JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Pieer ,widziałem je w naturze,wyglądają okropnie.Przynajmniej mam takie o nich zdanie. Klepa! Super! To jest nowość,bo tego kształtu nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziś mi przyszła taka listwa - jak wrócę z pracy to zamontuję. Jakoś z tego całego chromowanego srebra ten mały dodatek najbardziej mi się podoba. No może jeszcze pampersy pod zderzaki ale puki co cena jest zabojcza A tak przy okazji mam do sprzedania listwę-nakładkę grilla w zderzaku przednim, listwę kupiłem wcześniej zanim odebrałem od dealer samochód. Przy odbiorze samochodu dealer dał gratis tą samą listwę, wiec mam jedną do sprzedania. Listwa jest nowa nigdy nie była używana, Materiał: stal szlachetna, polerowana Sposób montażu: taśma dwustronna Cena z przesyłką: 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Pieer ,widziałem je w naturze,wyglądają okropnie.Przynajmniej mam takie o nich zdanie. No zobacz - a tak kozacko na zdjeciach wygladają Do listwy na przedni zderzak - gril nie mam zastrzeżeń Bardzo dobrze pasowała, mocno sie przykleiła i fajnie wyglada, ale boki może i tandetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Wygladają jakbyś kawałki płaskich blach dokleił Te które pokazał Klepa są już OK! Chociaż i tak do oryginału kształtem się nie zbliżaja.Ostatnio jak byłem w salonie to widziałem właśnie takie równe na Qashqaiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 no i sa przestrzenne wiec byc moze trochę beda chronić drzwi przed obiciem. Mogles zdjecie zrobić w salonie bo sam jestem ciekaw jak orginaly wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) a mi dziś przyszła z Alibabki mata antypoślizgowa wielkości ok 7'' tableta i musze powiedzieć że pełna profeska, bardzo dobre wykonanie, nie ma sie do czego doczepić i nawet nie śmierdzi jak na razie pozostaje polecić, cena 2.53 USD. Link: http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-car-anti-skid-cellphone-mat-non-slip-mat-for-nissan-qashqai-juke-x-trail/32488736495.html Edytowane 22 Stycznia 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Naprawdę fajna. Super wygląda a jak jeszcze nie śmierdzi to nic tylko kupować. Ile na nią czekałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Naprawdę fajna. Super wygląda a jak jeszcze nie śmierdzi to nic tylko kupować. Ile na nią czekałem? Czekałem dosyć długo bo ok. 2 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Teraz będzie jeszcze dłuższa wysyłka , bo w Chinach na przełomie stycznia i lutego mają święta , po naszym nowym roku u nich zawsze jest przerwa Ja już czekam na 3 pierdoły około 2 miesięcy .....i boję się czy kontener z pierdołami nie wpadł im do oceanu i mogę się nie doczekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Peceq- co to za podkladka? Do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Peceq- co to za podkladka? Do czego?Taka uniwersalna, w zadne miejsce idealnie nie pasuje jesli o to chodzi Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Teraz będzie jeszcze dłuższa wysyłka , bo w Chinach na przełomie stycznia i lutego mają święta , po naszym nowym roku u nich zawsze jest przerwa Ja już czekam na 3 pierdoły około 2 miesięcy .....i boję się czy kontener z pierdołami nie wpadł im do oceanu i mogę się nie doczekać ! Jak na alibabce to otworzysz spór i kase powinni zwrócić Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jak na alibabce to otworzysz spór i kase powinni zwrócić Wiem , wiem , ale zostało jeszcze trzy dni do końca i wtedy się upomnę przed końcem czasu . Swego czasu dostałem w prezencie od jakiegoś sprzedawcy 5 gumowych podkładek z silikonu pod smartfona , dwie czarne i trzy przezroczyste , przykłada je się w ekstremalnej pozycji do np, szyby czyli pionowo lub zwis pod ujemnym kątem , do tego przykładamy telefon i NIE MA PRAWA ODPAŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wiem , wiem , ale zostało jeszcze trzy dni do końca i wtedy się upomnę przed końcem czasu . Swego czasu dostałem w prezencie od jakiegoś sprzedawcy 5 gumowych podkładek z silikonu pod smartfona , dwie czarne i trzy przezroczyste , przykłada je się w ekstremalnej pozycji do np, szyby czyli pionowo lub zwis pod ujemnym kątem , do tego przykładamy telefon i NIE MA PRAWA ODPAŚĆ Poka poka Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy ktoś z Was użytkuje taki bagażnik Aguri? http://allegro.pl/aguri-bagaznik-bagaznik-dachowy-nissan-qashqai-ii-i5017464790.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Czy ktoś z Was użytkuje taki bagażnik Aguri? http://allegro.pl/aguri-bagaznik-bagaznik-dachowy-nissan-qashqai-ii-i5017464790.html Ja mam go zamiar kupić. Oglądałem już taki na QQ J10, właściciel auta był zadowolony z bagażnika ale twierdzi że pomimo kształtu skrzydła śwista podczas jazdy. Gdy nie używany to przerzuca obie belki na tył relingów, podobno pomaga na hałas. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez monkahead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Poka poka O take o http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-10pcs-lot-Wholesale-Magic-Non-slip-sticky-pad-anti-slip-mat-Car-Anti-slip/1097658462.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Ja jakiś czas temu kupiłem coś takiego: http://www.aliexpress.com/item/Luminous-car-Ignition-Key-ring-For-Nissan-Teana-X-Trail-Qashqai-Livina-Sylphy-Tiida-Sunny-March/32376785164.html Musiałem tylko wyrzucić ten metalowy element bo mój chiński scyzoryk nie wchodził do końca. Takto wygląda Edytowane 26 Stycznia 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja mam go zamiar kupić. Oglądałem już taki na QQ J10, właściciel auta był zadowolony z bagażnika ale twierdzi że pomimo kształtu skrzydła śwista podczas jazdy. Gdy nie używany to przerzuca obie belki na tył relingów, podobno pomaga na hałas. Ja mam zamiar w najbliższym czasie podjechać i założyć przed kupnem. jedyny minus taki, że narty bez boksu trzeba kłaść wiązaniami do góry, bo nie wejdą do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak te półki są tam włożone , ja tak w moim J11 nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kapitalne rozwiazanie ale jak to się udało,jutro sprawdzę może wystarczy zmienić kąt oparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Na ostatnim zdjeciu widać,że oparcia są bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Może w pokazanej wersji z zestawem naprawczym jest inaczej ukształtowany ten próg przed siedzeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ten próg-belka jest przykręcany.dawała by coś taka zmiana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 działa, półki się trzymają - faktycznie sprytne i może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 działa, półki się trzymają - faktycznie sprytne i może się przydać. Potwierdzam. Działa. Czy ktoś z Was użytkuje taki bagażnik Aguri? http://allegro.pl/aguri-bagaznik-bagaznik-dachowy-nissan-qashqai-ii-i5017464790.html Kupiłem, założyłem i za tą kasę rewelacja, nawet przy szklanym dachu. Przy 140 ok. z uchwytami na narty. Oczywiście, jeżeli założymy wszystkie uszczelki. Bo bez nich przy 60 km/h mamy "gwizdek czajnika" tuż nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi