misio_de Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Może jako alternatywę podam że za 5 godzin możemy mieć na wyłączność tor w Kamieniu Śląskim. Cena w granicach 3k-3,5K netto (zależy od terminu), przy 30 autach to wyniesie po jakieś 100 złociszy. Tyle że goły, bez aparatury pomiarowej, karetki, straży, itp. Ale za to tor jest tylko dla nas: możemy poukładać go jak chcemy, zrobić ćwiartkę, grilla, co chcemy :-) Może tu zrobić zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Panowie pomyślcie o opcji z noclegiem żeby się trochę zintegrować - w Jastrzębiu jest chyba hotel na górze przy torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Z tego co sie orientuje to Tomek sam wszystko ogarnia wiec jezeli chcemy wiecej atrakcji i mamy jakies pomysły to powinniśmy my pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Michał dałbym Ci like ale to nie Facebook - jak Kuba, bądź Dawid bedzie sie wybierać na Jastrząb, to pojadę z nim, aby na żywo pogadać, bo cieżko się wymienia maile. Jak już bedzie wyjaśnione z dyrektorem, to zajrzę do hotelu. Na tą chwilę jest zima, więc nikt nie jedzie.Aleeee mam do was sprawę - potrzebuję pomysłów na grafikę, którą umieszcze na koszulkach. Jak bedzie wiadomo jak maja wyglądać, to dogadam cenę i będę zbierać pieniądze na produkcje.Oczywiście mogę sam zaprojektować koszulki, ale fajnie jak to by był wspólny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 http://www.logolution.eu/wp-content/uploads/nissan-350z-logo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Te koszulki są całkiem ładne http://store.sidewaynature.com/pl/29-koszulka-flush-fitment.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mycek po pierwsze, mam taką, po drugie, jak ktoś chce to sobie kupi, a my mamy zrobić nowe, a nie skopiować, czy kupić dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Yhm. Te z logo Z które Pustelnick podesłał są okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wpadłem na taki szybki pomysł, fajnie byłoby robić koszulki sezonowo, z przodu fajne logo a na tyłach, lista wszyskich uczestników zlotu w danym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Początkowo wydawał się to dziwny pomysł, ale ja wiem, może być to fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 tylko jak przewidzieć liste osób będących na zlocie ja bym zrobił z przodu logo zetki z tyłu coś na wzór wyglądu nyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zaprojektować można kilka wzorów, wyprodukowanie takich koszulek to kwestia kilku dni max. Kazdy kto jest chętny w 100% że chce być i chce koszulkę = równa się jego nick na produkcje. Jasne że cieżko byłoby wszystko zgrać, nie kazdy wie czy będzie, czesto ludzie wysypują się nawet w dniu imprezy, inni w dniu podejmują decyzje że będą. Taki luźny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 WarPigs moim zdaniem rzucił fajny pomysł. To nada tym koszulkom indywidualności i przy okazji będzie fajna pamiątka ze zlotu. Inne koszulki jak loga itp można kupić na eBay Z tyłu lista uczestników a z przodu wspolne zdjęcie wszystkich naszych zetek pod stadionem a koszulki do odbioru jakiś czas po zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dokładnie, koszulki mozna byłoby odebrać po zlocie a pamiątka fajna i indywidualna. Ale to juz Szef podejmuje decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wynajmiemy gostka niech zrobi nam dziary na szyi coś na styl: 350Z na 100% To byłaby pamiątka na całe życie. A tak na serio koszulka jest OK. Reflektowałbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Może będę subaru... Ale pojawię się na bank 1. tomoakatomi2. Bydle + tor3. Łukasz834. Cytrus5. 13E7 + tor6. pustelnick + tor7. kaktus_ML + tor8. Jakub 350 + tor9. misio_de + tor10. 35zdawid1 + tor11. Wojtek37012. Wojti83 + tor13. Arnold 350z14. Madamen + tor15. vonBuBs16. Karol Jagoda17. Jarek1111+tor18. WarPigs + tor19. Witak + tor20. COOBCIO + tor 21. Doodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukver4 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Panowie, A czy takie starzywo jak 280zx tez może przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No raczej! I pewnie będzie najbardziej obleganym autem! Jakieś 300zxy też by były fajne jak by przyjechały Wpisuj się na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zapraszamy Lukver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Następny... 1. tomoakatomi 2. Bydle + tor 3. Łukasz83 4. Cytrus 5. 13E7 + tor 6. pustelnick + tor 7. kaktus_ML + tor 8. Jakub 350 + tor 9. misio_de + tor 10. 35zdawid1 + tor 11. Wojtek370 12. Wojti83 + tor 13. Arnold 350z 14. Madamen + tor 15. vonBuBs 16. Karol Jagoda 17. Jarek1111+tor 18. WarPigs + tor 19. Witak + tor 20. COOBCIO + tor 21. Doodek 22. Adamur + na tor integracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 **************************************************************** Ponieważ nie zawsze zaglądacie koledzy w inne działy oraz nawet i na stronę główną, więc... Witam. Pewnie dlatego, iż niedługo będzie wiosna to dostaję zapytania… >> czy teraz też będą polarki NKP jak poprzednio ? << Czy będą??? To wszystko zależy od Was . Jeśli są osoby chętne, to serdecznie zapraszam do głównego tematu, do dyskusji-wypowiedzi jak i do zapisywania się. http://forum.nissank...a-forumowiczów/ Ponieważ niedługo szykuje mi się wyjazd do szpitala rehabilitacyjnego, to w tym czasie można się zapisywać a później tylko wpłata pieniążków (wpłaty bywają szybsze niż okres zapisywania się). Co do cen, to jeszcze nie mogę się wypowiedzieć dokładnie, lecz mogą być takie same lub "+" "-" 5 zł --- to ja tak myślę. Z poprzednim producentem jeszcze się nie kontaktowałem, a kontakt z dzisiejszym (innym) nie dał żadnych konkretów. Na razie pozostaje tak jak w linku który podałem wyżej. Pozdrawiam i zapraszam -- Mirek. Wszelkie zapytania proszę kierować na PW aby nie zaśmiecać tematu forum. ZAPISY DO KOŃCA << LUTEGO >> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 1. tomoakatomi2. Bydle + tor3. Łukasz834. Cytrus5. 13E7 + tor6. pustelnick + tor7. kaktus_ML + tor8. Jakub 350 + tor9. misio_de + tor10. 35zdawid1 + tor11. Wojtek37012. Wojti83 + tor13. Arnold 350z14. Madamen + tor15. vonBuBs16. Karol Jagoda17. Jarek1111+tor18. WarPigs + tor19. Witak + tor20. COOBCIO + tor21. Doodek22. Adamur + na tor integracyjny 23. Symbiod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) 1. tomoakatomi2. Bydle + tor3. Łukasz834. Cytrus5. 13E7 + tor6. pustelnick + tor7. kaktus_ML + tor8. Jakub 350 + tor9. misio_de + tor10. 35zdawid1 + tor11. Wojtek37012. Wojti83 + tor13. Arnold 350z14. Madamen + tor15. vonBuBs16. Karol Jagoda17. Jarek1111+tor18. WarPigs + tor19. Witak + tor20. COOBCIO + tor21. Doodek22. Adamur + na tor integracyjny 23. Symbiod 24. Stefffan + tor Edytowane 24 Lutego 2016 przez Stefffan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Rozumiem, że termin jeszcze jest ruchomy. Co byście powiedzieli na update 14-15 maja? Edytowane 25 Lutego 2016 przez Doodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 UWAGA !!! RUSZAMY Z WPŁATAMI NA KLUBOWE POLARY NKP http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102091-polary-nkp-ii-edycja-zapisy/ ********************************************************************* Panie i Panowie. Jestem pod wielkim wrażeniem, bo nigdy zbiórka pieniążków nie przebiegała tak szybko i sprawnie. (+) W przyszłym tygodniu oficjalnie składamzamówienie u producenta. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszam, to ostatni dzwonek - nie wiadomo kiedy znowu ruszymy z taką akcją !! (już teraz producent się krzywi na takie małe detaliczne zamówienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi