JACKO29 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jest 1.6! Przed chwilą patrzałem.Wpisujesz w wyszukiwanie to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jest 1.6! Przed chwilą patrzałem.Wpisujesz w wyszukiwanie to czego szukasz Przeciez mowie, ze nie ma Jest tylko 1.6 dig-t turbo 190KM- to pewnie ten co w Juku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 aaaa! sorry....właśnie na to patrzałem Ale na pewno prace już trwają.Te moduły produkują Holendrzy,więc niebawem na pewno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Ale jako to jest z tego typu tuningiem? Wgrywany jest rowniez nowy soft? To jak sie ma to do co chwila wgrywanego nowego softu w ASO? Taka modyfikacja pewnie robiona jest pod okreslony soft. A co bedzie jak za chwile go zmienia? Edytowane 4 Września 2016 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jeśli mają mocniejszą wersję, to słabszą z QQ też na pewno obsługują. To jest prawie ten sam motor, ma inną mapę i zapewne nieco inną sprężarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Kiedyś z nimi rozmawiałem,ale jeszcze w tedy nie było tyle softów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashtan1.2 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ten silniczek i tak jest już fabrycznie sporo wyżyłowany, więc nie ma chyba co przesadzać z tuningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jak chcesz mieć większą moc to proponuje sprzedać 1.2 i kupić 1.6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ten silniczek i tak jest już fabrycznie sporo wyżyłowany, więc nie ma chyba co przesadzać z tuningiem Przecież jest tce 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Parę modów i jest rakieta http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,1500-konny-nissan-qashqai-z-silnikiem-gt-r-do-wygrania-w-konkursie-tunera-svm Edytowane 7 Września 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kcem go ...ale znając mnie...zaraz by brał olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 No mój by wydawał dźwięk startującego samolotu, który akurat pasowałby do charakteru samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 eeee...ale to QQ 1 a nie 2 - mi się QQ 1 nie specjalnie podoba (mam porównanie bo w pracy na parkingu za moim QQ2 parkuje znajomy swoim QQ1), szczególnie wewnątrz ta stara wersja mi nie pasi... no chyba że tam klatkę zamontowali i wywalili deske rozdzielczą żeby ryk silnika do środka lepiej wpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Deska jest z GTR'a Edytowane 8 Września 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi