hugh_h Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 czy to możliwe żeby była tylko jedna pompa za 750 do TD na allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czy to możliwe żeby była tylko jedna pompa za 750 do TD na allegro ? Jeśli chcesz to zadzwoń do DRE CAR Artur Działo, Chojnów, dolnośląskie, tel. 509 240 066. Mają sporo części do terenówek. Kupowałem u nich kilka części i jest OK. Co prawda nie były to pompy... Aha, konieczne targowanie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czy to możliwe żeby była tylko jedna pompa za 750 do TD na allegro ? Tak bo je wkładają do Pickupów wraz z TD27 zamiast YD25. Wiem kto jakiś czas temu kupował nowe pompy "na linkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 jutro przekręcę, dzisiaj właśnie dzwoniłem do tego gościa co Dario polecał to mi powiedział ze nie ma pomp bo właśnie wszyscy wymieniają te z kompem na te z linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja mam w pełni sprawną pompę na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja mam w pełni sprawną pompę na zbyciu no i siedzi taki chicho tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 bo dawno tu nie zagladałem, składam samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 jednak nadal szukam pompy bo ta od kolegi to 89 troche mi się za stara widzi, ..... a miałem nieniszczalny silnik td25 z 97 to mi sie zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Hubert, skoro masz jeszcze ten 25 to zawsze można go spowrotem wrzucić ... pakuję rusztowanie, sprzęty i damy radę w łikend to byłaby wymiana przysług na zasadach Hammurabiego Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 nie nie nie ma działać ten natomiast teraz dopiero skojarzyłem ze jedyna pompa na allegro to ... na szczecińskiej mogłem pójśc pogadać... bło blisko, stary łeb nie myśli ale dobra .. ta chyba będzie do regeneracji, tylko musze znaleźć moment żeby wykręcić, bo trochę w biegu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A w sumie, pompa z TD25 nie pasi do TD27? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 no jakby boost korektora brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) silnik TD27T tez jest niezniszczalny i lepszy od TD25, a ze akurat pompa kaput, coz zdarza sie, zrobisz i bedzie wieczny. Szkoda tylko, bo ta kase mogles przeznacyzc na inna turbinke ze zmienna geometria. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez redwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 słowa otuchy mile widziane ... no niestety budżet jest ograniczony przed wyjęciem popy sprawdziłem kąt wtrysku - w normie. pompa wyciągnięta pojechała do warsztatu, razem z pompą zabrałem wtryski i kazałem sobie nimi popsikać ... no i też do wymiany, będą denso już jadą, w pt mam nadzieje odebrać pompę i no cóż ... zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ile monet policzą w przybliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 pompa 500 koncówki 255 (allegro) wymiana koncówek + ustawienie wtrysków 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To gruby wydatek szelestu niestety szkoda, ale póżniej będzie hulał jak tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no wiesz w sumie wyjdzie za ten silnik ponad 3k5 wliczając ta pomp i turbo to sporo jak na taki zabytek z 94 jednym słowem ostry FAIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ja kupiłem zexele, nie były w pudełku, tylko w takich plastikowych rureczkach... made in japan... cena śmieszna, chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ale kicha, panowie zupełnie zapomniałem zawczasu kupić nowe podkładki, nie moge namierzyć kompletu w necie, lokalnie nie zdobyłem odebrałem pompę, ustawione wtryski chyba trafiłem w dobre miejsce wszystko wyczyszczone a wtryski nawet w zgrzanej torebce ustawione na 105, no ale kicha w święta nie odpale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 kicha to za 2 tygodnie go odpale ... al ejeszcze przelew wypadło by wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 kompletu chyba nie ma... ja wybierałem z takiej dupnej skrzyneczki z tysiącem rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a ja myślałem że komplet to 12 to co piszesz + przelewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ja nie mogę czemu taka bida z tymi uszczelkami, kurde 21 wiek a tu nie można żadnego sklepu w necie znaleźć co by to mieli na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 no u mnie 1 termiczna zaginęła podczas wyciągania, ale marna strata bo reszta jest wypalona. dotoczy silników td23 25 27 i ... chyba 42 uszczelki wtrysku- przelew 16627-43G00- dociskowa 16625-G2400 16625-43G00- termiczna 16626-43G00 podkładki mają dotrzeć jutro trzymajcie kuciuki a kupiłem takie od patrola EPC mówi ze to to samo a cena wspaniała http://www.maxxfun.pl/pl/114336,podkladki-pod-wtrysk-y60-4_2,article no to złożony objechany, i nie poszedł więcej niż 120 ale mam wrażenie że momentu przybyło, że od niższych obrotów "idzieee" była nocna przejażdżka i już jest kolejna awaria .... ale oby tylko takie się przydarzały, wężyk nie wytrzymał tej ogromnej mocy .... a wszystko wypolerowałem i nasmarowałem kremem na noc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi