rademenez Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Ja kupowałem takie blachy i z tego wycinałem,do tego kawałek rury grubościennej i zrobione. http://allegro.pl/blacha-stalowa-czarna-200x200x6-mm-marka-formatka-i6948819788.html Edytowane 18 Września 2017 przez rademenez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Haaaloo potrzeby szablony MacPhersona, mam plazmę kumpla, ogarnie mi to wszystko, x góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jedz kup jedna poduszke mcpersona i z niej zdejmij wymiary i po problemie jak juz zdejmiesz to oddajesz i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam czy ktoś zrobił już i zamontował podkładki? Dziś oglądałem zawieszenie i napęd x pod tym kątem i wydaje mi się że podkładka nad mc persona przy wykrzyzu wyciągnie półoś z przegubu podnosiłem auto na podnośniku i niewiele przy rozciagnietych amortyzatorach brakuje wewnętrznym przegubom do wypadnięcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ja mam podniesiony 5 cm i nic złego się nie dzieje a jeżdżę tak już prawie rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Kolego Radememez daj jakieś aktualne foto jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zobacz w tym temacie na 9 stronie 2 post od góry jest foto bo już wrzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wiem wiem, ale chcialem luknac jak masz np obecnie z okresu zimowego jak sie prezentuje ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nic się nie zmieniło a zimy u mnie jeszcze nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 To świętokrzyskie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 U mnie tylko w górach widać śnieg a na dole było może z 2 cm przez chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Rozumiem, u mnie się utrzymuje jak na razie...w dzień w okolicy 0, ale od wieczora spada poniżej 0... wczoraj ok 23 -10 kreseczek więc trochę mroźno już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 jak tu dodac foty ?)) pokaze jak wygląda tyl na 235/65/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Naciśniej kolego przy poście w prawym dolnym rogu WIĘCEJ OPCJI Potem masz pod postem który piszesz wybierz plik itp czekam na foto jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wcześniej jeżeli piszesz z tel. Daj pełna wersja na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 dobra może uda się dodac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 ciekawe te laczki. Znam tę firmę. Czy już masz bicie na kierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 nie , nic takiego się nie dzieje przynajmniej na chwile obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 powiem szczerze... tak do 50kzl nie wiem co kupić... LC w tym budżecie jest w dieslu... i przebiegi ok 300, pajero - sam już wiesz, navara silnikowo też dvpy nie urywa (diesel to strach a Pb to 4.0l) jak już Pb to może jeep? jest o 20kzl tańszy od konkurencji wyżej a w terenie też sobie dobrze radzi. Ja rozważam jeszcze jedną opcję - suv drogowy dla żony typu xc90 + do zabawy funcar do offroadu np stary samuraj, zrobiona vitara czy coś w ten deseń czego nie szkoda zarysować... ale to znowu dwa złomy do opieki... Forester z boxerem!! Albo XV i lifcik!! moje propozycje w rozmiarze 225/70/16: zawsze chciałem je mieć: yokohama geolandar ats yoko.jpg jeśli chodzi o śnieg to na lepszych nigdy nie jeździłem - jedziesz po śniegu jak na kołach zębatych czy gąsienicach. dunlop-grandtrek-sj6(1).jpg jeśli nie zawiśniesz na brzuchu to pojedziesz dalej. a ja mam teraz: przód - wielosezonowe goodyeary wranglery hp 103 hp 103.jpg a z tyłu hp102 goodyear-wrangler-hp-102.png jak się sprawują w warunkach zimowych to nie wiem... raz zrobiłem test drive na piasku (stara żwirownia / trochę tras dla quadów) ale po przejechaniu zauważyłem że cały czas miałem fwd na przełączniku... A masz jakies pomysly na moje 17tki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Forester z boxerem!! Albo XV i lifcik!! Ten post to sprzed roku - teraz to chyba nie chcę już suva... starzeję się (stuknęło mi już 21 więc jestem pełnoletni) i myślę na stare lato o czymś z reduktorem i z ramą... najlepiej ok 10-15kzl co by nie było szkoda... a drugi jakiś kombik z segmentu D co by się żonce wygodnie jeździło do pracy. A masz jakies pomysly na moje 17tki ?? Wiesz co - jak już proponujesz to wolałbym 18tki - mniejsze ryzyko prokuratora.... wolę jeszcze z rok poczekać. Mówisz, że uciekasz do pracy... jak byś był w okolicach azji to może weź mi jakąś tajkę, wietnamkę lub koreankę ale 18tkę. Jakiś lekki model aby się dobrze prowadziła. Co do zawiasu to zadzwoń - umówimy się i pogadamy - masz do mnie z 500m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ten post to sprzed roku - teraz to chyba nie chcę już suva... starzeję się (stuknęło mi już 21 więc jestem pełnoletni) i myślę na stare lato o czymś z reduktorem i z ramą... najlepiej ok 10-15kzl co by nie było szkoda... a drugi jakiś kombik z segmentu D co by się żonce wygodnie jeździło do pracy. Wiesz co - jak już proponujesz to wolałbym 18tki - mniejsze ryzyko prokuratora.... wolę jeszcze z rok poczekać. Mówisz, że uciekasz do pracy... jak byś był w okolicach azji to może weź mi jakąś tajkę, wietnamkę lub koreankę ale 18tkę. Jakiś lekki model aby się dobrze prowadziła. Co do zawiasu to zadzwoń - umówimy się i pogadamy - masz do mnie z 500m No jade do Azji do Brunei...ale zeby takie ladne te kobiety tam byly... Jutro zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porez Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 W sumie to chyba jedyny temat poruszający temat liftowania jakichkolwiek X'ów w polskich internetach Widzę, że kilku osobom udało się podnieść T30. Czy ktoś już wykonał takie podkładki dla T31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 W sumie to chyba jedyny temat poruszający temat liftowania jakichkolwiek X'ów w polskich internetach Na upartego można założyć i jeszcze z 10 tematów - tylko czy to coś wniesie do dyskusji? Tak masz całe kompendium wiedzy w tej kwestii w jednym kawałku. Widzę, że kilku osobom udało się podnieść T30. Czy ktoś już wykonał takie podkładki dla T31? Zawias t30 i t31 są bardzo podobne konstrukcyjnie (na kolumnach), nic nie stoi na przeszkodzie zamontowania dystansów - potrzebny jest tylko wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porez Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jestem już po wstępnych rozmowach z jednym z forumowiczów. Jest to do zrobienia jak najbardziej. Pytanie czy znalazłoby się więcej chętnych - jest szansa, że skróciłby się czas realizacji i być może także koszt wykonania produktu. W temacie przewijało się kilka osób chcących podnieść swoje T31 - czas się uaktywnić panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 ... i być może także koszt wykonania produktu. Tak tylko zapytam z ciekawości... Do wykonania potrzebnych jest 8 kawałków blachy o wymiarach około 20x20cm i 30cm rury grubościennej fi 90.... W jaki sposób chcesz zmniejszyć koszty? Kupujesz tira z huty? Jeśli tak to dorzuć dla mnie na trzy kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi