miałem zawsze problemy z przyleganiem do szyby, te wyprodukowane we Francji są lepsze w wykonaniu, choć cena taka sama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja kupiłem nowe wycieraczki Boscha polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 miałem Boscha ogólnie wydaje mi się że przy doborze wycieraczek sprawdza się teoria, iż jakość idzie w parze z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) O właśnie, na przyszłość jak kupujesz wycieraczki Valeo to zwracaj uwagę na oznaczenie producenta. Jeśli są wyprodukowane w naszej ojczyźnie to z tymi miałem zawsze problemy z przyleganiem do szyby, te wyprodukowane we Francji są lepsze w wykonaniu, choć cena taka sama.... NIestety to były oryginały i na mokrym przylegały idealnie świetnie zbierały, naprwdę bardzo fajne doskonałe wycieraczki na deszcz. Edytowane 14 Marca 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 więc może trafił Ci się wadliwy egzemplarz, trzeba było skorzystać z rękojmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Daj spokuj dali by mi drugie. Po roku wywaliłem je bez żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 bogatemu to wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Co za różnica nowe kosztowały tyle samo tylko nie silence Edytowane 18 Marca 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi