Thunder Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Autko tyle kosztuje ile utargujesz. Pierwszy przed- drugi po-lift. W pierwszym cena zawyżona, ale kto komu zabroni. Będzie miał z czego obniżać Drugi z hakiem, w niemcowni pewnie ciągnął przyczepkę z Qniem. Oba ładne, ale sam musisz pomacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Hallo Sprzedaję swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To pisz do gościa pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Kliknąłem, napisałem co jest, jego wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1984 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Kliknąłem, napisałem co jest, jego wybór Kolego, ja szukam samochodu do jeżdżenia, nie do wymiany silnika . Wymień silnik to może wtedy kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Wymienię, dołożysz 3500? Ponad to, mówię co jest...a tak to kupisz... skarbonkę...loteria przegrania ;] Edytowane 4 Maja 2017 przez TomekX-TRAIL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ponad to, mówię co jest...a tak to kupisz... skarbonkę...loteria przegrania ;] Nie koniecznie skarbonka, ale niestety kupujemy ponad 10 letnie auta więc liczyć musimy że nie wszystko będzie sprawne na 100% Jedź kolego samemu podotykaj sprawdzaj. Ja swojego szukałem 2 miesiące oglądając kilka po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 a jaką masz gwarancję, że w takim od handlarza sprowadzonego z Niemcowni nie będziesz za miesiąc wymieniał silnika? Piszę to już na forum milionowy raz - w komisach nie ma okazji! Nigdzie nie ma okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jak ktos szuka to i znajdzie bo podaz jest duzo wieksza niz popyt. Tylko przy tym bardzo nie wskazany jest pospiech i goraca głowa -czyli zakup przyslowiowymi "oczami'. Na pewno szkoda czasu na komisy bo jest tak jak pisze Strider:"w komisach nie ma okazji!" Nawet jeśli jakis klient wstawi tam auto godne uwagi pod wzgledem ceny i stanu to w 99% przypadków ono zostaje natychmiast sprzedane dla znajomego komisu ,ktory ma zawsze pokaźna liste zamowień na pewne i w dobrej cenie auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 albo z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1984 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wymienię, dołożysz 3500? Ponad to, mówię co jest...a tak to kupisz... skarbonkę...loteria przegrania ;] Koledzy, ja przecież mam świadomość co to jest samochód 15 letni i jakie ryzyko się wiąże z zakupem z komisu/od handlarza. Nie szukam ideału a samochodu sprawnego, tzn. bez wycieków, z działającym napędem, z sprawnym silnikiem. Powiedzcie mi ponadto, jak się przygotować do oględzin, co sprawdzić?! pod kątem działania 4x4, wycieków, ew. newralgicznych miejsc blacharskich?! Silniki 2.0 posiadają koło dwu masowe? jest jakąś oznaka, że coś złego się z nim dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jest dwumasa. Trzeba ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Akurat niedomagania kończącej sie dwumasy łatwo rozpoznać. Szczególnie hałasuje i stuka przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu.Jak jest sprawna motor gaśnie bez żadnych stuków . Siilnik lub nawet cała karoseria drga na biegu jałowym,Silnik może nierówno pracować czy przerywać. Problem jest z płynnym ruszaniem,czasem i zmianą biegów,szarpanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Szczególnie hałasuje i stuka przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu. Akurat przy tej czynności nic nigdy nie stuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Otworzyć dzrzwi i sprawdzić czy się trzepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość atanor Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam wszystkich Chcę kupić X-Traila w benzynie 2.0 i zastanawiam się wstępnie nad tymi ofertami. Właściwie to bardziej eliminacja, czy warto jechać zobaczyć, czy może mina niewarta uwagi. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-2-0-140-km-klimatronik-naped-4x4-stan-b-dobry-stan-idealny-ID6yUqO9.html#d629e569e8 http://allegro.pl/nissan-x-trial-2-0-benzyna-140km-lpg-gwarancja-i6827094149.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Bierz pierwszego ten za 16 tyś. Same belki są do niego po 350zl widać zadbany ale oczywiście osobista weryfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anderson1 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) X-Trail przeszedł face-lifing, analogiczny do QQ, czyli np dodatkowy kolor brąz metalic, nowy grill, reflektory przód i tył, zmiany we wnętrzu w kolorystyce tapicerki, kształt kierownicy, wspomaganie hamowania awaryjnego itp. Jest już dostępny w USA i Azji ( Chiny , Australia). Nasze media milczą na ten temat ale ponoć nowy model ma się pojawić w salonach latem tego roku. Jakie macie wrażenia ? Warto czekać czy brać teraz obecną tekne 2016, 2017 za 140 -145 tyś ? Źródło http://www.autobild.de/artikel/nissan-x-trail-facelift-2017-vorschau-11085975.html Edytowane 2 Czerwca 2017 przez anderson1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ja bym czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Chociażby dlatego, że teoretycznie, ceny za 2016 i 2017, sprzed FL, powinny lekko drgnąć w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2tejszy Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Jako, że to mój pierwszy post to witam serdecznie szanowną społeczność. Przymierzam się do kupna T31 i mam upatrzony taki oto egzemplarz: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-nissan-x-trail-full-opcja-prywatna-oferta-100-oryg-przebieg-ID6yV1uN.html#xtor=SEC-8 Trochę przeraża mnie przebieg, bo zamierzam nim robić ok 180 km dziennie. Jak myślicie, warto się w to ładować? Może ktoś z bliska widział ten egzemplarz i może coś o nim powiedzieć? Na start mam przygotowane kilka tysięcy na ewentualne naprawy. Proszę o opinie forumowiczów. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez 2tejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) no jest to piękny egzemplarz...lakier podejrzanie ładny. Powinien mieć trochę skaz, rys i przetarć przy tym przebiegu, Jeśli nie, to był lakierowany, możliwe, że cieniowany przed sprzedażą łącznie z reflektorami. Nie widziałem w polskiej palecie takiego koloru ale ktoś już na forum pisał, że były takie na zachodzie. Bierz go. Jeśli chodzi o przebieg to jest naturalny. Choć jak na najmocniejszego dizla to przymały. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Przebiegu bym się nie bał. Jeśli teraz jest sprawny technicznie, to musiał być robiony na bieżąco. Masz faktury. Sprawdź czy i kiedy były robione newralgiczne rzeczy (dwumasa, rozrząd, wtryski, turbo, itp). Z drugiej strony, jak patrzę na komorę silnika i porównuję ze swoją, zdecydowanie jest tu więcej rudej. Praktycznie wszystkie łby śrub, blachy. Łącznie z zamkami filtra powietrza. Zastanawiam się, czy nie pływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 I to jest kolejny element, na który warto zwrócić uwagę przy zakupie auta tego lub innego. Berater ma racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2tejszy Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Rozumiem, że auto jest podejrzane na pierwszy rzut oka. Myślicie, że taki byłby lepszą opcją? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-x-trail-4x4-2-0-dci-ID6yTPBd.html#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi