graphia Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jak poszło z BMW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 równo, później odpuściłem, bo było za szybko i odjechał w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=y70OIKOaenk&feature=related http://www.redu.pl/img/2012/05/1238d074666155c90fc3800d361174b5-529x2000.jpg Edytowane 29 Maja 2012 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y70OIKOaenk&feature=related http://www.redu.pl/img/2012/05/1238d074666155c90fc3800d361174b5-529x2000.jpg Mogłaby chińską armię wykarmić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 1.4 na autostradzie wg licznika 185-188 km/h 2 osoby bez bagażu po prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 A sprawdzałeś w tedy ile zassał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie mam komputera, jedynie termometr, zegarek i liczniki ale przypuszczam, ze więcej niż 5l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) przy 185 silnik 1,4? - stawiam na jakieś 16-17 na sto Edytowane 1 Czerwca 2012 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie mam komputera, jedynie termometr, zegarek i liczniki ale przypuszczam, ze więcej niż 5l/100km Bardzo delikatnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 przy 185 silnik 1,4? - stawiam na jakieś 16-17 na sto To pewnie zależy też od kierunku wiatru. Przeciwny wiatr - ok 20l/100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 przy 185 silnik 1,4? - stawiam na jakieś 16-17 na sto Może trochę mniej . Gdzieś sprawdzali Skodę Fabię 1.2 - przy 180 spalała 16 l/100. Note 1.4 pewnie spali ciut mniej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) To pewnie zależy też od kierunku wiatru. Przeciwny wiatr - ok 20l/100 km przy 185 zawsze będziesz miał przeciwny wiatr i to całkiem spory Może trochę mniej . Gdzieś sprawdzali Skodę Fabię 1.2 - przy 180 spalała 16 l/100. Note 1.4 pewnie spali ciut mniej . mówiłem o 185 - czyli o 5 więcej - przy takiej prędkości kilka km/h robi sporą róznicę a może ktoś sprawdzi i rozwieje nasze wątpliwości? - "-kto ten dzielny? kto się zgłasza?-"( jak napisał pan Kornel Makuszyński ) Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tak czy inaczej - zupełnie nie opłaca się szybka jazda takimi samochodami Nie do tego zostały stworzone i nie czują się najlepiej przy takich prędkościach - podobnie z resztą jak i ich kierowcy - przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wyprzedziłem nawet czarnego Nissana 350Z czy jak mu tam....haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Prawdziwy Rambo Jak się tak śmiejemy to powiem wam jaki numer odstawiłem cienkolem na autobanie w niemczech w 96 roku Wracałem z Paddeborn i na autobanie był remont,dwa pasy oddzielone słupkami,ten którym ja się poruszałem przylegał do ścisny skalnej i nie miał więcej jak 1.5m szerokości.Prawy miał słuszne wymiary,ale cóż dla polaka jazda w szeregu to jakaś głupota! Odwaliłem lewoskręt i hulaj dusza 130 momentami ,pomiędzy skałami i słupkami,a co!? nie da się!? dało!I tak jak Rambo pisał odstawił Z-kę,ja miałem frajdę bo zostawiałem za sobą porszaki ,audice,i inne wymysły kapitalistycznych imperialistów Żona mi później mówiła że mieli bardzo dziwne miny.Ale to nic!,po kilku kilometrach remont się kończył i trzeba było zająć grzecznie prawy pas,i teraz kilkoro z nich co mnie mijali hamowali (ja dalej miałem 130..to było wszystko co mogłem wydusić).i przyglądali się ,ale nie wiem czy na mnie czy na moją MASZYNĘ! Edytowane 2 Czerwca 2012 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Widzę też lubisz wyzwania. Pamiętam jak kiedyś wziąłem od ojca Ładę Samarę i pojechałem w taką typowo leśną drogę (dwa tory dla dwóch kół a po środku niska trawa) i rozpędziłem się do ok 100km/h, wziąłem może trzy cztery zakręty z tą prędkością i tuż za następnym zakrętem wpadłem w dziurę po kałuży - wracałem już grzecznie a przy pierwszym skrzyżowaniu okazało się że na tej dziurze przełamałem dwa przewody hamulcowe Już nawet nie pamiętam co tam naściemniałem ojcu - ale chyba uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Łada 2107 kochana maszyna,droga ze Swinoujścia.W okolicach Zielonej Góry puściłem się bocznymi drogami,trafiłem na wspaniałą równą drogę,przejazd przez jakiś stary żelazny most i...na środku mostu poprzeczny garb,nie oznakowany ,szerokości ok1m wysokości nie wspomnę ale była na tyle słuszna że przy prędkości ok 140 wyleciałem w powietrze z rodzinką na pokładzie.Przyziemienie było nieziemskie jak Apollo na szczęście to bliskie spotkanie z podłożem zakończyło się tylko zgnieceniem ostatniego tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Ale nie zawsze jest łatwo- jak miałem favoritkę to max 155-160 km/h , a spalanie że HAJ ! Między Zakopanem, a Wrocławiem musiałem tankować, mimo, że miałem do pełna nalane. Poprzednie auto sprzedałem, bo min. spalanie 10-11/100... haha ameryka nie dla mnie jednak- Chrylser PT Cruiser. Więc wróciłem do Nissana- poprzednio Almera1.6 - to była moc jak na takie "dziadkowe" auto- do 100/h w 10 sek. Ale na autostradzie max 185 i tu była lipa . .Więc NOTE wypada zaskakująco -tylko 1.4, wygląd chińskiej ciężarówki i prawie 190/h . Edytowane 4 Czerwca 2012 przez johnrambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 O! Też miałem Favoritkę. Leciała 160 km/h i to bez jakiegoś stresu że się rozpadnie To na Favoritce uczyłem się "bocznej jazdy" na śniegu - po rozpędzeniu Skody do ok 70-80 km/h hamulcem ręcznym i gwałtownym skrętem kierownicą zacinałem samochód w poślizg a potem to już jak najdłużej z lewego w prawy (od max do max kierownicą) aż do utracenia pędu (mimo dodawania gazu ). Tak tak... na lotnisku w Białymstoku była możliwość takiego pobawienia się samochodem na śniegu - pamiętam że po 20 minutowej zabawie w poślizgi miałem obolałe ręce (to jednak spory wysiłek fizyczny to kręcenie kierownicą) i całkowicie ośnieżone boczne szyby samochodu (przy czystej przedniej ). Piękne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dla czego były? Teraz też są!I ręce mniej bolą bo jest wspomaganie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unkas66 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Proponuje temat strojenie naszych Notków na Euro 2012 pokarzcie jak udekorowaliście własne bryki [od Moderatora: Pomysł ciekawy ale w temacie Hyde Park. Dlatego post ląduje tutaj a założony temat zastaje usunięty. Nie zmienia to jednak faktu, że wspieranie naszej reprezentacji to chwalebna sprawa. Jeżeli Wasze Notki są udekorowane, warto to pokazać, tyle tylko, że tutaj ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Uhhh, cztery siedemnastki w Note, szkoda że gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No . A kubeczek z Renówki w końcu sprawdziłeś w Note ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 no co? zmieścił cztery kubeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi