Pieraś Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Hej. W X-Trailu jest kostka, do której dochodzą jak zobaczyłem kabelki od reflektorów. Tam sa jakby 4 chyba wyjścia z czego widzę 1 jest pociągnięte do halogenów, które nie świecą. Co prawda na szybkiego zobaczyłem (świeży nabytek), że styk jest zaśniedziały no i oczywiście chcę sprawdzić, czy oczyszczenie styku załatwi sprawę. Pytanie brzmi (o ile to nie pomoże) ... ktoś może powiedzieć jak się ma kwestia włączników w aucie to pojawienia się napięcia na wyjściach tej kostki? Pozycyjne, mijania, drogowe działają, halogeny w zderzaku też a te na orurowaniu nie ... zastanawiam się co wysterowuje napięcie na tym pinie, do których są podpięte. Generalnie chcę je podpiąć pod długie - przepisy pozwalają na 4 lampy świateł drogowych (p.s. szukajka mi nie pomogła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.