Mycek Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Spoko ten Jastrząb. Klepiemy 30.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie ja odpadam bo za dlugo to trwa a termin jest taki sam jak innego zlotu na ktory trzeba sie wczesniej zarejstrowac a liczba miejsc ograniczona a jezeli nasz zlot ma sie nie odbyc albo byc w innym terminie to ja ten weekend mam wolny i chce jechac gdziekolwiek. Trudno moze nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 no nic, ja też odpadam . Termin i odległość - Jastrząb dla mnie odpada. Na Ułęż bliżej mógłbym pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odpadam. Mi tylko poznań pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) A Jastrząb jest otwarty? Nie było pytania, widzę, że 28 marca mają jakiś trening w harmonogramie. Jakby co ja jestem za Jastrzębiem. Edytowane 16 Marca 2015 przez Pustelnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 na razie nic nie dodali, ogólnie mają pustki - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nigdy nie upalałem na Jastrzębiu a z miłą chęcią bym polatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 dodali terminy ale nam nie pasują. Jutro będę tam dzwonił bo z tego co widzę to jakiegoś mega obłożenia nie mają... dobre info. 30 maj jest wolnym terminem i najprawdopodobniej zrobią wtedy jazdy. dziś rozmawiałem z kolesiem z toru i jedynie to jutro musi dogadac się z instruktorami czy mogą być, jak tak to się wpisujemy i jastrząb stoi otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 wolne to maja 28 dni z 30 wiec to żadna łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jak tam sytuacja wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A może, ktoś chętny na mały rekonesans na Jastrząb w tą sobotę ? Wolny trening 250 zł - zostały 4 wolne miejsca... ja się wybieram. http://www.torjastrzab.pl/trening-samochodowy,ww,66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 brak zmian w rozpisce. jak się nic nie pojawi do poniedziałku to będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 brak zmian w rozpisce. jak się nic nie pojawi do poniedziałku to będę dzwonił. Jest jakiś update? ... Bo faktycznie skończy się u Kuby na werandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oooo co sie dzieje w temacie zlotu???? Mowilem ze fajnie cos blizej w centrum robić .Bardzo czesto w Wawie sa organizowane JDM spotkania mozna byloby sie podlaczyc, maja chopaki fajna organizacje konkursy duzo aut Japan.Potem np. na Ulez podjechac. Moze sie organizator spotkania wypowiedziec czy temat jest nadal aktualny, czy dzialamy z czyms nowym. Bo wydawac sie ze temat umarl. Mi osobiscie sie wydaje ze trzeba cos sie ruszyc bo sezonu nam zabraknie na organizacje w takim tempie. Inne kluby maja juz zamkniete listy i zorganizowane wplaty na zlot 2015.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ostatnio pisaliście o torze jastrząb.... dodali nowy termin treningu w maju, ale 16 nie 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) OGÓLNOPOLSKI ZLOT 2015 350Z / 370Z / G35 / G37 WARSZAWA 30.05.2015 GODZ. 11:00 STADION NARODOWY Zapraszam wszystkich w dniu 30.05 na 2gi zlot miłośników serii Z i G. Zlot, jak w zeszłym roku, zaczynamy na parkingu pod Stadionem Narodowym o 11. O godzinie 12:00 zaczynamy się zbierać i robimy wspólny przejazd na Marwilska 44, który przypadł wszystkim w zeszłym roku, gdzie na miejscu porobimy sobie więcej zdjęć. O godzinie 14 wyruszamy na hamownie do Coobcia, gdzie będzie czekać grill. Wszyscy chętni w tym dniu za 50 zł będą mogli zmierzyć sobie auto na słynnej hamowni u Kuby. Atrakcja o tyle przednia, gdyż większość Nissanów i Infiniti jest już zapisana w historii tych rolek. SERDECZNIE ZAPRASZAM !! A tu mamy ostatnia impreze Saaba w Coobcio Garage Edytowane 4 Maja 2015 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 O fajnie ciekawe czy w tym roku frekwencja też tak dopisze jak rok temu. Ja generalnie jestem chętny ale ok 14 będę musiał się zawijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jak ma złość dokładnie w tym terminie mamy latać na torze w Kamieniu Śląskim, to zaraz obok mnie... Ale jeśli nie wypali tor 30 maja, to napewno przyjadę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 A mi nie wiem czy wypali moja impreza wiec moze sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ale to pięknie wygląda! Aż mam ciarki jak oglądam ten filmik. Muszę tam być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 poinformuj i zabierz swoich znajomych od Z i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie znam nikogo poza Wami forumowiczami To jednak dość rzadkie furmanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Tomek a duża frekwencja się zapowiada? Pewnie masz jakieś przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 życie zweryfikuje jak zawsze, bo to zależy od was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jak będzie jak w tamtym roku to trzeba to wpisać na stale w kalendarz zetkowiczow i modeli G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi