Pieer Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 skutek jest dobry bo sam to zrobilem wiec mam jakies tam wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Oooo, wyczuwam szyderę z małych silników. Czyżbyś już Jacenty wpłacił zaliczkę na Mazdę z prehistorycznym wolnossakiem 2.0, który dla niektórych wydaje się dużym motorem? skutek jest dobry bo sam to zrobilem wiec mam jakies tam wnioski... Zdradź więc Pieeronie co za specyfiku użyłeś do polerowania szybki liczników. Jest ona tak miękka, że jak przypuszczam, wystarczy zwykła pasta do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Tylko nie pasta do zębaczow dopiero będzie piękny mat, jest pasta do ekranów smartfonów i to też delikatnie nada robić a tak swoją drogą skąd taka oszczędność u nissana aż żenujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jacko za miast patyków do Nissana będzie sprzedawał w 20l puchach Bitex Mazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nic nie zaliczałem....choć była okazja z cycatą kelnerką A szyderczość mam wpisaną w geny i dystans do siebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Jacko nie zmieniaj tematu na Cycoliny Przesiadasz się do Mazdy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie,przynajmniej nie teraz i nie za kilka miesięcy.trzeba odłożyć plany niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Aaa ale jak coś to ja Bitex mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 To czamu nie handlujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Halo, halo! Jest tu kto? Od 2 dni nikt nic nie pisze. Nie wiem czy wszystko co miało się popsuć już się popsuło, a może nie psuje się, a może to tylko sezon ogórkowy? W sumie sam też zaraz spadam na urlop więc możecie mnie przez najbliższe 2 tygodnie bezkarnie poobgadywać. Ale pamiętajcie - ja tu wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Bo silniki 1.2 DiG-T to są bardzo dobre silniki...zwłaszcza w Kaśkach. Nic się nie psuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie wiem jak inni, ale ja jak na razie mogę potwierdzić Twoje słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No widzisz!!! Wiem co mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 U mnie tez OK ! Przebieg 52kkm i oby tak dalej. Dzisiaj w ASO widziałem wyjęty z J10 "niekosiarkowy" 2.0 dCI. Padł bez jakichkolwiek objawów po 150kkm... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A ja wciąż czekam na telefon z serwisu o gotowości do wymiany turbosprężarki. Dzwoniłem wczoraj, podobno jakiejś rurki im jeszcze brakuje... Jeszcze kilka dni będę jeździł piszczącym forumowym liderem niezawodności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 U mnie tez OK ! Przebieg 52kkm i oby tak dalej. Dzisiaj w ASO widziałem wyjęty z J10 "niekosiarkowy" 2.0 dCI. Padł bez jakichkolwiek objawów po 150kkm... :/ Kosiarki górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Niech żyją!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Niech żyją ... ale nie ma mojego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Bo Edward jakieś buraczane pokazuje,a nie kultowe! i firmowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kosiarki to kosiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kolor też ważny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Monty Python się klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Kosiarki to kosiarki a auto to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Auto z silnikiem kosiarki ot takie to Auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi