Gość jacekr2 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 witam mam bardzo dziwą sytuację, a mianowicie podczas jazdy samochodem jak wyrzucę na luz to silnik sam podbija mi obroty od 500 do 1000 i po tym skoku spadają, natomiast jak stoję na postoju i na właczonym silniku wrzucam jakikolwiek bieg obroty same skaczą na chwilę o jakies 500. ktoś może podpowiedzieć co to może być? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To że post dałeś w tym dziale to w twoim prof. Nie ma info co posiadasz! Co to jest model xx? To jakiś nie znamy prototyp? jaki masz motor? Czy podczas jazdy gdy wciśniete masz sprzęgło i zapięty bieg obroty utrzymują się w wysokim poziomie? Ile masz na obr. na rozgrzanym 600~900? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evo25 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Sama benzynka czy podtlenek LPG? Jak lpg to można zacząć od filterków gazu...różne kombinacje. Najpierw dokładnie opisz silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekr2 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 witam wszystkim dziękuje za odpowiedzi. samochód już naprawiony i okazało sie że winna za takie objawy była zanieczyszczona przepustnica, mechanik ja wyczyścił i auto znów działa jak trzeba. a co do danych w profilu to zaraz je uzupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.