pawcio Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 I ja podobne plotki słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 testował ktoś z was lotkę na przednia maskę, chodzi mi o owiewkę która ma za zadanie kierować strumień powietrza ponad dach - prosiłbym o opinie jeśli ktoś miał do czynienia z takim gadżetem, https://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi455.photobucket.com%2Falbums%2Fqq272%2Fmicaerin%2FIMG_2255.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.qashqaiforums.co.uk%2Fviewtopic.php%3Ff%3D24%26t%3D953%26start%3D10&docid=XhtRLfyoZEeW2M&tbnid=4ye66RtyHsZdeM%3A&w=1024&h=768&bih=662&biw=1366&ved=0ahUKEwj25-GMprLPAhVE2ywKHQwuBssQMwhUKCwwLA&iact=mrc&uact=8 Mogę powiedzieć,że już kilkukrotnie widziałem Qqłki z taką warą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pewnie kieruje te kamyczki wprost na szybę. Wysłano z Lumia 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny_OP Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 myślałem że jak jest plucha to wycieraczki się mniej męczą jak się jedzie za tir-em, że zbije wodę na błotniki albo skieruje ponad dach -oszczędzając szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 To bardziej chodzi o ochronę brzegu klapy przed kamyczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A moim zdaniem to tylko wyciaganie pieniedzy, ale kupujcie Panowie, kupujcie, Wasze auta beda jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No cóż...piękno samo się obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand15 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 na antypodach bardzo modny jest taki dodatek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Antypody, wschód, i jeszcze parę innych regionów by się pewnie znalazło. Jak się jeździ szutrem czy po jakiś innych drogach to się pewnie przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki18 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Byl swego czasu w jakims programie wyjasniany sens tych nakladek. Oslaniaja ponoc przed kamykami. Stosuje sie to za nasza wschodnia granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszc Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jak ja słyszałem to ta lotka służy do ochrony maski przed odpryskami lakieru uderzających kamyczków . I masz rację, dokładnie do tego to służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 mozna wpisac w google bonnet protector albo auto bra ; ) zastanawiam sie nad takim np. ze skory ekologicznej, po tym sezonie mam kilka odpryskow na masce do uzupelnienia : / pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 takie tam słabe zdjęcie efekt odległościowy całkiem całkiem jak grać będzie radio nie sprawdziłem ale cena bezcenna 29 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Daj znać jak juz sprawdzisz radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 A jak z kolorem i przyleganiem do pow. dachu , chodzi mi o kształt czy szczelina jest jednakowa ? i najważniejsze , źródło gdzie nabyłeś ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczolanur Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam, w sprawie anteny ja swoją kupiłem na Ali czekałem miesiąc założyłem ale po paru dniach ściągnąłem jakoś odbioru radia spadła bardzo mocno (centrum miasta) dla mnie nieakceptowanie a nie jestem jakimś melomanem. Fakt że ładnie wyglądała ale nie spełniała swojej podstawowej funkcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 29 zł allegro z przyleganiem kiepsko chciałem bez podkładki dlatego troszkę szlifierką ją odrobiłem po dwóch godzinach sam odkleiłem bo szpary były ale kolor mi spasował grać na krótkiej trasie raptem 4 kilometry grało ok mam pomysł z taśmą dwustronną ale troszeczkę grubszą by wyglądało jakby podkładka gumowa cienka ale była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechemati Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nowy dodatek na tylna klapę i oświetlenie bagażnika i dołu tylnej kanapy oraz dzięku uprzejmości JACKO 29 siłowniki do klapy. Przesadziłeś z tą górną listwę. Wygląda to dla mnie trochę festynowo. Ale to moje zdanie. Widzę, że lubisz bajerzyć autko. spoko Widzieliście już ten filmik? Czy o 1:20" to pakiet Crossover ze słynnym pampersem? Podoba mi się taka stylizacja - ciekawe jak by wyglądał na szarym QQ A te srebrne listwy na boki, przód i tył jakoś do mnie nie przemawiają. A czemu ma służyć ta czarna listwa na masce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Prawdopodobnie ma chronić przed odpryskami od kamieni. Czy działa? Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Panowie , mozna kupic zamiennik orginalu listwy bagaznika i pampersow ( pisaliscie posty ze nie ma w PL jakis czas temu ale moze cos sie zmienilo .. znalazlem na allegro listwe ale niezbyt mi sie podoba .. na aliexpress so lepsze ale przesylka w cenie towaru prawie.. ktos kupowal moze z tej strony wogole ? https://pl.aliexpress.com/item/Accessories-For-Nissan-Qashqai-2014-2015-Stainless-Steel-Rear-Outer-Inner-Bumper-Protector-Door-Sill-Plate/32544784944.html https://pl.aliexpress.com/item/Accessories-For-Nissan-Qashqai-2014-2015-ABS-Front-Rear-Bumper-Protector-Skid-Guards-Plate-2-pcs/32563603979.html?scm=1007.13338.46806.0&pvid=70869fc2-0c68-49c5-95cc-e42e5adfde25&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=200000455 pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 http://www.chromowane.com.pl/qashqai-ii-2014-,763.html http://toptun.pl/qashqai-2014-c323.html patrz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nice .. dzieki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Patrzcie panowie jakie tuningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Akurat to to widziałem...Rosja to ciekawy kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tak rosyjski dealer "zamawia" dla klienta wersje Premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi