Edek01 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A ja na moje poprzednie samochody, w rękach innych właścicieli,mam szczerze wyj................... Dla mnie to mogą jechać prosto na lampę albo pod lej betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Z samochodami jest jest z dziewczynami. Stara miłość tak naprawdę nigdy nie rdzewieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A ja na moje poprzednie samochody, w rękach innych właścicieli,mam szczerze wyj................... Dla mnie to mogą jechać prosto na lampę albo pod lej betoniarki No nie gadaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jak sprzedawałem 2 lata temu swoją Almerę N15 (bardzo sympatycznemu małżeństwu), napomknąłem, że mam nadzieję, że Almerce będzie u nich dobrze. Na co oni (całkiem serio), że mogę w każdej chwili do nich wpaść, by się przekonać, że autko będzie miało dach nad głową i będzie zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Poważnie może podpalać przy mnie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Poważnie może podpalać przy mnie. .. Ale po podpisaniu umowy i przeliczeniu kasy .... Nie dodałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ależ oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 jeśli po kilku latach sprzedaje się autko o które się dbało a ono odwdzięczało się bezawaryjną eksploatacją i widzi się potem, jak następny kierownik go nie szanuje, to serce jednak trochę boli - ja przynajmniej tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 jeśli po kilku latach sprzedaje się autko o które się dbało a ono odwdzięczało się bezawaryjną eksploatacją i widzi się potem, jak następny kierownik go nie szanuje, to serce jednak trochę boli - ja przynajmniej tak mam Nie jesteś w tym osamotniony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 koleżanka-małżonka buszuje po pobliskim Tesco, ja spaceruję sobie po dość pustym jeszcze przed południem parkingu, słoneczko ładnie przygrzewa, idę, idę a tu taki obrazek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Fajna żmijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Szalik ktoś zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A to ci parkingowa niespodzianka, żeby to jeszcze zaskroniec a to żmijka i to całkiem okazała, powiadomiłeś kogoś o tym znalezisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 koleżanka-małżonka buszuje po pobliskim Tesco, ja spaceruję sobie po dość pustym jeszcze przed południem parkingu, słoneczko ładnie przygrzewa, idę, idę a tu taki obrazek : Fajnie by było, gdybyś podał lokalizację tego TESCO ... mam nadzieję, że to nie Poznań, lub okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 to w mojej mieścinie na kresach wschodnich , nie wzywałem oczywiście żadnych patroli animals, delikatnie przepłoszyłem ją i wróciła skąd przyszła czyli w krzaki za marketem. U mnie tego rodzaju spotkania nie są niczym specjalnie dziwnym, po ścieżkach rowerowych za miasteczkiem pełzają zaskrońce, poboczami okolicznych dróg spacerują często łosie - nieraz i w biały dzień oraz całymi rodzinami, jadąc po zmroku trzeba bardzo uważać na płową zwierzynę i dziki, na kilometrowym słupku szosy w kierunku Chełma w ubiegłym roku widziałem odpoczywającego jednego z gniazdujących niedaleko bielików. A kilka dni temu ktoś zrobił zdjęcie i zamieścił na feacebooku fotkę rysia pałętającego się po szosie przed Sobiborem, w pobliskim jeziorze białym mieszkają całkiem okazałe raki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jak nic czekać teraz białych niedźwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 , nie wzywałem oczywiście żadnych patroli animals, Pytając czy zawiadamiałeś kogoś miałem na myśli dzieciaki, które mogły by chcieć zabawić się ze zwierzątkiem, ale skoro to częsty przypadek w Twej okolicy to pewnie i dzieci wyczulone na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Bardzo skuteczny parkingowy. Popilnować auta kierowniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Bardzo skuteczny parkingowy. Popilnować auta kierowniku? I ręki po zapłatę nie wyciąga .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A z dobroci ukąsić może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a tu kotek o którym wspominałem, to droga z Chełma do Włodawy, do miasteczka zostało ok 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Idzie do Szcześników na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Fajnie tam macie, mnie się zdarzyło spotkać, co prawda nie na drodze ale na placu manewrowym firmy, łosia i jenota. Łoś przeskoczył sobie przez ogrodzenie z płyt betonowych zakończonych drutem kolczastym, przespacerował sobie przede mną i przesadził drugie takie samo ogrodzenie. Nie był zdziwiony moją osobą czego nie mogę powiedzieć o sobie widząc pięknego dorosłego samca. Jenot natomiast zabłąkał, się druga jego połówka została za ogrodzeniem i trochę potrwało nim znowu znalazł sposób by do niej powrócić. A apropo żmij jeszcze, gad ukąsił dziecko na placu zabaw; http://wiadomosci.wp.pl/zmija-ukasila-7-latka-w-slaskiem-6111135510537857a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukkoGracz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Siema! Sorry, że pytanie ni stąd ni z owąd, aczkolwiek zapytam:) Przeprowadzał ktos może kabel zasilający od akumulatora do bagażnika w Notku I-ej gen? Jak tak to którędy, może jakieś wskazówki, podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tak,czy siak jest trochę zabawy.Jeżeli górą pod dachem to musisz liczyć się z rozbieraniem uszczelek drzwi,przednich i tylnych słupków,żeby przeciągnąc kabel.Mało tego do przeciągnięcia może być potrzebny w miarę sztywny drut w osłonie(by lakieru nie podrapać)Bo całej podsufitki nie odciągniesz,a pod dachem są wzmocnienia które utrudnią manewrowanie.Dołem zaś musisz zdjąć prawie wszystkie osłony progów,dywaniki dadzą się poodginać więc tu może być łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi