Thespian Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 obrzydliwe... w tym wątku w tej chwli rozmawiamy o standardach mechaniki garażowej uprawianej pod wpływem procentów... najczęściej 38-40 prawdziwy off roadowiec potrafi docenić takie ambitne rzemiosło jak w poprzednich linkach, takimi fabrycznymi wymuskanymi przez skośnookich inżynierów rozwiązaniami - gardzi Przyjmujemy kolego Twój głos w dyskusji, ale jako samozwańczy moderator in spe tego wątku, proszę Cię abyś teraz zalinkował jakąś zmotę ktora w ostanich dniach zainspirowała Cię do tego aby wziąć do ręki migomat i młotek spawalniczy... mnie np zainspirował ten intercooler... http://allegro.pl/nissan-patrol-4-2-td-warn-zmota-i3702068349.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 No kawał radiatora tylko gdzie wlot powietrza chłodzącego do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 na masce są nacięcia ukształtkowane w "tarkę"... ale Dżem... przy takiej chłodnicy... z gwiazdą nabitą... cyrkulacja nie jest już potrzebna... to robi przez samą tą gwiazdę ale w sumie widziałem kiedyś lepszego parcha z dołożonym IC... rurki z nierdzewki wychodzące z IC szły wzdłóż kolektora wydechowego... tak może z 4cm nad nim... najfajniejsze było to że właściciel nie rozumiał mojej szydery z patentu i twierdził że tak ma być i że robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 No wiesz....szybciej się silnik od ciepłego powietrza zagrzewał na pewno w zimie więc były tez plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 w sumie... prawda... koniec świata jak mawiał Popiołek... to się nie zrodziło w garażu po wódce i tanim winie, to się zrodziło w modnym Warśawskim hipsterskim klubie, przy najdroższych drinkach... http://superauto24.se.pl/multimedia/galeria/124184/255470/targi-pojazdow-4x4-offroad-show-poland-2013-zdjecia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 zwłaszcza te szekle .... nie no, za dużo tu ingerencji stylisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 artysty... nie stylisty... widać że to sztuka - nowoczesna, alternatywna i konfrontacyjno-prowokacyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 a daj spokój... bałbym się za tą szeklę go wyciągać, pal sześć że kwadratowa ale kanciasta po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wyciągać z galerii? Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 tak, z galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 z galeri to go wypchają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) w bawełnianych rękawiczkach jak to było? " pierwsza rysa boli najbardziej..." że zacytuję klasyka( Ciebie) mało tego...ma znaczenie gdzie ta rysa była "odniesiona" Edytowane 18 Listopada 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Cóż.....pięknie wyrzucone pieniądze ..... w błoto? E chyba nawet nie w błoto ale w śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 nie no, wygląda to to fajnie ...mój też wygląda fajnie ... dla laika, ale znawca tematu spojrzy tylko z politowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 miałem sie wybrac na ten offroad show ale jakoś sie nie zebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 daj spokój, trzeba się było nie przyznawać że wiedziałeś wcześniej byśmy się zgadali jakoś ...a tak to kurierem dzisiaj wysłałem te szablony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 wcześniej w sensie w sobotę po 23 i po 2 winach mi kumpel powiedział więc bezpiecznie to mogłem z kierowca tylko jechać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) i na wino też nie zawołałeś?! no ja cię kręcę... Edytowane 19 Listopada 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 następnym razem to niech mówi że tu jechał bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) wracając do tematu... fantazja w narodzie nie ginie... http://allegro.pl/zmota-nissan-patrol-bagienny-gwalciciel-i3722435985.html w nazewnictwie... można by zaryzykować twierdzenie że taką nazwę dla tej zmoty mógł wymyśleć ktoś kto swoje dzieci nazywa "Xavier, Jasmin czy tam Tradycja"... z ciekawostek, można teraz na allegro zanabyć drogą kupna zmotę zutorstwa Oleszczaka... jakby ktoś miał wolne 65 tysia Edytowane 19 Listopada 2013 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 może facet ma traumę jakąś?...albo teściową feministkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chyba się potwierdza powiedzenie że im mniejszy "wacek" tym większa bryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 A mnie zmoty w rajdach i w ogole nie kręcą bo to juz nie jest rywalizacja w terenie zrobionym przez siebie autem tylko w grubości portfela. Co to za sztuka jechać patrolem albo nowym defenderem za 100tyś i jeżdzić z tereanką pomotaną w ktorą wlożyłeś tygodnie pracy po pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 primo... nie ma czegoś takiego jak "nowy defender za 100tyś" Secudno nie bardzo rozumiem... to złe jest kupienie wypasionego parcha? Czy złe jest wpakowanie dużych pieniędzy w samodzielnie zbudowane auto? w każdym hobby jest tak że ktoś z większym portfelem ma łatwiej, zazwyczaj jest też tak że jest jakaś grupa ludzi którzy przestają traktować hobby jak hobby i robią z tego treść i sens życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi