Gość mrówa Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 czerwona mówisz juz cie lubie hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moćk Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Po pierwsze - dzień dobry, wlaśnie sie zalogowałem na tym forum. Po drugie, do jazdy na codzień mam takiego bąbla: Silnik 1.0 16V, skrzynia manualna, wszystko seryjne. Całkiem przyjemne autko w miescie, dosyć ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 piękne lampy - spray czy folia? ja też miałem polakierowane n aczerwono w k10, ale do almery to chyba folie kupię. ciężko wytrzymać tak bez modyfikacji... pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 one takie juz sa (lampy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 powaga? wyglądają tak czerwieniście. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Po pierwsze - dzień dobry, wlaśnie sie zalogowałem na tym forum.Po drugie, do jazdy na codzień mam takiego bąbla: Silnik 1.0 16V, skrzynia manualna, wszystko seryjne. Całkiem przyjemne autko w miescie, dosyć ładne. witka a zeby zrobic to drugie zdjecie to wspioles sie na latarnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moćk Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 A więc od nowa:) Po pierwsze: Lampy pomalowałem czerwonym sprayem, ale tak z umierem, żeby mi wszystko na czerwono nie swieciło Po drugie: Zdjęcie 2 zrobiłem z 4 piętra. Z latarni bym spadł za szybko i nie zdążyłbym Micry uchwycić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 A o mojej Mikrze mozna poczytac tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturro Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Moja Micra jest z przełomu 2000/2001r po liftingu. Silniczek 1.4 83 żwawe koniki Kupiona w salonie w Polsce Wyposażenie: 1 poducha, wspomaganie, el szyby pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylvvia Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A moja micra to K11 z października 1992r. - silniczek 1,0 16V ... nie mogę się pochwalić niestety wspaniałym wyposażeniem... chociaż usłyszałam od mechanika, że jest uniktem, bo niewiele jest takich modeli z ABS-em - a to jest jedyna dodatkowa rzecz w moim micrusku... jest ślicznie okrąglutki i ma przepiękny kolor green blau - to znaczy seledynowy - jak przetłumaczyli mi na przeglądzie... służy mi tylko kilka dni, ale już wiem, że nie pożałuje zakupu pozdrawiam micromaniaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Moja Micra jest z przełomu 2000/2001r po liftingu.Silniczek 1.4 83 żwawe koniki Kupiona w salonie w Polsce Wyposażenie: 1 poducha, wspomaganie, el szyby pozdrawiam PIEKNY MOTOR 1.4 W K11 TO REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A moja micra to K11 z października 1992r. - silniczek 1,0 16V... nie mogę się pochwalić niestety wspaniałym wyposażeniem... chociaż usłyszałam od mechanika, że jest uniktem, bo niewiele jest takich modeli z ABS-em - a to jest jedyna dodatkowa rzecz w moim micrusku... jest ślicznie okrąglutki i ma przepiękny kolor green blau - to znaczy seledynowy - jak przetłumaczyli mi na przeglądzie... służy mi tylko kilka dni, ale już wiem, że nie pożałuje zakupu pozdrawiam micromaniaków! WITAMY KOLOREK HMM TAKI SOBIE MI SIE NIE PODOBA :twisted: ABS TO RZECZYWISCIE ZADKOSC HEHEHE CO DO KSZTALTÓW TO SIE ZGODZE SA POCIAGAJACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 NASZE MICRY, NASZE MICRY !!! Tyle ich, wiec zapraszam do prezentacji na stronie www.MICRA.jc.pl Wiele mam tam K10-tek. Czyzby byly gora? Niewierze.... Nowszych jest wiecej, wstydzicie sie czy co ? Podaje bezposredni link do formularza ulatwiajacego dodanie profilu na strone: http://www.fokcik.master.pl/micra/nowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam. Od 3 dni jestem w posiadaniu K11 94 1,0 16V. Na autko zdecydowalem sie glownie dzieki powszechnie panujacej opinii ze micry to wzor bezawaryjnosci. Jak na razie przejechalem ponad 300km z wroclawia do krakowa i jestem pod wrazeniem:) Autko naprawde fajnie sobie smiga i przyjemnie sie prowadzi. Mam tylko maly problem z szumiaca skrzynia i chrobotaniem na wstecznym (nie wiem czy przegob czy skrzynie).Auto jest u mechanika w celu wymiany plynow i wyjasnienia tych niepokojacych mnie objawow. Jak odbiore autko to napisze co i jak. Mam nadzieje ze moje pierwsze wrazenie z jazdy tym autkirm nie zostanie popsute pierwsza wizyta u mechanika. Czytajac to forum ze 3 razy zaliczylem opad szczeny gdy zobaczylem ceny niektorych czesci MASAKRA!!! No nic jutro bede wiedzial czy dalej lubie micre czy juz nie:) poki co Micry gora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Witam!,Równiez posiadam k11 z jednostką napedową 1,3,oczywiscie 16v,,pozdro dla wszystkich,i dla filipa,od ktorego kupiłem nabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mały Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Jestem posiadaczem k10 z manualem (5) z 1991 roku Silniczek 1.2, kolor biały, 3 drzwiowy. Wyposażenie seryjne: (SuperS) -sportowe fotele -uchylne tylne szyby -spojlerki (lotka, progi nadkola) -wszystkie szyby lekko przyciemniane (na czarno) -elek. regulacja świateł -alufelgi 5,5/13 Wyposażenie dodatkowe: -tylne szyby przyciemnione na czarno -lakierowane elementy wnętrza na niebiesko -usunięte emblematy -sportowa kiera -białe tarcze zagarów (Nissan Klub Polska) 8) -wydech KM TURBO -pos przeciwsłoneczny na przedniej szybie audio: -radio JVC limited... (45x4) -skrzynia w bagażniku 400W -wzmacniacz SPALONY :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Witamy! Ja z niecierpliwością czekam na dobre fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszmaciej Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ABS, el. szyby, klimatyzacja, centralny zamek z otwieraniem na pilota, 4 poduszki powietrzne, wspomaganie kierownicy, limitowana edycja auta kolor kameleon fabryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszmaciej Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 k11 2000r. 42000km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszu78 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam. Ja jestem posiadaczme micry z ... 86 roku. Nie ma sie czym za bardzo chwalic. Kupilem ja pol roku temu jak miala 85tys. km. Jak do tej pory sprawuje sie znakomicie. Jak wyjade na bane to zmykam budzik, w co nie wszyscy mi wierza. Żadnych problemow z odpalaniem, nawet w zime. Kreci z pierwszego razu. Ogolnie jestem bardzo zadowolony )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B-52 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Moja Micra ma motor 1.4 L 82KM straszny wymiot ma z baku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturro Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Moja Micra ma motor 1.4 L 82KM straszny wymiot ma z baku też Mam ten sam silnik! Kopytko niezłe! Ile Ci pali w trasie, a ile w mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 moja natomiast to Micra M/C 160SR 5 drzwi kolor czerwony silnik 1.6 110KM wersja 160SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Jestem posiadaczem Micrusa z 96 a rejestracja w 97 1,0 ma poduszke i centralny zamek, mam radyjko sony, głośniki dwu drożne pioniera o mocy 160w przód a tył 170w. Mój micrus jest felerny bo jest po wypadku, fakt kupiłem go za grosze ale nie miał być krzywy a ma skrzywiną tylną oś ale nie zbiera ale przy gwałtownym hamowaniu jest strasznie nerwowy i ściąga, ale jak się zablokuje koła to jest ok. Jak na taki samochód to prowadzi się wyśmienicie bo na dodatek ma krótsze sprężyny i jedzie się nim po zakrętach jak po sznurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam!,Równiez posiadam k11 z jednostką napedową 1,3,oczywiscie 16v,,pozdro dla wszystkich,i dla filipa,od ktorego kupiłem nabe Pozdrawiam Kolegę po nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi