hugh_h Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 a to może tutaj wrzuce info że przyjeli mój czołg na offroad schow 2014 chyba fajnie z tym hakiem to jest jakas lepsza wersja z tak zwanym step bumper u mnie nie ma takiego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 już się nawet przywitałem wczoraj ... i o mały włos, a zdjęcie Bin Ladena bym sobie w awatar wrzucił http://avatarek.pl/Gby292xG7u_3.jpg by się chłopaki ucieszyli Drogi Hubercie ... przyjmij spóźnione ale szczere życzenia z okazji imienin a w związku z debiutem na salonach coś takiego mi się spłodziło : Niech wystawa przysporzy Ci zaszczytów od Bałtyku aż do gór szczytów Niech spłyną laury i uznanie za Twe na forum działanie Boś jest dla nas kopalnią wiedzy tego Ci życzą ...... koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 hahaha piękne, dziękuje, aż podziele sie tym ze światem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 powinno być "Dorota i koledzy" ... to ona mi przypomniała, u nas "Hubertus" w sobotę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 to chyba nie dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 przełożyli imprezę, dlatego mi się pokiełbasiło http://blotowciaga.pl/iii-adventuria-4x4-8-11-2014r-burzenin-woj-lodzkie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 a więc stało się ... są poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A żeby było fajniej to poza wyrównaniem samochodu po załadowaniu to dużo przyjemniej sie jeździ, odrobinkę podpompuje i wtedy jest miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 po wystawie wykupią wszystkie sprężarki od Omegi z alle. ... mów im ,że to od Ikarusów może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 enzo już nażeka ze za słpabo pompuje ... no powoli idzie ale on chyba za dużo sie naoglądał skaczących autek z usa to ma sie tylko wyrównać albo podieść w teren i już jak szybko nie ma znaczenia.poza tym spreżarka z zaworem za 100zł no to heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Zrewanżował Ci się za naklejkę, teraz wszyscy jesteśmy marudami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 spoko, fajnie by by było zrobić zbiornik ciśnieniowy i mocną sprężarkę np tak żeby wystrzelić coś / kogoś z paki w górę. wyobraź sobie jedziesz sobie spokojnie przez błoto w krzyzówej i nagle ci ktoś wskakuje na pakę naciskam guzik i gość zostaje katapultowany ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No i powstała prawdziwa ciężarówka :-) , a Enzo ma pole do popisu przy remoncie może udoskonalić i skomplikować układ dodając butle, zawór poziomujący hehe ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja z założenia zrezygnowałem z układu który by mi to poziomował, ale może dorobię coś co mi pokaże wysokość tylnego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Oglądamy właßnie filmik i kumpel pyta jaka jest amplituda min. - max. takiej poduszki i od czego one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 http://www.rubena.cz/vlnovce-vzduchoveho-pruzeni/t-635/ poduszka 130x2 okucia hcd .. a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Co daje tak naprawdę ta poducha? Ja w tym miejscu miałem sprężyny - miałem - jedna wypadła po jezdzie hmm terenowej - a druga wywaliłem. Teraz jezdzi mi się stabilnie i paka mi nie podskakuje. Dodam że w 98% jazdy paka w moim pickupie jest pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 - możesz sobie ustawić wysokość tyłu zależnie od widzimisię - możesz wyrównać samochód po załadowaniu - lekko napompowana poducha jest miękka i się zdecydowanie przyjemniej jeździ po dziurawych drogach a jak podskakuje to zmień amortyzatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Corey to znaczy że jeździsz bez sprężyn jak wóz drabiniasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam Ironmany i ogólnie sa bardzo sztywne - są to nowe amory. Sprężyny były dodatkowo - ale dodane przez poprzedniego właściciela. Mam tak podniesione auto że jak wrzuciłem "trochę" żwiru do piaskownicy to jak załadował mi łychą piach to auto się nawet nie ugięło. Dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 a to cie nie bolą plecy od jazdy po wybojach, na takim sztywnym zawieszeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No nie. Choć tapicer do fotela by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 zestaw na dzień dzisiejszy - jeszcze fota tutaj żeby był kompletny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.el Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam, mam pytanko odnośnie tych lamp montowanych na dachu. Na zdjęciach nie widać sposobu montażu pałąka do słupków, mógłbyś napisać coś więcej w tym temacie, albo wrzucić jakąś fotkę? Dodatkowo mam pytanie w temacie lamp, czy światło nie odbija się od maski? U siebie mam lampy przymocowane do profilu pomiędzy relingami, ale światło wpada przez szyberdach, świeci w lusterko wsteczne i jest nie ciekawie...Myślę żeby to jakoś mądrze przerobić i szukam inspiracji...A i jeszcze jedno pytanie, jak już jesteśmy przy Twoim Nissanie - montaż orurowania progów. Czy u Ciebie przy ramie były te uchwyty do których przymocowałeś orurowanie czy samemu zrobiłeś? Bo też muszę coś wykombinować, żeby mieć gdzie hi lifta zaczepić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi