kaktuss_ML Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No to się widzimy w takim razie w Olsztynie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tak jest i zamawiam jazdę turbo zetka. PS wezmę ze sobą torebki na rzyganie Przyszedł pneumatic lift system. W poniedziałek zaczynamy prace u Mapeta. W środę będzie gotowe jak raz na Night Power szkoda ze nie na zlot zetek ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No ja bede mial okazje pooglądać ;-) Bardzo jestem ciekaw jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja tez mam nadzieje ze uwiną się przez 3 dni bo w czwartek musze być w pracy No to jestem u Mapeta w Tarnowskich Górach. Narządy juz czekają na pacjenta. Do roboty. PLS na pokładzie. Auto jest 6 cm od gleby na PLS 14 cm. Producent podaje ze skok jest max o 5 cm ale dzięki ramieniu dźwigni u mnie podnosi się o 8 cm. Rewelacja. Wieczorem wrzucę filmik. Zetka osiadla na glebę. Juz nie będą mówić że koza chciałem wrzucić film ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wygląda rewelacyjnie. Kolorystyka i dobrane komponenty stanowią spójną całość. Wisienka na torcie ten zawias. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dzięki kilka słów o PLS dla potomnych - wrażenia po przejechaniu 400 km. Rewelacyjna sprawa, auto spuszczone do 6 cm z przodu, po uruchomieniu PLS podwyższa się o 8 cm (bardzo miła niespodzianka-liczyłem na 4 max 5 cm) dzięki czemu dziś pierwszy raz wjechałem do garażu do którego nie udało mi się wjechać przez ostatnie lata To co będę musiał pewnie zrobić w niedalekiej przyszłości to podnieść o ok 10-15mm bo jazda jest ryzykowna - dziś w trasie trzykrotnie poszły słowa, których nie należy publicznie cytować na szczęście na razie nic się nie urwało. PLS ma niewątpliwą przewagę nad AirRide, bo tu jeździmy na gwincie, a tam na powietrzu.W rozbudowanym systemie jaki wziąłem auto podnosi się w 2-3 sekundy i można to robić podczas jazdy w związku z czym przed przeszkodą nawet nie trzeba się zatrzymywać. Fajny dźwięk przy spuszczaniu powietrza - pssssss jak w TIRze To co zrobiłbym inaczej gdybym robił to jeszcze raz (to rada m.in dla Kaktusa i innych ew zainteresowanych) to poszukałbym gwintu z Macphersonami na obie osie i założyłbym PLS na obie osie , bo dziś po skręceniu gwintu przytarłem tłumikiem, co nie zdarzało się dotąd ale tył też wyraźnie osiadł a nie wziąłem pod uwagę , że tłumik jest niżej niż zderzak. PS obeszło się bez rolowania nadkoli Pamiątkowe foto z Night Power 2016 . . Chyba w następnej kolejności biorę się za wnętrze auta. Dostałem dziś odpowiedz od firmy Java car design. Pora zbierać fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 U nas w Płocku podobno fajnie robi Setek, co chesz zrobić konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Obszyc całe wnętrze skóra w tym fotele i boczki drzwi pewnie w karo. Zdecyduje się raczej na Javę bo to chyba czołowa firma w Pl i 130 km ode mnie nie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 a tak z ciekawości to jaką kwotę masz do uzbierania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 20-30 kawalkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No nieźle nieźle niektórzy tyle za całego nissana nie zapłacili ale podejrzewam że warto tym bardziej że Nissan w środku plastik życzę powodzenia i ciekaw jestem efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zetka w środku wygląda jak każdy nissan - trochę orange pack ją ratuje, ale i tak zostają tony plastiku. Ale mam już wizję na zmianę tego stanu rzeczy - teraz tylko fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Gato cabrio piekne boczki ma - jutro moge fotki cyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 To zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie sie podoba wnetrze Kaniowego, to jest dopiero grubas pod tym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Znalazłem takie coś w necie. Podoba mi się mniej więcej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bentley 350Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Myślę jeszcze nad czerwono-carbonowym wnętrzem albo coś w kolor nadwozia choć podobają mi się te 2 kolory brązu. A na sufit patent jak na tym foto ale jasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 no to pikowanie dobre dla betleya albo rolsa a nie do zety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Znalazłem takie coś w necie. Podoba mi się mniej więcej tak O ch*j dywanik najlepszy XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Bez pikowania to nie wygląda moim zdaniem. Haha tak z dywaników tez się śmiałem - wstęp tylko w kapciach a właściwie w łabakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 za***iscie wyglada wnetrze tej Audi TT, widzialem więcej fotek, to taka srebrna TT chyba z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) to jest kosa lub coś prostszego Edytowane 26 Czerwca 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To 1 w Ferrari tez ładne. Czerwono-czarne (carbonowe) tez biorę pod uwagę ze względu na akcenty czerwieni pod maską Tak to zdaje się ttr32 z gdanska Nie wiadomo jak dalej wyglądają te czerwone nie widać sufitu deski rozdzielczej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) odpowiedz sobie ale to na jedno za***iście fundamentalne pytanie: jakiego koloru zeta będzie w przyszłości, jeżeli nadal złota to kolor widziałbym tak: czarna skóra+ czarna/szara dziurkowana alcantara+ złota nić brązy pasują zazwyczaj do ciemnych lakierów i nie jestem przekonany czy w twoim przypadku nie bedzie festynu. jasne wnetrze omijaj z daleka, bo nie pasują do aut sportowych Edytowane 26 Czerwca 2016 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi