TomekX-TRAIL Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Koledzy zamiast spawać i rzeźbić dystanse chcę kupić podkładki nad sprężynę poliuretanowe... ma może ktoś z Was dostęp do takich? Napisałem e-mail do firmy w olkuszu...zobaczę co odpowiedzą, ale może ktoś ma jakąś stronkę gdzie można kupić od ręki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Koledzy zamiast spawać i rzeźbić dystanse chcę kupić podkładki nad sprężynę poliuretanowe... ma może ktoś z Was dostęp do takich? Napisałem e-mail do firmy w olkuszu...zobaczę co odpowiedzą, ale może ktoś ma jakąś stronkę gdzie można kupić od ręki ? Tylko żeby amory nie okazały się za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stormtrooper Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam w moim x-trail-u mam zamontowane taki lift kit http://www.pedders.co.uk/175-inch-lift-kit-for-nissan-xtrail-t30_p23352785.htm#.WWxsEYTyipo takiego już kupiłem i zastanawiam się nad zmianą opon chciałem mu założyć nico wyższe bo ze standardowymi 215 65 16 wygląda dziwnie Jakie najlepiej opony można by do niego założyć myślałem o 225 70 16 A-T tylko nie wiem czy nie będą przekłamywać na prędkościomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Będą idealne,większe i tak nie wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kolego ile na pln wyszło za ten zestaw?Jaka przesyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stormtrooper Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Nie mam pojęcia jak kupiłem x-trail- to już miał taki zestaw na sobie ale widać dużą różnice przy fabrycznym dlatego chce mu opony zmienić zmienić bo głupio wygląda Mam z nim jeszcze jeden problem jak przeskakuje przez wąskie spowalniacze to często słychać tępy huk jak by amorek sie wbijał do końca i o obudowę napierdzielał byłem na stacji sprawdzałem amorki i maja po 76% każdy Edytowane 20 Lipca 2017 przez Stormtrooper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Mam z nim jeszcze jeden problem jak przeskakuje przez wąskie spowalniacze to często słychać tępy huk jak by amorek sie wbijał do końca i o obudowę napierdzielał byłem na stacji sprawdzałem amorki i maja po 76% każdy Za takie stukanie najczęściej odpowiadają wyrobione gumy drążka stabilizującego. Czasem to również poduszki(łożyska)amortyzatorów czy tuleje na wózku. Najlepiej pojechac na szarpaki dobrze przejrzeć całe zawieszenie. 76% -to amorki jeszcze b.dobre są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stormtrooper Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na szarpakach wszystko ok przegląd przeszedł bez zarzutów wymieniałem mu już wahacze gumy stabilizatora łączniki stabilizatora końcówki drążków poduszki tylna i przednia a huk dochodzi od strony mc personów tak jak by amorki były za krótkie i wali po obudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na szarpakach wszystko ok przegląd przeszedł bez zarzutów wymieniałem mu już wahacze gumy stabilizatora łączniki stabilizatora końcówki drążków poduszki tylna i przednia a huk dochodzi od strony mc personów tak jak by amorki były za krótkie i wali po obudowie Jak podobnie mi stukało to na szarpakach byłem w dwóch róznych miejscach -tez nic nie znaleźli. Dopiero kiedy pojechałem na stacje okregową ,gdzie pracuje kolega i oni porzadnie wzieli auto w obroty sprawdzajac je na rózne sposoby w trzy osoby równoczesnie ,to wyszły tuleje wózka ,poduszki wachacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Panowie pomozecie z srobami mimosrodowymi? Jakie kupic? Wrzucilem dystans nad mcpersona 5.5cm i efekt tatry sie pojawil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Śruby eibach, kod gdzieś w tym temacie podawałem. nie do dostania w polsce. Ja ściągałem z UK, po czym sprzedałem na allegro bo nie były potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Ok bede szukal dzieki ja podnioslem o 5.5cm i niestety pozytyw delikatny jest.... Edytowane 17 Września 2017 przez Ac3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ok bede szukal dzieki ja podnioslem o 5.5mm i niestety pozytyw delikatny jest.... 5,5mm???? tyle to można podnieść kompresorem dorzucając bara więcej w oponę... 3dni temu wymieniałem amorki z tyłu - przy okazji przyglądałem się dystansom - tragedii nie ma ale farba trochę odpadła... z odkręceniem może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Sory 5.5cm troche zaluje ze o centymetr wiecej nie dalem no ale jest i tak fajnie teraz tylko czekam na mt-ki i bedzie gitara moze 30 wrzesnia pojade na rajd? Cos pod wyszkowem sie dzieje tylko musze ogarnac ten pozytyw najpierw.... Na zdjeciu moj po prawej +5.5cm a po lewej cywilna wersja jakies pani ktora spotkalem pod tesco Edytowane 17 Września 2017 przez Ac3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 mt?? nie za ostro na Xa? jak go wkleisz w błoto to może być problem... pamietaj że pod ori felge max rozmiar to 225/70/16 przy większych musisz potestować et felgi lub dać dystanse bo będzie obcierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wracając do tematu...mam osobe która mi to ogarnie i ladnie plazma wytnie, tylko problem...zgubiłem gdzieś projekt, rys który mi jeden z kolegów podeslal poczta...czy ma ktoś z Was moze na zbyciu odbitke macpherson z otworami cala kompletna?Mam ny myśli rzut calosci na papierze czy preszpanie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Moge odrysowac i wyslac jutro bede zmianial lozyska mc persona z przodu to moge to ogarnac spokojnie dystans sie ogarnie to jest pewne bede mial 2 komplety kol jeden alu do codziennej jazdy z zimowkami drugie mt do terenu na stali i dystans do tego vitarze w terenie odchodzilem x trail wedlug mnie tez nadaje sie w teren wiadomo co rama to rama no ale iks tez daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Będę bardzo wdzięczny kolego, rowież chce dzwignac 2 cale, a nad oponami pomysle potem...mi glownie zalezy nad przeswitem w, zime Będę bardzo wdzięczny kolego, rowież chce dzwignac 2 cale, a nad oponami pomysle potem...mi glownie zalezy nad przeswitem w, zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Sory opony ktore zamowilem to at za duzo na glowie i juz sie pierdzieli wydech zmienic opony lozyska mcpersona paski klinowe plyta pod silnik... Troche tego jest a na gwiazdke wleci wyciagarka nie planuje iksa wklejac bardziej mi chodzi o delikatne bloto niz o wklejki i topienie w bagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A kolego powiedz mi ile chcesz na to pieniazkow przeznaczyc? Bo jak chcesz to moge ci wyslac gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ile chcesz za gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Tak dystans wygladal przed malowaniem tak mysle ze ok 130 od sztuki blacha czarna podwyzszenie 5.5cm grubosc blachy 6 mm Sroby nie spawam bo widomo roznie to bywa sciagnie i pozamiatane a jest dostep zeby przykrecic to wszystko oczywoscie pomoc telefoniczna przy montazu Edytowane 17 Września 2017 przez Ac3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Prawie 6 stowek komplet, wole sam projekt i za grosze bede to mial bo dostep do stali bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ok wiadomo jak sie komus chce to i ze zlomu blache ogarnie i za 100 zl 4 szt beda daj adres na priv to ogarne ten szablon i ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi