filipm87 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Odnośnie federali to fakt. Wychodzą szersze niż wg danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Szukam opon: 2x 265/35/19 lub ew 255/35/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonic Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wszystko o oponach i rozmiarze felg do 350z http://www.rimtuck.com/search/thumbnails&make=Nissan&model=350Z&sort=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Założyłem sobie spowrotem Raysy ze zwykłymi P Zero 225 i 245/45/18, zeby tych r888r nie zużywać po mieście. Prawie zero trakcji i muł straszny ... chyba że coś mi się zrypało! lol Jak wy możecie na tych seryjnych felach i oponach jeżdzić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak dla mnie na serii jest dramat, na serii opona jest jak balon , kiepsko to wygląda wg mnie . Zetka już prędzej powinna wychodzić w seri 8,5 i 9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu46 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Zdecydowałem się na 255/35/19 przód (9,5j)I tył 275/35/19 (11j) myśle ze siadło dobrze Edytowane 11 Lipca 2017 przez Miniu46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuba00 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam, kupie ciekawe felgi dla mojej Zetki;) 18",jesli ma ktos cos ciekawego proszę o wiadomość prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopos Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Do sprzedania:Felgi Rays Volk Racing Wheel 19''; 5x114,3 Przedmiotem sprzedaży jest komplet 4 felg renomowanej firmy RAYS. Specyfikacja felg: skręcane 2TLG; 19 cali 2x9,5; 2x10,5; rozstaw śr. 5x114,3; otwór centrujący 66 mm; produkcja japońska. Felgi posiadają widoczne ślady użytkowania. W jednej z felg brak jednej śruby mocującej rotor do bębna. Felgi sprzedawane są wraz z oponami. Przód Potenza RE050A (87Y) 2x 235/35/19 wyprodukowane 15 tydz. 2010 Tył Continental Conti Sport Contact 3 (96Y) 2x 255/35/19 15 tydz 2010 Rotory w czarnym połysku, rant polerowany. Posiadają oryginalne 4 dekielki. Felgi w 100% oryginalnej, japońskiej produkcji. Ogólny stan dobry. Zdjecia w linku niżej. Linki do aukcji i oferty kupna / sprzedaży zamieszczamy w przeznaczonym do tego celu dziale. ... i kolor czerwony służy wyłącznie moderatorom Edytowane 24 Lipca 2017 przez Andrzej G Nieznajomość regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 za***ista fela. Kto nie ma nie zastanawiać się - brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Chyba szerokości są źle podane, bo zarówno 235 na 9.5 jak i 255 na 10.5 powinien być już spory naciąg. Ciekawe jakie ET. Ranty do polerki, śrubki oryginalne jest ekstremalnie ciężko zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel508 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Seryjną oponę 225x45 da się "normalnie" nałożyć na felgę 9" bez naciągania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie wiem dlaczego, ale zniknął temat "Mini Giełda" - chyba że tylko ja go nie widzę? Dlatego dodam tutaj - kupię śruby do regulacji zbieżności/ katów do 350z najlepiej wszystkie cztery. W sklepie motoryzacyjnym w mojej miejscowości twierdzą że nie mają gdzie zamówić nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 W sklepie motoryzacyjnym w mojej miejscowości twierdzą że nie mają gdzie zamówić nowych no i mają rację, only ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale zniknął temat "Mini Giełda" - chyba że tylko ja go nie widzę? Zniknął i już tutaj nie wróci. Wszystkie oferty kupna / sprzedaży zamieszczamy w jednym specjalnie do tego przeznaczonym dziale: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/72-gie%C5%82da/ Wszelkie oferty które zostaną zamieszczone poda tym działem, trafią w kosmos - nikt nie będzie za Was szukał stosownego miejsca, przenosił, nadawał stosowny tytuł ... Podobny los spotka wszelkie linki i podlinkowania znalezione z postach, profilach użytkowników, etc. Edytowane 24 Lipca 2017 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie wiem dlaczego, ale zniknął temat "Mini Giełda" - chyba że tylko ja go nie widzę? Dlatego dodam tutaj - kupię śruby do regulacji zbieżności/ katów do 350z najlepiej wszystkie cztery. W sklepie motoryzacyjnym w mojej miejscowości twierdzą że nie mają gdzie zamówić nowych Japończyki jeszcze je mają. Jak coś to poczekaj tydzień, bo jak odbiorę samochód od mechanika to też oddaję na zbieżność i może się okazać, że też potrzebuję więc ewentualne zamówienie grupowe się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Zniknął i już tutaj nie wróci. Wszystkie oferty kupna / sprzedaży zamieszczamy w jednym specjalnie do tego przeznaczonym dziale: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/72-gie%C5%82da/ Wszelkie oferty które zostaną zamieszczone poda tym działem, trafią w kosmos - nikt nie będzie za Was szukał stosownego miejsca, przenosił, nadawał stosowny tytuł ... Podobny los spotka wszelkie linki i podlinkowania znalezione z postach, profilach użytkowników, etc. można spytać dlaczego? to krok w tył jeśli chodzi o to forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Zdecydowany krok w tyl. Nieoceniona wygoda byl ten temat w dziale dotyczacym danej serii aut. Bez jaj kolego - a to, to co: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/40-serie-nx-sx-zx-z/ Tak rozbudowanego działu, nie ma żadna inna grupa modelowa i nikt nie ma o to do Was pretensji, ani nie zamierza kogokolwiek ograniczać - zbudowaliście sobie swój własny kącik pod własne potrzeby i chwała Wam za to. Ale ogólne ustalenia regulaminowe obowiązują na równi użytkowników mini autek, wołów roboczych, jak i Z-tek ... Edytowane 24 Lipca 2017 przez Andrzej G Wyjaśnenia wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) można spytać dlaczego? to krok w tył jeśli chodzi o to forum Dlaczego ?? Regulamin jest wspólny dla wszystkich. Był dział "Mini-Giełda", w którym nikt nie przestrzegał ani regulaminu ogólnego, ani tego z postu założycielskiego Mini-Giełdy. Niektórzy sobie tam urządzili długoterminową, frikową reklamę swojej działalności firmowej, handlowej ... etc. Były tam ogrodzenia, posadzki, okulistyka ... Nie znalazłem tylko "sex-shopów", ale może niezbyt się przyłożyłem. Krok w tył dla forum ?? Nikt nikomu nie zabrania zamieszczania ofert kupna / sprzedaży, ale w działach do tego przeznaczonych i zgodnych z tematyką portalu. Nikt też nie będzie tego bajzlu, który tutaj powstał przesiewał, porządkował i przenosił. Natomiast zamieszczanie reklam firmowych, czy innej działalności, od których tutaj się roiło nie tylko w postach, ale i profilach użytkowników, nikt nie będzie dłużej tolerował - takie rzeczy uzgadnia się bezpośrednio z Administratorem. Pozwolę sobie odpowiedzieć w kolorze rzucającym się w oczy, by zaoszczędzić klawiatury kolejnych pytających ... i swoją. Kolejne posty w tej kwestii zostaną usunięte - wszystko w tej materii zostało powiedziane. Edytowane 25 Lipca 2017 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik350Z Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam, koledzy doradźcie mi jakie opony mam kupić na PRZÓD, rozmiar i producent jakich polecacie? Jazda mieszana - trochę miasta, trochę w trasy, bez torów. Ważne, żeby nie huczały. Felgi seryjne, aktualnie mam opony 225/45 R18 przód i 245/45 tył, wszystkie Bridgestone Potenza. Kupić to samo, czy polecacie coś innego? Jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jeśli kupujesz na jedną oś, to najlepiej takie same. Różne opony na każdej osi będą się inaczej zachowywać. Trzeba brać pod uwagę fakt, że świeże a stare gumy też inaczej pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Nie wiem dlaczego, ale zniknął temat "Mini Giełda" - chyba że tylko ja go nie widzę? Dlatego dodam tutaj - kupię śruby do regulacji zbieżności/ katów do 350z najlepiej wszystkie cztery. W sklepie motoryzacyjnym w mojej miejscowości twierdzą że nie mają gdzie zamówić nowych Mam z ASO do sprzedania w razie czego, udało się ustawić zbieżność na starych, a nowe specjalnie aż z Holandii musiałem zamówić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Już nieaktualne - chodziło mi o same podkładki na mimosrodzie ż te sobie dorobilem u znajomego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Czy są opony toyo r888 na 19 calowe felgi jakieś większe niż 265? Bo to maksymalny rozmiar jaki znalazłem na 19'tki Nie licząc oczywiście jakiś 325. Najbardziej poszukiwane 285/35/19 lub 285/30/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi