BartoszN Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A swoją droga warto może by było zainteresować media taką historią?Ciekawe co w tedy by Nissan zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 To jest moja wersja softu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czyli masz to samo co inni.018. Ja jeszcze mam 013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Ja właśnie jestem w serwisie, coś będą wgrywać nowego... Dam znać, czy to coś dało.. Auto stało ok 1 godz. z załączonymi awaryjnymi (ktoś już to pisał) podpięte do prostownika, no i wgrali mi nowe oprogramowanie D024, ale i to nic nie dało. Dźwięk z radia, bluetooth, nawigacji czy z USB znika, a cały NC2 resetuje się co 8-10 minut. Mam dość, idę kupić sobie boombox'a Edytowane 12 Maja 2014 przez WuWojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No to jest nowość! D024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infiniss Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No to jest nowość! D024 może i jest ale i co z tego kiedy problemy są nadal, na to wychodzi ze to nie wina softu tylko bebechów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Serwis raczej tego nie przeskoczy,najwyżej wymiana całego NC II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Żeby to nie okazały się zimne luty w stacji DVD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A miałeś już taką przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zegarek w mitsubishi zył własnym zyciem ,resetował sie kiedy chciał , zegary w oktawiach wyłączały sie w trasie ,czasem na postoju w nastepnych modelach poprawili lutowanie ,stare tez trzeba było rzemieślniczo lutować . W TV marki grundig winny był zimny lut na płytce . Nowoczesne lutowanie pastą ,jak technik źle głowicę ustawi albo inżynier małą ilość lutu na punkt przewidzi ! Skoro servis nie wie co jest ...tak tylko strzelam . kto jest producentem stacji ,bo dla nissana chyba ktoś to składa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A miałeś już taką przypadłość? Jacko29 nie ma to jak 2 din GSM miałem takie w starym QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Z tym nigdy nie było problemu.i niby Chińszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Po przejechanych kilkuset kilometrach stwierdziłem, że wina tkwi raczej w oprogramowaniu radia - jakieś "zakłócenia" są w lubuskiem i źle wpływają na nasze radio. Jechałem wczoraj do stolicy, to po minięciu Świebodzina do W-wy i z powrotem ani razu mi się nie zacięło, a jak zbliżałem się do Zielonej Góry problem powrócił. Ale odkręciłem antenę z dachu (aby odbierać mniej zakłóceń) to pomogło. Dojechałem do domu i ani razu się nie zacięło - tylko radio ma słaby zasięg, ale wszystko po za tym (navi, bluetooth, usb, cd) działa! Wiem, że dzisiaj w serwisie Nissana w Zielonej Górze są serwisanci z Anglii właśnie w tej sprawie. Ciekawe co wymyślą. Bo nie ukrywam, że chcę mieć radio całkiem sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mała podpowiedź: DAB+ bo chyba ten NC 2 to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 DAB ma NCII Przygotowany na przyszłość do odbioru cyfrowego. U mnie w serwisie wyłączyli w NCII RDS Lokalny i jak na razie multipleks się nie zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 RDS lokalny to ja wyłączyłem jak tylko odebrałem auto z salonu. Z włączonym radio czasem ściszało się (ale nie zupełnie do zera) i czasem były zaniki odbioru na 1-2 sek. Jak to wyłączyłem to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ja też miałem wyłączony, ale w mojej lokalizacji to nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 toteż wydaje mi się że problem który opisują inni nie leży w włączonym RDS Local bo NC zawiesza się im także przy odtwarzaniu z USB lub bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Gdzieś czytałem że trzeba odłączyć akumulator na chwilę, mi nc2 się nie zacina wcale, kwestia telefonu morze by również przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 U mnie faktycznie przy poprzednim LG Swift zachowywał się dziwnie, np. nie był w stanie zaimportować wszystkich kontaktów a po zmianie na Szajsunga Galaxy S5 chodzi elegancko. Gdzieś czytałem że trzeba odłączyć akumulator na chwilę, mi nc2 się nie zacina wcale, kwestia telefonu morze by również przyczyną. @krisio1 Masz wersję Premier? Możesz wrzucić jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Gdzieś czytałem że trzeba odłączyć akumulator na chwilę, mi nc2 się nie zacina wcale, kwestia telefonu morze by również przyczyną. Wyglada to tak ,jakbym przed uruchomieniem musiał pokręcic korbą... Stworzone zostało do tego,aby służyć bez różnych ceregieli.Jeżeli nie spełnia pewnych wymogów,to sorry,ale coś jest nie halo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio1 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) U mnie faktycznie przy poprzednim LG Swift zachowywał się dziwnie, np. nie był w stanie zaimportować wszystkich kontaktów a po zmianie na Szajsunga Galaxy S5 chodzi elegancko. @krisio1 Masz wersję Premier? Możesz wrzucić jakieś fotki? Edytowane 27 Maja 2014 przez krisio1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Else.mam LG ale nie ma żadnych kłopotów z importem danych,wyłączony bluetoth,a i tak potrafił się zawiesić. Są dwie opcje w/g serwisu.Albo wymiana całego NC,albo nowe oprogramowanie...którego nie mają,wieści mają nadejść z Warszawy więc czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No i trzecia to akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio1 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Śmieszne nigdy nie resetowałeś komputera komórki etc poprzez przycisk reset, bądź wyjecie baterii, czasami parogodzinne zabiegi przy komputerze nie dają wyniku a zwykłe ponowne uruchomienie pomoże, nie chodzi o akumulator tylko reset... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi