jarek1111 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 moim zdaniem jest oki , rozumiem że to za 346 za 2 doby hotelowe zapytaj jeszcze czy jest tam mozliwość zjedzenia śniadania itp jeszcze trzeba z nimi zalatwic jakąś salke zebyśmy mogli sobie swobodnie usiąść i pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 tak za dwie doby dla 2 osób. śniadanie postaram się wynegocjować w cenie, salka jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 dzakuzi i barek z alko w pokoju? ewentualnie moze byc basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja prawdopodobnie bede sam i pewnie nie tylko ja. Sa tam pokoje jednoosobowe czy bede z kims polaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A hostessy będą ? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 prosze o szersze info czy kwota pasuje , jak tak to w pon rezerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Pasuje a jak z torem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 jutro będę wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Hotel pasuje, a tor za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dziś zadzwoniłem do Poznania i okazało się, ze pomimo informacji na stronie internetowej track day 30 maja się nie odbędzie,...odbędzie się 20 czerwca! Pan i Pan z toru poznań wykazali się dużą ignorancją nie widząc w tym problemu....zareagowali no przecież można przyjechać w tygodniu.....no bo my ku$%a nie pracujemy... Tak czy inaczej data 20 czerwiec kwota 550zł za auto -10% za ilość zgłoszeń. Jest jeszcze opcja na Tor Jastrząb - napisałem maila z zapytaniem i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No to odjebali maniane ładna... O tor jastrząb Tomek się pytał i cena była dość mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) jastrząb wychodzi ok 250zł za auto ale aut musi być 40 tak słyszałem moze jednak ułęż tam można fajnie poganiać Edytowane 9 Marca 2015 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 15 tys w zeszłym roku za tor na właśność, zobaczymy co Mateuszowi odpowiedzą prawda jest taka - jak by dużo aut przyjechało, to koszt się ładnie rozkłada, jak mało to wiadomo wychodzi drożej jak Poznań - zobaczymy przy torze Jastrząb będzie teraz na wiosnę hotel, więc dobrze by się składało dla wszystkich ! http://www.torjastrzab.pl/pokoje,aw23,43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 jest jeszczcze jedna opcja 1-3 maja jest zlot opla calibry na lotnisku w wilczych laskach i tam jest 1/4 mili można by zapytać czy by przygarneli na lotnisko pare nissanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dla mnie jastrząb może być ale myślę że w Ułężu będzie łatwiej o wolne terminy i raczej taniej. Dla porównania track day kosztuje 250zł i wjeżdza 30 aut co daje 7500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 może tak, ale tor Jastrząb jest zdecydowanie + względem Ułężu - zobaczymy co nam w tym roku odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) chłopaki przemyście sprawe calibra team , tu macie info można wjazd na lotnisko bodajże 50zł http://www.calibra-team.pl/forum/index.php?/topic/51263-14-urodziny-klubu-ct-1-2-3-maj-2015-51-zlot-ct/ Edytowane 9 Marca 2015 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kurde mnie jakos latanie na kreskę nie kreci. Zdecydowanie bardziej wolal bym polatać po zakrętach. Wqrw&€lem się na Poznań....generalnie jak wyjdzie inny tor to tez będzie gitarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) zobaczymy co odpowiedzą z toru Edytowane 9 Marca 2015 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 To moze tor nurburgring??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 mi trochę szkoda tak wydać 6 tys na wyjazd pozostańmy przy czekaniu na odpowiedź z toru Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A taki zarcik sytuacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 wyjazd do nurburg zamyka się w kwocie 2-2,5 tys.zł lora na 8 aut na kołach nieznacznie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A Brno? Świetny tor, słyszałem że ceny też nie są zaporowe... Bo noclegi w Brnie to około 100-120 PLN za noc za dwie osoby w niezłych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Albo slovakiaring? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi