nissanek94 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam, w temacie podałem dwa tematy w których potrzebuję pomocy.Chcę zamontować filtr stożkowy. Potrzebne mi jest : adapter, odma,stożek, obejmy,kolanko, rura dolotowa,A teraz w czym pomoc potrzebna. Potrzebuję wiedzieć co ,jaki rodzaj, wymiary, kolanko pod jakim kątem ma być. Chcę skompletować na allegro cały komplet (jak najwięcej rzeczy) żeby w jednej przesyłce było. Chcę kupić ( bo jestem zmuszony wymienić ) tłumik końcowy ala sport, przelotowy, basowy (może być używane do 100 zł+przesyłka) , tylko nie wiem jaki będzie pasować , a do primery znajdywałem tylko seryjne. Także w tym wątku też potrzebuję pomocy (najlepiej z linkiem ).------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Jeśli chcesz się wywyższać możesz obrażać, jeśli chcesz pomóc to śmiało, wybór należy do Ciebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 to wszytko zależy jak chcesz to poprowadzić i gdzie?? dzisiaj mieliśmy skłądac właśnie coś takiego w ALI ale chyba mi się nie chce ale założenie takie, aby wejść w miejsce gdzie pobiera filtr zimne i w nadkolu będzie zamontowany stożek aby było CAI a nie WAI z tego co pamiętam potrzebna byłą w moim przypadku redukcja na 67/77 do tego kolano 120 (chyba ale rozwarte jest chyba jedno) dwa 90 i łączniki wszytko na 77 do tego flansza na przepływkę i dwie aby przejść przzez blachę, jak Ci się nei spieszy to moze jutro się zborę i zmontuję to znajdziesz fotorelacje w TYM temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissanek94 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 no dobra ze stożkiem ogarnąłem temat, a co z tłumikiem ? tylko długość może stworzyć problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRGy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jeśli temat nadal aktualny to nie bierz kolego Proexa. Ja już drugi komplet reklamuję, robiony na zamówienie miało być cicho a po 3-5 miesięcy wata się zbija i nieźle buczy nawet z katem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.