tomoakatomi Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witajcie, jeśli ktoś szuka dolotu do DE wraz z wkładką (nic nie pourywane), wydechu seryjnego od końcowego po Y, kolektorów czy katalizatorów (brak im tylko po jednej stronie flansz) to zapraszam na priv. Nie mam już auta, a może ktoś szuka części. Pochodzą z 350z 2004 DE. Dodatkowo mam też maskę carbon z wlotami i zabezpieczoną od spodu osłonami przed wlewaniem się wody - wygląda jak superleggera od Amusa. A tak mam też CB z anteną które włożyłem do auta, ale nie używałem, bo był to wyłącznie kaprys podyktowany kolegi pomysłem, więc w zasadzie nowe poza montażem. PS proszę nie usuwać i nie przenosić drogi Adminie, gdyż nasz dział giełdy został zamknięty, a mało kto szuka do 350z części w innych działach. Dziękuję Tofu, Dino i innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dlaczego wgl dział giełda został zamknięty ? Nieraz ktoś coś ciekawego moze sprzedawać a my o tym nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie wiem, ale np w dziale CZESCI i samochodów pokazuje np 140 tematów a jak sie wchodzi to 2? Była giełda tu, ale trzeba by było cos nowego zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tomek a jakie masz to cb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zrobię zdjęcie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 mozesz podesłać zdjecia tej maski ? jaka cena? a tak wogule dlaczego nie mamy \Giełdy\ czemu nie mozemy mieć takiej zakładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 PM wysłany, daj znać giełda była, ale została zamknięta, a dlaczego - nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.