hugh_h Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 W słupku są osadzone nitonakretki i do tego dokręcona blacha i tyle. http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/lightbar/slides/P1020977.html Światło trochę świeci na deskę rozdzielczą i odbija się też od szyby - trochę to przeszkadza, ale nie ma tragedii. Teraz jakbym robił to bym trochę inaczej je ustawił. Na ramie nie ma żadnych uchwytów sam musisz je zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.el Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź.A jeszcze zapytam, za te Twoje orurowanie progu podniesiesz autko hi liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź. A jeszcze zapytam, za te Twoje orurowanie progu podniesiesz autko hi liftem? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ta... nawet drzewa łamie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ta... nawet drzewa łamie hehehe jak sobie przypomnę to aż mnie rzuca normalnie ... blisko było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 hehehe a no było blisko, szczerze mówiąc w myślach już widziałem go na dachu, u podnóża góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 uchylę trochę rąbka tajemnicy co buduje ostatnio .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 przepiękny projekt to właśnie jedna z wielu zalet picupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 w DR jako przeznaczenie jest wpisane wielozadaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 konstrukcja to lite drewno czy klejonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 listwy bezsęczne, klejonka w tym rozmiarze to jest po długości tez łączona więc się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hubert ty sie przyznaj że do tych projektów studentów zatrudniasz ;-),to jest nie możliwe jak ty to w czasie ogarniasz!! Mam gdzieś zdjęcia takiej zabudowy na toyocie,gościowi firma robiła,lift,przedłużenie ramy,wzmocniony zawias,ful wypas,nawet schodki elektryczne,70tysi plus auto. Poduszki teraz sie sprawdzą jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 No co ty studentów ? po co mi sie to ma rozpaść zaraz ? Dokładnie do tego celu były poduszki robione !! to było od dawna planowane. Takich zabudów jest całe mnóstwo google U nas pusta zabudowa z laminatu co prawda kosztuje 30k Jakby ktoś był ciekawy co tam dalej w temacie kampera to tu jest galeria http://hcd-customdevices.pl/jalbum/pickup%20popup%20camper/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 ładnie ci to idzie ciekawe ile to będzie ważyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 z 300kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 @hugh_h Szukam przejścia z kabiny do komory silnika dla kilku kabli. Znalazłem przejście od strony pasażera - jest taka gumowa (twarda guma) zaślepka a z niej wychodzi wiązka kabli w czymś w rodzaju peszla - tam nic nie upcham. Jest inne dostępne miejsce - pozwalające na przeciągnięcie kabli - czy ew wiercić. Nie wiem czy można przez pedały lub drążek kierowniczy ( w sumie głupie to bo się kable pewno przetrą - a dwa nie widzę "światła") Jakaś sugestia - ty rozkręciłeś całe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zależy ile kabli chcesz przeciągnąć Możesz nawigować na podstawie moich zdjęć, grodzie mamy pewnie takie same 3 z wnętrza i z komory silnika gdybyś potrzebował dokładniej któryś fragment zobaczyć to daj znać, mam dostęp to pstryknę widzisz trawę na 2-im zdjęciu (nad nogami pasażera)? ... te dwa otwory były chyba tylko zaślepione możesz też spróbować na lewo nod nich, widać przepust do węży nagrzewnicy (pomiędzy nimi w gumie możesz spróbować się przebić, ale ostrożnie) pod nimi też widać jeden przepust (też miał chyba zaślepkę) ... dokładniej widać go na zdjęciu z komory (z lewej na dole) Najlepiej będzie odchylić dywan i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 2 zdjęcie, dziura wielkości 5 zł - z wnętrzem ciężej było zlokalizować - ale jest przeciągnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 @hugh_h Szukam przejścia z kabiny do komory silnika dla kilku kabli. Znalazłem przejście od strony pasażera - jest taka gumowa (twarda guma) zaślepka a z niej wychodzi wiązka kabli w czymś w rodzaju peszla - tam nic nie upcham. Jest inne dostępne miejsce - pozwalające na przeciągnięcie kabli - czy ew wiercić. Nie wiem czy można przez pedały lub drążek kierowniczy ( w sumie głupie to bo się kable pewno przetrą - a dwa nie widzę "światła") Jakaś sugestia - ty rozkręciłeś całe auto tak właśnie tam !! zawsze wpycham coś więcej i się mieści mam tam z 5 kabli więcej i to konkretnych w tym do przetwornicy i do tego rurkę od ciśnienia turbo naprawdę przechodzi tam wszystko, może za słabo pieścisz nawet tam przepchnąłem w ta i z powrotem wężyk igelitowy od paliwa żeby zobaczyć w czasie jazdy czy bąble nie idą !! Więc prawie skończone ile wazy jeszcze nie wiem ale samochód nie usiadł jakoś zauwazalnie po załadowaniu. więcej fotek z budowy tutaj http://hcd-customdevices.pl/jalbum/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 SZACUN BEZWZGLĘDNY OBEJRZAŁEM WSZYSTKIE FOTKI TYLE W TEMACIE, WIELKA PRACA, PODZIWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Zapraszam do głosowania na moje fot w konkursie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103611-nissan-maja-2016-g%C5%82osowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Hubercie za kawał dobrej roboty masz głos ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dzięki ! Teraz pracuję nad logiem do campera może ktoś podpowie zapraszam do głosowania https://www.facebook.com/media/set/?set=a.290254251333725.1073741830.246381419054342&type=1&l=d0d6afdcbf no dobra pierwszy wywiad mam za sobą dla ... prepersów no ale zawsze można poczytać http://prepering.pl/2016/11/16/jak-zrobic-sobie-kampera-wywiad-z-hubertem-z-movado-camper/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Miło być zauważonym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 No i gratuluję,wywiady,wzmianki w prasie (a pro po w jakim magazynie to?).Pomału celebryta się z ciebie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi