razzar Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Ja jestem za zlotem Uleż super otwart tor do tego impra w wawie Coobcio weranda, + jakas organizowana impreza klubing z rezerwacja w Wawie. Dla mnie to lepsza opcja niz drogi i niebezpieczny i z wygorowanymi wymaganiami tor Poznan. Znam rezerwacje w apartamecie za pokój 2 osobowy w centrum wawy za 170zl w mega luksusie. Co do zlotu z kalibrami prosze, nie robimy zwaly kolegom z opla. Polaczenie tych dwoch marek to jakas masakra. Sorry ja czytam propozycje zlotu po za granicami kraju to mnie to rozsmiesza do łez. Kuswa nie potrafimy sie ogarnac z jednym zlotem w 20 aut a Wy chcecie jechac gdzie ? W ile aut 3? Nie wiem, wydaje mi sie ze pozostaje nam brac przyklad z forum nz, bo tam mega organizacja zlot super miejsce i za dobre $ . A tutaj kazdy probuje swoja rzepke skrobac. A nic z tego nie wychodzi. Edytowane 10 Marca 2015 przez razzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 znaczy poznań był w miarę dograny i sporo ludzi się określiło przyjechać tylko wyszło jak wyszło. Ogólnie jechać na byle jaki tor byle poganiać się trochę, polatać bokiem, narobić hałasu i dymu zawsze możemy się podpiąć pod zlot nz i tez było by pewnie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pewna ekipa Zetek juz dawno tam jest zapisana. Mysle ze tez tutaj fajnie byloby cos tez zorganizować w dogodnym terminie i miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ja z Mateuszem się staramy - to że Pani z POznania się wypięła, to nie znaczy, że organizację mamy kiepską.. litości znajdziemy alternatywę i wszyscy będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 I o to chodzi działajcie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Myślę, że dobrze by było niezależnie od miejsca utrzymać tą datę. Jak coś trzeba pomóc tomoakatomi pisz na PW. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Tor Jastrząb albo trackday Ułeż Edytowane 11 Marca 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek marzec Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 30.05 jest SuperOES w Kielcach. Ja się wybieram (o ile mi jakaś sesja nie wpadnie), ale to raczej słabe miejsce na zlot. Raczej bardziej, żeby sprawdzić swoje umiejętności w konfrontacji z dobrymi zawodnikami. A tak przy okazji, w przyszłą sobotę 21.03 też jest edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Data ktora miala byc, mi osobiscie nie pasuje jak najbardziej inna data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dla mnie ten tor w kielcach bardziej przypomina gokartowy niż samochodowy:) Plątanina zakrętów i brak jakiegokolwiek miejsca do rozpędzenia się raz byłem i więcej tam nie pojadę chyba że ktoś ma do niego 20 km to polecam bo jest tanio ale nie wyjeździmy się w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A ja np wole bardziej zakretasy niz dlugie proste - im wiecej krecenia kierownica tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 W Kielcach można bardziej polatać bokiem bo tak to tor bardzo wolny jest a co za tym idzie nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja lubie pół na pół na ułężu max rozpędzam się do 170-180 do tego szybkie zakręty i mega przyczepny asfalt robią wrażenie. Na jastrzębiu nie jeździłem ale bardziej zajeżdza mi takimi kielcami czyli wolne zakręty i nuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No bez jaj na Ułęzu coś tam się kręci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ma ktoś kom do kogoś pracującego w torze jastrząb? na maila nie odpowiadają a juz dwa zapytania ofertowe wysłałem a pod podanym nr telefonu nikt nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak tor nie wypali to walimy grilla pod narodowym i upierdalamy na miescie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 wysłałem numer Mateuszowi - powiedzmy sobie tak, tor Jastrząb będzie dostępny tylko trzeba się dodzwonić bo terminów nie ma żadnych przez kolejne miesiące od dziś w ich kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mam nadzieje że wypali jak nie to pod narodowy spocika jak rok temu i też będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Hej, dzięki za numer - ten jest aktulany. Zasada działania toru jastrząb się odrobine zmienia i wprowadzają tzw treningi otwarte - czyli możliwość całodziennego wjechania na tor i upalania - koszt 250zł!! Jutro ma być na ich stronie dodany terminarz treningów - jak dla mnie cena bomba. Odnośnie wynajmu toru - cena poszła w górę - 20tyś.....sporo. Poznań odpada bo tylko nam toru nie chcą wynająć a w maju nie planują track day. Proponuje poczekać do jutra na rozpiskę z toru jastrząb i rezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak bedzie rozpiska to wysle do wszystkich informacje by rezerwowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) jak Ułeż to ja sie pisze w każdym terminie, za***isty oes brak band, techniczna trasa, zajbiscie Wawa blisko dużo ++++ warto jak Ułęż organizujecie to w końcu Was pochwale . Poza tym doktor zawsze pomoże DR. Kuba blisko weranda.... to mi sie podoba chyba ze źle znowu Was zaczajam. Ja jestem za uŁEŻEM, ABY NIE TEN TERMIN CO BYŁ KAŻDY NOWY.... i dam sie siebie wszystko najlepiej po zlocie NZ.... na spokojnie zróbmy dobry zlot spotkajmy sie na NZ . WAwa ma duze możliwości trzeba działać Chłopaki nie bedziemy gorsi od NZ, ajmy w całości lepsze gO, SKUPMY SIE NA DACIE kóra wszystkim pasuje, spokojnie mamy dużo chetnych dobra organizacja duzo protein zetkowych. Ja mogę pomóc!!! jak Ułeż to ja sie pisze w każdym terminie, za***isty oes brak band, techniczna trasa, zajbiscie Wawa blisko dużo ++++ warto jak Ułęż organizujecie to w końcu Was pochwale . Poza tym doktor Coobcio zawsze pomoże DR. Kuba blisko weranda.... to mi sie podoba chyba ze źle znowu Was zaczajam. Ja jestem za uŁEŻEM, ABY NIE TEN TERMIN CO BYŁ KAŻDY NOWY.... i dam sie siebie wszystko najlepiej po zlocie NZ.... na spokojnie zróbmy dobry zlot spotkajmy sie na NZ . WAwa ma duze możliwości trzeba działać Chłopaki nie bądziemy gosi od NZ, Dajmy w całości lepsze GO, SKUPMY SIE NA DACIE, która wszystkim pasuje, spokojnie mamy dużo chętnych dobra organizacja duzo protein zetkowych. Ja mogę pomóc!!! Pisze bo chce zeby nasze forum było lepsze dała większego powera , szkoda ze nam na razie to nie wychodzi... UŁĘŻ jest za***isty!!!! , mogę ściągnąć sx 200 500KM z team Wawa , chęcią przyjadą Edytowane 13 Marca 2015 przez razzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Razzar jak chcesz to dawaj na ten ułęż za tydzień track.day.org jak się sprężysz to może jeszcze sie załapiesz na wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 za tydzien nie dam rady bo mam młodego za 2 tyg. mogę wlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 poznań był alternatywą dla każdego bo jest dobry dojazd z generalnie każdej strony. nie moja ani Tomo wina , że ludzie pracujący tam są niekompetentni i mają w d*pie swoich klientów nie pisząc kiedy zmieniają daty track day. raz ogłoszona data powinna zostać , jak teraz będziemy i to zmieniali to zupełnie nic nie wyjdzie do polatania po torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ustalony jest 30 maja -sorry razzar, pytać się nie będę nikogo na nowo, bo było dawno już ustalone i pytanie na nowo jest niepoważne jedyne co może się zmienić jak wyjdzie inna data treningu na torze Jastrząb np 30 maja +/- np niedziela a nie sobota jak dla mnie Ułęż to ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi